Relatii la servici?

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Am recitit ce am scris si mi-am dat seama ca eu am afirmat ca e posibil sa fie gelos...Scuze...
Iar chestia cu ce trebuie sa fie, o relatie, la asta ma refeream ,o relatie serioasa...

Dana

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

HAI SA VA MAI POVESTESC.Am intrat azi la el , aveam ceva de discutat profesionel, am salutat respectuos, m-a intrebat ce fac, daca sunt suparata si i-am zis ca nu conteaza, a zis ca ba da ce am, i-am raspuns ca nu ma simt prea bine si ca m-a si enervat cineva.M-a intrebat ca pt. atata lucru ,ca m-a suparat cineva sa fii trista, a-i-am raspuns asta e... Lucra ceva , calcula si asteptand sa termine i-am zis ca e cam frig la el in birou,a raspuns ca sa nu stea lumea mult la el, si i-am replicat dar cu cei care sunt obisnuiti cu frigul ce se face, a zis asta e mma descurc(am avut o discutie in care il intrebam cand se va deschide showroomul si sa ma mut acolo ca e mai cald ca la mine acasa e mai frig)...La plecare am intrat sa ii cer diferenta de salariu care trebuia sa il iau ieri si eu nu am mai ajuns la fabrica si mi-a fost putin dor de el..i-am urat o seara placuta, a raspuns multumesc si mi-a urat si mie la fel...
Ce am rremarcat ca este cu bun simt si spune multumesc la orice ii faci, ii duci niste acte care trebuie sa le vada si multumeste.Chiar de la primul interviu am remarcat lucrul asta cand o colega i-a adus o cafea si a multumit, mi-a placut....

Dar sa va spun
de ce eram putin supa azi.Am fost aseara la un control endocrinologic si m-a cam pus pe ganduri doctorita , dar a zis sa nu ma impancietez ca vom vedea dupa ce fac niste analize si niste teste.Iar cine ma enervase e o "panarama" care am fost colege si cu care ma intalnesc la sala si a facut niste afirmatii la fosstul job cum ca m-as fi ingrasat si as fi facut c... mare si alte epitete,tocmai unei uneia care , acum daca stau sa ma gandesc e de teapa ei...
Hai nu mai primesc nici un sfat ,nimic, nu mai sunteti curioase sau v-am plictisit deja...

pupici.

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gianina-alina spune:

pe mine una nu ma plictisesti deloc!chiar imi place cum scri, si cred ca ai "fluturasi" din aia faini....stii ce vreau sa spun, nu?
ce sfat sa-ti dau decit sa-ti spun again ca parerea mea e sa lasi lucrurile sa mearga pe fagasul lor...
"man"-ilor le place faza aia de "vinatoare"....
o singura chestie iti mai spun:nu cumva sa-ti construiesti tu singura o imagine despre el...adica sa crezi cu atita putere ca e asa si pe dincolo si cind colo sa nu fie as...
si inca ceva daca vrei , nu te uita la film, citeste intii cartea(e scurtuta si scrisa tare haios !!!nu o sa o lasi din mina usor...)
pupici si ai grija ce faci!
giani

Mergi la inceput

Gianina, mersi .La faza cu faptul ca eu sa il vad intr-un anume fel si de fapt sa nu fie asa,m-am gandit si eu, dar deocamdata nu e pus pe un piedestal si il tratez ca om, nu il vad ca pe un "patron" cu bani si pe care l-as vana pt. lucrul asta.Am spus ca imi place si lucrul asta se intampla cam dupa 1 an de zile in care nici un barbat nu mi-a atras atentia ,din cauza unui nemernic....nemernic putin spus...asa ca acum suflu si in iaurt...
O sa iau cartea sa o citesc....
Sa speram ca intr-o zi voi deveni fata vesela care am fost odata(asa mi-a urat o prietena , care stie ce mi s-a intamplat).....

