Relatii la servici?
Raspunsuri - Pagina 6
daniela_daneza spune:
AM uitat sa va spun ca inainte de a ma aseza pe scaunul din fata biroului , m-am lovit la genuncji, scaunul era prea aproape de pazia biroului,si a exclamat ceva in genyul ca s-ar fi lovit el si ca ii pare rau....Dragul de el i-a parut rau ca m-am lovit...
Dana
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
bidiloi spune:
Traieste la maxim aceste clipe ..sint asa de frumoase, bafta in continuoare!Nu uita ca viata e scurta...iti tin pumnii!Pupicei!
daniela_daneza spune:
Azi nu am avut prea ne-am intersectat,decat de vreo 2 ori, odata cand i-am dus un colaborator , mai mult fortat l-a primit ca nu a avut incotro si mai pe seara cand i-am dus 2 pag.de la fax si am facut in asa fel incat i-am atins mana...ha-ha....Mi-a multumit , ca de obicei....dar pana luni nu il mai vad..
Am o problema.Pe 26.02.2005 ar trebui sa merg la o nunta la o prietena de a mea,de fapt si mirele si nasii sunt prieteni.Nunta e la Marriot, si nu am cu cine sa merg.M-am gandit ca daca nu am cu cine nu ma duc,pt. ca nu cred ca m-as simti bine singura ,mai ales ca vine un iubit a la long de al meu-vreo 5 ani, si care este insurat.Poate ma fac cu tupeu intr-o zi si il intreb pe seful ce program are pe 26.02. Ii zic ca asta sa fie cadoul pt. mine de ziua mea/cE ZICETI, SUNT nEBUNA?
Dana
adivio spune:
Hahahahahah.....chiar ca esti nebuna!![]()
Eu as incerca, dar .....nu te lua dupa mine ca nici eu nu sunt prea normala.
Daca te refuza, pe urma te simti tu prost, asa ca mai bine NU. O nunta e totusi ceva prea familial, ia-o si tu mai batrineste, vorba sotului meu.
Adivio&Ioana-nazdravana
daniela_daneza spune:
ADIVIO,,Sau decat sa ii zic sa mergem la nunta mai bine la munte, ca doar e ziua mea, nu , ca sa fie nebunia si mai mare.
GLUMESC, NU MA RISC, DAR MAI STII CE SE POATE INTAMPLA PANA ATUNCI.PUPICI .
Dana
Bubbles spune:
Dana, esti tare, pe bune!
Urmaresc subiectul de parca-as avea 15 ani si as comenta cu prietenele... ![]()
Iti tin pumnii, vreau mai mult! 
Bianca
sasuke spune:
Hmmm...relatzii laservici ?!?! Frumoase cand nu eshti ocupat...dureroase altfel ! daniela : tzine-ne la curent cu ce se mai intampla..., dar nu fortza lucrurile...barbatzilor le place sa creada ca ei au INTOTDEAUNA initziativa ! Bafta !
SaSuKe !
Kittie spune:
Vai ce si cu relatiile astea la servici.. am avut, am jurat ca n-o sa mai, si tot am...
e, ma rog, problema mea, cuvantu meu, nu? Da' cand toata viata pe care o avem se limiteaza numa la servici?De unde sa mai alegem si relatiile?
mamica de
( 13oct04 )
ariadna33 spune:
Dana, vad ca ai facut o adevarata revolutie pe aici. Mi se pare geniala ideea ta cu acel cadou de ziua ta, adica n-ar putea sa te refuze, mai ales ca te place... zic eu, pe de alta parte si fetele au dreptate ca s-ar putea simti ciudat (el) ca invitatia vine de la tine, barbatii vor sa aiba ei initiativa... nu stiu, dar m-ai pus pe jar, vreau sa stiu ce se va intampla!