Mamici de mai-iunie 2005 (23)
Raspunsuri - Pagina 6
Cloreta spune:
multumesc
Cred ca am iesit eu bine atunci. Stiti, era cam la vreo 2 saptamani dupa ce imi facusem testul de sarcina, cred ca radiam de fericire ca stiam ca am bb in burtica
http://img.photobucket.com/albums/v148/cloreta/0033.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v148/cloreta/baiatmarepg2.jpg
Mickyyy spune:
Eu ma gandesc cu groaza ce-o sa fac daca nu reusim sa ne mutam pana vine bebe2....ca stam in 2 camere, si alea cu chirie.....asa ca prea mari amenajari nu avem cum sa facem, si avem deja un bebe mic si un patut in dormitor...iar in sufragerie canapeaua e vai si-amar de mama ei, si nici extensiblila nu-i. Si daca va fi sa ne cumparam noi una buna sigur n-am avea unde s-o punem pe cea veche, ca baba care ne-a inchiriat, desi sta in Belgia, ne-a rugat frumos sa nu aruncam nimic din mobila, oricat de veche ar fi ea.
Cat despre cumparaturile de dupa nastere...daca aveti posibilitatea sa le faceti din timp, cu atat mai bine. Noi la Malina am avut probleme, nu mai reuseam sa ne revenim financiar desi nu pot spune ca vreunul din noi castiga prost, din contra. Insa nasterea, spitalizarea, mofturile mele "culinare" dinainte si de dupa nastere, toate nimicurile care trebuiau cumparate pentru bebe, cele 3 pachete mari de pampersi care le consuma pe luna, ne-au dat mari dureri de cap. Asa ca abia dupa o luna de la nastere am reusit sa-i cumparam carucior si dupa inca una sa-i rezolvam cu patutul. Ce-i drept, intrasem si in niste datori inainte de nastere care trebuia sa le platim dupa, asa ca a fost prima oara cand mi-am calcat pe inima si am cerut bani la parinti (cu imprumut, ca altfel nu m-as fi simtit eu bine, desi tata s-a oferit sa mi-i faca cadou, da' mandria mea nu m-a lasat, asa ca vreo 5 luni mai tarziu i i-am inapoiat pana la ultimul banut).
Vreau sa zic ca din primavara trecuta de cand am nascut pana acum veniturile noastre lunare au crescut cu vreo 500$ si culmea e ca nu se simte nimic....de cateva luni ne tot propunem sa punem si noi un ban de-o parte si nu ne iese. da' ce-i drept, nu mai avem nici un fel de datorii....chiria, rata la masina, bona, toate utilitatile sunt platite la zi. Da' ce folos.... mama lor de bani...tot n-ajung....
Chiar, voi reusiti sa va faceti un buget de venituri si cheltuieli la inceput de luna de care sa va tineti pana la final?? Ca noi am tot incercat, si nici asa nu merge....se duc banii intr-o veselie si la sfarsit de luna cand tragem linie ne deam seama ca nu stim pe ce s-au dus, ca nici haine nu ne-am luat, nici electrocasnice sau mai stiu eu ce alte chestii utile (desi daca stau bine sa ma gandesc cosul cu jucari al fetei a devenit neincapator...ca sa nu mai zic de raftul cu haine
), nimic nimic.... Doar mancare, pampersi, analize, si alte maruntisuri care nu se vad.
Hai ca m-a apucat vaicareala......e cazu sa iau o pauza pana nu degenreaza-n paranoia.....vad ca am inceput sa am manifestari de
!
Mickyyy
si
Malina Ioana (31.03.2004)
Album Malina & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">Povestea nasterii
Alina Balan spune:
Crissu, ma intreb de ce nu s-a vazut bine sexul la mine la 17 saptamani, daca tie ti-a zis de la 11 ce este?
Oricum, Iosup mi-a dat poza cu dovada (obiectul) si am vazut eu pe un site o poza cu imagini de la eco morfologica (ce se masoara si cum arata) si semana cu poza mea! Eu il cred pe Iosup de data asta.
gusta spune:
Cloreta ma alatur si eu fetelor sa iti spun ca si eu am crezut ca fetita e a ta seamana cu tine .
marilena si mapet
Cloreta spune:
Sa stiti ca si eu am stat un pic pe ganduri daca sa fiu sigura ca e fetita sau nu.
Dar dna doctor mi-a spus aseara ca, daca dl. H mi-a spus asa, pai asa e! O sti ce o sti.
