Mamici de mai-iunie 2005 (23)
Raspunsuri - Pagina 3
at andreea spune:
Am auzit si eu varianta asta. Are statul de castigat daca ne intoarcem mai repede, ca doar fiecare leut care ne revine noua in CIC este dedus din contributia firmei la asigurari. Deci, sa zic ca firma mea plateste 100 milioane -8 milioane.
Eu platesc 1 milion, aprox., la sanatate, cand lucrez. Daca ma intorc al lucru, statul castiga 8 milioane pe luna.
Apoi fara vreo 4-5 milioane nu gasesti o bona ca lumea. Poate in cifre macro le iese bine daca ne da jumate din CIC pe langa salariu, dar nu la toata lumea.
Sunt mamici care sunt mai castigate daca stau in CIC si din pct de vedere financiar.
Andreea si Emma sau Thomas de 23 saptamani (25 de la UM)
NewMami spune:
Mariamunteanute cerd ca este foarte greu si trebuie sa stai in pat si imi inchipui ca e groaznic de plictisiotr mai ales daca ai fost o fire active inainte. Dar gandeste-te la minunile din burticica ta si ca toate sacrificiile prin care treci acum nu o sa dureze o vesnicie. Doamne da sa ajungi pana la 9 luni si cei doi voicnici sa fie sanatosi.
Si stai cu noi pe forum cat poti de mult ca sa-ti fie mai usor si sa stii ca noi suntem alaturi de tine.
Felicitari sotului tau si ma bucur mult ca te ajuta pentru ca ai mare nevoie acum. Dar cine va fi cel mai mandru taticut din lume cu doi flacai dintr-o data?
Uite la mine e 4 dimineata si din nou nu pot sa dorm. Cred ca o sa ajung sa-mi tai piciorul jos, ca altfel nu mai stiu ce sa mai fac. In noaptea asta asa de tare m-am suparat incat nici macar nu ma-m mai chinuit sa adorm, ca n-are nici un sens. Am intrat pe forum si macar pot sa spun si eu buna dimineata in direct
minunate de aici.
Numai bine.
Anca
http://img.photobucket.com/albums/v236/NewMami/100_1586.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v236/NewMami/100_1583.jpg
at andreea spune:
Bine, Cornelia, o sa pun aici link-ul catre 3 retete de lasagna. Dar la cat esti de obosita, mai bine asteapta pana intri in CIC cu bebe 2 si poate o sa mai poti experimenta si tu niste smecherii in bucatarie.
Pe aici, trei retete (proscriutto, italiano, zucchini) http://www.cooking-italian-food.com/prosciutto.htm.
E destul de lucru, dar merita. La reteta de prosciutto, scrie ca trebuie pusa in cuptor la 400 grade; e o prostie, sau poate ca-s grade Fahrenheit. Trebuie la 200 grade, vreo 30 minute.
New Mami, e groaznic ca nu poti sa dormi. Si eu dorm prost, dar nici chiar asa. Intreaba-ti doctorul daca ai voie sa iei Melatonin. Este o chestie naturala care echilibreaza nu stiu ce si te ajuta sa dormi.
Gusta, ti-e iti e rau in continuare? Nu-ti fa probleme prea mari, eu am vomat saptamana trecuta ca in "vremurile bune". Dimineata sunt la un pas, in fiecare zi, de facut vechiul show din primele aproape 5 luni.
Cloreta spune:
Carolina eu am plecat cu 57 de kg si la ultima cantarire cica as fi avut 60, pe 3 decembrie. Stii de ce nu-mi vine sa cred? Pentru ca in faar de burtica si pe langa sunt exact ca inainte.
Dar am o burtica asa mareeeeeeeeeee. In mod normal acum 22 saptamani dar la eco m-a "tras" inapoi si mi-a decalat si DPN cu vreo saptamana. Am scris eu aici din ce cauza ne-am inselat cu UM. Dna doctor insa la control ieri a zis ca totusi e sarcina de 22 cum zice ea:)). La eco mi-a zis acum doua zile 20 saptamani si 5 zile.
