Relatii la servici?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Multumesc fetelor1
Va tin la curent cu mersul lucrurilor!
Pupici !

Dana

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smillaraaq spune:

Lasa lucrurile sa curga, Daniela, nu incerca sa grabesti nimic.

Mie mi s-ar parea o idee buna sa va intalniti si intr-un context mai informal, ca se leaga mai bine conversatia. De pilda o bere cu colegii dupa servici (noi iesim in fiecare joi, cati se aduna din toata firma, uneori doar 3-4, dar iesim si seful e totdeauna invitat, desi apare doar rareori). Sau o petrecere a firmei, daca se practica ... orice va poate aduce mai aproape si poate "suspenda" un pic relatia sef-subaltern.

Si eu mi-am cunoscut iubitul la serviciu si lucram impreuna in continuare cu mare spor (in departamente diferite). Relatia noastra s-a legat insa pe Yahoo messenger ... unde am avut curajul sa vorbim mai multe decat am fi putut vorbi vreodata fata in fata.

Cat despre "fatza neplacuta" pe care zici ca i-ai descoperit-o ... eu n-as fi suspicioasa. Poate n-avea bani in ziua aceea, o fi intervenit ceva ...

Iar faptul ca lucrezi cu sora lui poate fi un avantaj sau un dezavantaj. Pentru ca ti-o poti face aliata sau poti aparea in ochii lui ca "prietena/ colega sora-mii" punct.

Take it easy ... si daca e sa fie, eu iti doresc toate cele bune!

Smilla

www.terrapininc.com/Dental/Smile%20Crocodile.jpg" target="_blank">Smilla crocodila

Mergi la inceput

Fetele cucuiet, va dati seama ca eu sunt chiar tare curiaosa.Referitor la faptul ca nu i-a dat banii poate asa a vrut el sau cine stie in ce context a plecat ea, cica si-ar fi deschis firma ei, eu nu am de unde sa stiu si chiar nu ma intreseaza.Eu l-am peceput ca pe un om bun, inca de la prima discutie, primul interviu, dupa care au mai fost vreo 2.Dar in acelasi timp cred ca orice sef are si el princippile lui , e totusi managerul general si nu numai e firma lui.Poate i-a platit vreo polita mai veche, sau nu o fi vrut sa ii dea bani de luni...Oricum nu conteaza.
Legat de sora lui, eu chiar m-am intrebat la un moment dat, de ce estre ea doar un fel de secretara, op.pc desi are dreptul si acum face niste cursuri de resurse umane, iar apoi am aflat ca a avut niste probleme de "sanatate" mai delicate chiar, si azi spunea ca ea in general la un interviu s-ar pierde si nu ar putea sa negocieze , ere ceva legat de salariu....Nu spune numai lucruri bune, azi chiar a spus ca intr-o chestie legata de niste parteneri a gresit seful , adar ca ea nu ii poate spune ca ar zice toata lumea ca e nebuna....
ceea ce nu e , este o tipa destul de inteligenta si f. citita, un partener de discutie interesant....

Smill, sigur ca voi lasa lucrurile sa curga , dar cred ca din cand in cand mai emit ,cred fara sa vreau anumite semnale.....Vorba unui fost coleg, tu emiti semnale si fara sa fii de fata....

E buna ideia cu intalnirile sapt. in celalt job existau, am sa ma interesez si o sa vad daca si aici se practica asa ceva.Oricum vine ziua mea pe 28.02.2005 si ma gandesc ca poate atunci voi organiza ceva si il voi invita ,bineinteles...

Ariadna m-as bucura sa cred ca si el ma place, si pe undeva cred ca e asa, macar putin....
In searaasta cand sa plec, eram imbracta, am intrat sa ii spun ca maine merg la o inatlnire cu un colaborator de dimineata ,direct si nu mai ajung la fabrica, a zis bravo, dupa care si eu smechera am facut o usoara pirueta si i-am zis PA pe un ton mai jugubat, a zambit si a zis si el pa.....
FETELOR, M-AM NENOROCIT, DACA M-AM , LA VARSTA MEA....CAND AR TREBUI SA FIU INTELEAPTA...