Dana

Mergi la inceput

Azi m-a chemat in birou si am discutatdespre propunerile in materie profesionala facute de mine.CAM TOATE AU FOST OK CU EXCEPTIA UNEI PROCEDURI ,CARE A FOST PREA LABORIOS FACUTA PT. CEEA CE NE TREBUIE NOUA IN ACEST MOMENT.Era vesel si chiar pus pe glume.Seara pe la 17.30 aveam treaba sa ii cer ok-ul pt..un pret si nu mai era in firma.L--am sunat sa il intreb daca se mai intoarce ,a zis ca nu si am discutat cumsa ii las pe birou pt.dimineata sa vada ,i-am zis ca eu am facut in alt mod si m-am cam alintat " a zis bine lasa-l asa cum l-ai facut in modul tau"dar pe ac. ton de alint asa cum am folosit eu la sfarsitul comvorbirii cand i-am zis ca maine o sa intarzii ca merg la nioste analize.A multumit desi el nu avea pt. ce ,i-am multumit si eu si la revedere!Azi cand eram la el in birou m-am uitat o clipa f.atent la el si iar mi-a placut,avea o fata sa haioasa.Cred mai mult ca imi place ca e grizonat,dintotdeauna mi-au placut barbatii grizonati!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

Am citit totul cu un fel de curiozitate si ... teama sa nu se intample ceva, nu stiu, ceva care sa strice 'vraja'. Uneori cuvintele pot fi interpretate altfel decat ai vrut, mesajele pot ajunge deformat la cel caruia i-au fost destinate...

Dar vad ca relatia 'curge' frumos... Mi se pare romantic, cu toate ca amandoi aveti unele retineri, tu cu relatia aceea dezastruoasa in spate, el cine stie ce temeri mai 'poarta' dupa el... Intr-un fel e mai bine asa, sa va tatonati incet-incet, si faptul ca ai aflat o multime despre el este iarasi un punct castigat.

Astept sa vad ce se mai intampla, sper sa nu se tulbure nimic.

Mergi la inceput

Azi ne-am imbracat la fel, cu pulovere maron.Coincidenta?
Am mai aflat ca si el ca si mine e antitalent cu limbile straine.
Azi am reusit sa il fac sa imi ofere titulatura profesionala care mi-o promisese pt. sf.lunii februarie.Ma bucur si stiu ca acest lucru ma motiveaza.De fapt este el insusi o MOTIVATIE pt. mine atat profesional cat si personal, imi place si atunci vreau mai intai , profesional sa ma aprecieze..

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adivio spune:

Dana ce-mi place sa citesc despre mica ta idila care incepe sa se contureze(sau mi se pare mie?). Te rog sa ma crezi, ma simt ca in liceu, cind comentam cu colegele o privire a tipului de care ne placea, un zambet, un cuvint care ni se paruse mai nu stiu cum.
Apoi mi-aduc aminte cum mi-am cunoscut sotul, imi placea, dar de... orgolioasa de mine nu-i arunca nici o privire, cand m-am trezit cu el in spatele meu si ma intreba daca nu am ....o bricheta.
Mai povesteste, poate ne mai amintim si noi cate ceva si ti-o prinde bine. Pupici

Adivio&Ioana-nazdravana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gianina-alina spune:

dana, noutati ceva?
e super fain ce traiesti tu acum si de cite ori intru caut subiectul sa vad ce s-a mai intimplat!
succes si multi pupici!
giani

Mergi la inceput

Fetelor si eu abia astept sa deschid acest subiect si sa vad ce sfaturi mai aveti.Azi sunt tare fericita, seful meu m-a laudat pt.faptul ca am rezolvat f.repede o tema, care de fapt nici nu mi-o daduse(el direct).Dupa care am aflat nr. de tel al unui furnizor asa repede ca el nu a apucat sa ajunga in birou ca eu eram deja sa-i spun,si drept rasplata m-a pus sa ma ocup.Sa va povestesc cum a fost convorbirea cu felicitatul :'a zis, Bravo,te-ai descurcat excelent la care si eu smechera am plusat si am zis ca merit un premiu,a raspuns de ce nu si eu am continuat, avand in vedere ca pe 28.02 e ziua mea am o lisat de cadouri, s-a uitat la calendar si a zis da, care sunt si i-am raspuns , de fapt nu mai stiu ce i-am zis, dar concluzia a fost ca daca tot am facut acea lista sa ii aduc la cunostiinta , sau ceva de genul asta....E cam smecher si cred ca si lui ii cam plac dar tatoneaza sau poate cine stie....Azi m- a tratat ca pe un partener nu ca pe un angajat.Asa imi vine cateodata sa ii zic pe nume, dar pastram protocolul....El imi zice Daniela, dar in cadrul unei discutii despre ceva facut de mine a zis sa adaug pe langa ce facuse el si ce aveam eu si a scris Dana si a si zis ...a fost mai intim parca....Desi nu imi place sa imi spui Daniela, la el suna altfel si parca asa il particularizez...Azi iar mi-a placut de el, avea o fata asa de trista,l-as fi consolat putin .....

Dar gata ca v-am facut capul mare .....
Scuze eventualele greseli dar sunt

Dana

Mergi la inceput