M-a masurat si la burtica...
Asa.......pentru vasrta sa nu iti faci probleme , important e cum te simti. Cand am implinit eu 30 de ani ma intreaba toata lumea cum ma simt. I-am intrebat daca ar trebui sa am depresii:))
Eu anul asta fac 36 si ma simt extraordinar.
Asa ca un mare 'LA MULTI ANI" si esti tanara!
uite o sa pun o poza din octombrie cu mine, asta e cea mai proaspata cu fata cu tot, acum am doar cu burtica:)
Eu cred ca tonusul e foarte important iar faptul ca vei fi mamica iti da aripi!
pupi
http://img.photobucket.com/albums/v148/cloreta/0033.jpg
andutzy spune:
Mai fetelor, ma faceti geloasa. Pruncii vostri misca tot mai tare, al meu e parca tot mai timid. Saptamana trecuta salta pielea pe burta mea, acu abia il simt. Abia astept sa merg la ginec. mea saptamana viitoare.
andutzy
Cornelia spune:
Andreea, multumesc. Doecamdata le-am listat si le punla dosarelul cu retete. Eu colectionez retete
, dar de facut, nu prea are cine sa le faca, avand in vedere si ca sunt catastrofa la gatit. Sa vedem ce forte am in week-end-ul asta.
Andutzy, am avut si eu o perioada in care bb nu prea vroia sa miste, dupa ce cu o sapt. in urma imi sarea burtica. Acum si-a revenit. Mi se pare ca e f. miscaret, comparativ cu Maria, pe care daca o simteam o data pe zi eram fericita.
Carolinah, La multi ani!!! pt. maine. Multa fericire alaturi de familia ta!
Mie mi-a zis cineva ca la 30 de ani sunt si eu o "femeie coapta". Sincera sa fiu, tare necoapta si naiva
ma simt in continuare, dar poate a trecut prea putin timp de cand am facut 30. Cine stie ce intelepciune o sa ma loveasca?
Va pup
Cornelia
(24 sapt) si Mariuta (2 iulie 2003)
http://community.webshots.com/user/cornelianis
http://community.webshots.com/user/cornelianis2
mariamunteanu spune:
NewMami
ce brad frumos ai avut !
Eu dorm destul de bine mai ales de cand am scapat de contractiile acelea mari si nu mai stau cu frica. Incearca sa-ti pui seara o muzica relaxanta, chiar daca nu dormi dar macar te relaxeaza (daca nu te enerveaza mai tare). Pt. mine forumul e principala preocupare, nici nu deschid televizorul ziua ca n-am timp nici chef de el.
Fetelor, noi toate suntem niste norocoase si mai tarash-grapish tot vom ajunge sa ne tinem pruncii in brate. Stiti ca deja de la 28 sapt au sanse mari sa supravietuiasca cu bine si pe saptamana ce trece sansele cresc. Sa vedeti ce lista lunga la aspirante si cum se perpelesc toate ca nu reusesc sa ramana insarcinate, pe cand noi am trecut de jumatatea sarcinii. Curaj si nu va lasati !
Maria
at andreea spune:
Maria, imi place f. mult atitudinea ta optimista, de mama de doi baietei deodata
. Exact asa gandesc si eu: de la 6 luni implinite- inceputul a 7 luni, daca bb-le este deosebit de grabit, poate veni, ca totul e ok.
Deci, suntem cu toatele catre faza finala, asa ca totul va fi bine.
Cloreta spune:
Va dati seama ca la 7 luni jumate putem vedea trasaturile lui bb la ecograf, asa cum vor fi? Adica sa stim ce fatzuca va avea, cu cine va semana:))
at andreea spune:
Cloreta, pentru ca eu sunt o victima a ecografelor din anii 80, zic asa: daca e fata sa semene cu tati, daca e baiat sa semene cu mine.
Cornelia ce poze frumoase aveti voi doua. M-am topit.