Mamici de mai-iunie 2005 (23)
Raspunsuri - Pagina 4
NewMami spune:
Mariamunteanu, ce frumos gandesti, imi place atitudinea ta, ne da si noua incredere si ne ridica moralul, ca pentru tine trebuie sa fie cel mai greu.
Cloreta, ce poza frumoasa, vrem mai multe sa vedem si cu fata si cu burtica.
Ma duc sa ma mai intind nitel, chiar daca nu mai dorm, ca simt ca imi e rau, cred ca am stat deja prea mult la calculator si e prea de dimineata.
O sa recuperez ce-ati scris in timpul zile, numai ca atunci cand voi intra eu din nou e pustiu pe aici. ce misto e acum... cata viata.
O zi buna in continuare.
http://img.photobucket.com/albums/v236/NewMami/100_1586.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v236/NewMami/100_1583.jpg
mariamunteanu spune:
Andreea, daca ma vedeai acum cateva zile, eram fiarta ...
Dar mi-am revenit si-mi spun asa: faptul ca sunt insarcinata si ca am ajuns cu bine in sapt. 23, mi-am vazut copiii la echo cum se misca este o minune la care nici nu speram anul trecut pe vremea asta. Trebuie sa duc sarcina pana la 28 sapt. cu orice pret, in pat, sub pat, cu capul in wc etc n-are importanta. Fiecare zi dupa acest termen este un avantaj pt. copiii mei si nu poate decat sa aduca ceva bun. Restul sunt amanunte.
Mai ce viteaza sunt
!
Pup toate fetele
, eroinele mamii !
Maria
crissi spune:
mama Cornelia ce poze marfa ai, si ce fetitza super ai, sa ti traiasca...
Fetelor am niste emotii de nu stu' cum o sa dorm la noapte..maine am echo la diagnosis , cu dr. Iosup... abia astept sa vad ce mi zice... sint curioasa de lesin , si am zgambici la stomac numa' cind ma gindesc...
care- i faza cu proiectu' ala , ptr. stimularea intoarcerii mamicilor la serviciu inapoi, mai repede, e proiect, ?? sau a aparut ceva sigur, ca pe mine nu ma avantajeaza cic -ul asta , adika financiar vorbind...
Pupici multi la fetele burticoase, si vin maine sa va spun ce si cum cu echografia aia morfologica!
Crissi 21 sapt.
crissi
roisin spune:
Maria, ma bucur ca stai bine cu moralul, conteaza extraordinar de mult... Stai cuminte in pat (sau sub pat, sau unde vrei tu
), pune-l pe sot sa faca papa bun (iti dai seama ce maestru bucatar va fi dupa nastere?
) si ai rabdare. Imi inchipui ca nu e prea usor, dar scopul e sublim, merita orice efort.
Cloreta, eu am luat 5 kile pana acuma, sunt la fel de aschimodie si burta se vede bine numai dupa doi litri de apa si 3 feluri de mancare.
Asta e, asa-i modelu', daca seman cu tata...
Noi am fost la eco morfofetala luni, pustoaica are in jur de 400 de grame, lungana bine (ca sor-sa), toate sunt la locul lor si arata perfect (i-a masurat rinichi, cerebel, o gramada de chestii de care nici n-am auzit pana acuma: cisterna magna, cavum septum pellucidum...). Astazi am intalnire cu ginecoloaga, tre' sa ma duc cu ecografia in dinti.
Contractiile au disparut aproape de tot, colul e 3 centrimetri jumate (cam putin, de obicei are 4), sper sa scap de Gynipral...
Mai nasol e ca ieri noapte m-a pocnit o durere ce seamana cu sciatica, asa ca am momente cand abia misc piciorul drept, iar ridicatul de pe scaun a devenit cumplit.
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro
simonaeus spune:
Crissi, bafta maine la eco.
Esti o fericita ca-l vezi pe bebe . Eu as merge in fiecare zi daca n-ar costa asa de mult.
Vezi ca Iosup nu e intotdeauna f. comunicativ, dar daca il intrebi ceva iti raspunde.
Fetelor, trebuie sa fim optimiste.
Din cate vad eu toti bebeii sunt f. bine, analizele au iesit destul de bine tuturor, eco la fel.