Eu am trecut carucior roz deja:)
Andreea imi place numele Emma...........tati e asa pretentios la nume, doamneeeee. Mie imi place Patricia mult.
http://img.photobucket.com/albums/v148/cloreta/0033.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v148/cloreta/baiatmarepg2.jpg
Ruxel spune:
buna dragutzelor....
hai sa mai scriu si eu....ca de citit.....in fiecare ora !![]()
Eu de la fetitza mea nu mai am decat lucrusoarele (daca va fi baiat....vorba altei fete, in primele luni ne descurcam), un leagan de casa si atat. Patutul la rupt efectiv de cat a sarit in el, caruciorul la fel
, ala l-am cusut cum am putut ca sa mai stea ea in el la vremea respectiva.....premergatorul...habar n-am pe unde este.....deci mai nimic!
Eu voi cumpara patut mobil, pentru ca este tare haios si dupa cum cred ca voi face naveta intre bucuresti si predeal...e foarte util....a si bineinteles cosmeticele si niste lucrusoare noi.
Dar nu le cumpar pentru nimic in lume inainte de nastere. La fel am procedat si la fetitza....eu nu sunt superstitioasa, dar am asa o chestie in legatura cu asta. La fetitza, cu o seara inainte de nastere nici nu suportam sa-l aud pe taica-su cum imi spunea ce va face el de bucurie cand se va naste fata....de teama sa nu se intample ceva. Paranoia !
In rest...nimic nou...astept cu nerabdare echografia de la Iosup...dar cred ca imbatranesc de emotie pana atunci (18 februarie). Il simt cum misca...parca ma gadila cateodata.
Mie mi-a trecut faza cu nasul infundat......nu sufar de insomnii deloc, ba chiar imi este prea somn!!!
Cam atat,
pupici
19+, maine intru-n 20
Ruxel
http://community.webshots.com/user/ruxel100
Ruxel spune:
Aaaaa, si am uitat de camera lui bb....nu exista ! Probabil ca va fi asa: Alex la ea in camera, eu cu bb la noi in camera, iar tati in sufragerie...asta la inceput. Apoi bb cu Alex in camera ! Daca va fi fata...este ok si pe viitor, dar daca va fi baiat .......habar nu am !
pup
Ruxel
http://community.webshots.com/user/ruxel100
andutzy spune:
Hai sa ma bag si eu in vorba:
Noi am primit deja cadou un patut de lemn de la cumnata mea, demnontat, ea are casa f mica si ni l-a adus noua, ca nu-l mai folosea. Vom mai primi un patut de lemn, poate il ducem pe la bunica sotului unde va mai sta bebe ocazional.
De Mos Nicolae am primit un port bebe de la niste prieteni care cred ca ni-l vor si nasi, deoarece nasii de cununie sunt f reci si nu prea au aratat ca le-ar pasa de noi cumva....
Bunica sotului ne-a crosetat niste totsei albi atunci cand inca nu stiam sexu'.
Verii mei deja vor sa-mi perceapa chirie, ca-mi pastreaza de 2 ani in apartamentul lor micut 2 carucioare, un scaun de hranit bebe si multe lucrusoare (bunicii, oameni cu stare prin ministerul de externe, au investit mult in copilul lor) si au zis ca mi le aduc, lasa prejudecatile deoparte ca nu mai auloc de atatea lucrusoare.
Le vom avea pe toate depozitate in camera care va fi a lui bebe, care are si un sifonier si un pat de mijloc. Noi ne vom muta in camera aceea cand se va naste si vom sta cu el cateva luni. Insa pana la nastere, va trebui sa zugravim si sa vopsim tocuri, usi, la aceasta camera si ma cam gandesc cu groaza la mizeria si banii pe care-i vom investi. NOi avem un apartament urias, de vreo 125 m patrati, deci daca l-am varui pe tot, am innebuni. Am 19 usi in casa!
De cumparat am zis ca vom cumpara doar in ultimile luni, cu putina teama de ce se zice prin popor.... Desi nu suntem superstitiosi. Vom vedea ce e necesar si le vom lua treptat.
Va pupa,
Dragos Alexandru
-DPN 24 mai si
andutzy
at andreea spune:
Mickyyy stiu ce vrei sa zici cu fugitul banilor printre degete. Eu radeam de maica-mea cand iti tinea o "condicuta" cu cheltuieli, dar acum eu, mai informatizata, am fisier in toata regula excell, cu diverse campuri, in care imi introduc toate facturile, chitantele. Asa ca am descoperit ca de craciun nu am cheltuit decat 4 milioane in plus;
; cat costa tigarile lui tati pe luna; cate prajituri Ora 12 imi gauresc bugetul, etc.
Cloreta multumesc de aprecieri. Tati e Patriciu. E un nume frumos si pentru o fetita, dar in familia sotului sunt 3 Patricii, si soacra-mea credea ca pe potentiala mea fetita tot Patricia o va chema si eu am zis ca gata, mai schimbam, ca ne ametim de cap asa. Sper ca fetita mea (daca nu se transforma definitiv, la ecograf, in baietel) sa semene cu tati si atunci va fi o Emma cum trebuie.
Andreea si Emma sau Thomas de 23 saptamani (25 de la UM)