Va pup si va imbratisez pt. ca imi sunteti alaturi si scuze daca va plictisesc cu ac.poveste.

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

Dana, daca tot esti prietena cu sora lui, ia vezi tu si cerceteaza cum sta la capitolul GELOZIE NEJUSTIFICATA, stii de ce, pt. ca unii barbati o iau razna cand devin gelosi . Apropo de ce ai zis, ca e pretentios si ca e singur in momentul de fata.

Iti dai seama ca nu te-as fi incurajat daca unul din voi ar fi fost angrenat intr-o relatie, fie ea si formala.

PS: sa stii ca mi-au placut bancurile tale, cred ca avem acelasi tip de umor.

Mergi la inceput

Ariadna, sora lui a zis ca e pretentios, dar nu am putut sa intreb in acel moment in ce sens pt.ca mai era cineva in birou...Dar o sa aflu eu care ii sunt pretentiile.Am inteles de la sora-sa ca este singur din toamna cand s-a despartit de prietena lui.De ce , i don"t now.
Cred sigur ca e gelos, pt. ca toti barbatii sunt, unii o arata mai mult ,altii mai putin, dar fiind in zodia taurului stiu ca acestia sunt f.gelosi si chiar posesivi.Ca parca pestii nu ar fi.

Ma bucur ca ti-au placut bancurile .Mai am si alte chestii dragute , dar care nu prea pot sa le postez aici, daca vrei iti trimit pe PM.Asta daca te intereseaza.

Mai vb. diseara, acum trebuie sa plec.
Sa aveti o zi minunata.

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gianina-alina spune:

daniela,imi place si m-ai facut tare curioasa cu povestea ta!
intimplator(sau nu?)eu acum citesc "jurnalul lui bridget Jones" .....foarte ,foarte interesant, usor de citi si haios!!!!!intr-un fel, cam un sfert de carte dezbate problema pe care tu ai ostat-o aici!daca ai chef si timp eu zic ca ar fi bine sa citesti si tu!!!
in rest? cam ce zic si fetele:rabdare si lasa lucrurile sa curga de la sine!
te pupacesc!
giani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smillaraaq spune:

Hihihi, Dana, mi-a placut pirueta ta!!

Iar daca si el a zambit e super.

Cat despre emis semnale ... normal, toti emitem semnale cand o persoana ne place si e interesant de urmarit raspunsul lui la aceste semnale.

Hai pupici si pune mana si organizeaza o bere cu firma, ca se cere! :p

Smilla

www.terrapininc.com/Dental/Smile%20Crocodile.jpg" target="_blank">Smilla crocodila

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela-roxana spune:

Hai ca e super!
Citesc ca o bezmetica subiectul asta si-mi pare rau ca are doar 3 pagini.Astept continuarea povestii....
Cred ca doar asa pas cu pas poti sa-l cuceresti.Daca poti incearca sa-l impresionezi cu cate ceva,se stie ca barbatilor le plac surprizele si fetele descurcarete.

Succes pe mai departe si sunt cu ochii pe tine

Roxi si bb Rares 9. april.2002
http://ca.f2.pg.photos.yahoo.com/saracutionela
www.rastero.ro

Mergi la inceput

Pai nu prea am inteles chestia cu gelozia?De unde ati dedus voi ca ar fi vb. de gelozie?
Giani, poate o sa citesc cartea sau macar sa vad partea a doua a filmului...
Azi nu am ajuns la fabrica, am avut niste intalniri la biroul din centru si nu lam vazut , adar maine am niste vesti bune pt. firma si deci am fost descurcareata.....
Va sarut si va tin la curent, iar daca e sa se intample imi este tare teama ......pt. ca nu mai am deloc incredere in barbati.....

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

pai de cand ai zis tu ca 'crezi sigur' ca e gelos, ca e taur, nu?

daca e sa se intample ce?

Mergi la inceput