Nu sunt motive ca bebeii sa se nasca inainte de termen, deci nu va mai ganditi la asta.
Asa cum medicina a gasit metode de a rezolva problemele copiilor prematuri, asa a gasit si mijloace de ducere a sarcinii cat mai aproape de termen.
Pt col scurt cerclaje, pt contractii NoSpa, etc.
Aveti incredere in voi, in dorinta copilasilor de a se face mari si nu in ultimul rand in medicii vostri.
Pupici
Simona si bebe Anna
gabitzam spune:
Fetele, voi aveti superstitii legate de cumpararea lucrusoarelor pentru bebe inainte de a se naste? Ca pe mine tare ma maninca palmele sa ma apuc de cumparaturi, dar nu ma lasa sotul meu.
V-ati hotarit daca luati patutz de lemn sau patutz din acela, cum sa-i zic, mobil?
Gabitza si bebe Andrei
DPN 31.05.05
simonaeus spune:
Eu voi cumpara patut pliant, din ala care are si masa de infasat+jucarie care atarna.
Eu astept ExpoBebe ca poate gasesc acolo ceva frumos la preturi promotionale.
Haine voi lua cateva inainte, ca sa fiu sigura ca am strictul necesar.
Eu zic sa nu ne luam dupa superstitii.
Simona si bebe Anna
at andreea spune:
Gabi, m-as apuca deja sa sparg banii, dar trebuie sa o luam stiintific. Intai amenajarea camerei, apoi lucrusoarele. Speram ca in martie o sa avem si banii necesari si timpul va fi frumos pentru un pic de zidarie, zugravit, etc.
Nu am nici un pic de superstitie, dar ma incurca faptul ca nu pot fi sigura ce o sa am... cel putin nu acum.
Am gasit deja un magazin ieftin si bun in Cluj, am ochit de unde sa cumpar carucior 3 in 1, am vorbit deja pentru mobila.
Andreea si Emma sau Thomas de 23 saptamani (25 de la UM)
crissu spune:
Buna ziua burtici,
Ce grabite sunteti deja ati aranjat camera lui bebe cu mobila cu tot? La noi e mai simplu, cel putin cat este mic, bebe v-a sta cu noi in camera. Cred ca nu as putea dormi daca nu-i simt respiratia.......o sa vedeti ca psihoza asta o sa o aveti si voi sunt convinsa. Adica sa te trezesti si sa stai sa asculti daca respira cum trebuie.
Pe mine aseara si azi de altfel m-a durut burtica cam rau.........asa pe centrul ei de parca se intinde ceva acolo.
Tin pumnii la eco pentru Crissi si astept povestiri mai ales ca voi merge si eu saptamana viitoare. Hai ca v-am inebunit cu eco a mea.
Cloreta fetita iti seamana perfect, da perfect. Foarte frumoase sunteti amandoua.
Andutzy mai zicea cineva ca a patit ca tine ca ia zis ca are fetita si acum ca v-a avea baietel sau invers...................nu mai retin numele imi cer scuze. As vrea totusi sa intreb pe viitoarea mamica daca Iosup i-a facut ambele ecografii?
Ruxel, Sperantza cate saptamani mai avem si cate luni? Nu ma impuscati
dar mi-ati promis ca voi sunteti cu calculele ![]()
![]()
![]()
Criss si 
Alina Balan spune:
Crissi, sa ne povestesti maine cum este la eco 3d la Diagnosis. Eu am facut 2d la CMU, dar vreau sa mai fac una 3d. Cand se poate vedea fetisoara copilului? Se mai fac ecografii dupa cea morfologica de la 20 de saptamani?
Gabitza, eu parca nu as cumpara hainute pana la momentul X (cu o saptamana inainte). Dar ne apucam de pregatit camera si baia mica (am de schimbat niste tevi si mi-e teama ca trebuie sa scot cadida si sa sparg peretii
). Dupa ce terminam cu mizeria vreau sa luam un patut de lemn si o comoda pentru lucrusoare. Patutul ala portabil este bun daca vrei sa iei copilul in vacanta, dar am auzit ca nu prea poti sa-l folosesti dupa un an si 4-5 luni. Mi-a zis o prietena ca poate sa-l rastoarne, pentru ca este destul de usor.