Relatii la servici?

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Claudya spune:

Poti sa comanzi pizza pentru toata lumea(nu neaparat una intreaga pentru fiecare,ca vine taiata in felii,daca asa ceri),iar tu vii numai cu bautura si eventual alune,saleuri si chestii de rontzait.Ar fi mai comod asa,cred.
Cat despre mama lui,nu-i mai spune "soacra" ,nici macar in ghilimele,pana nu stii macar o treaba.Stii vorba aia cu nu zi hop pana nu sari gardul.De la el nu se vede inca nici un semn...asta vreau sa zic.
Oricum,tare mi-ar place sa aud ca si el te place.
Succes!

Mami si Emma gangurica
http://community.webshots.com/user/claudik100
http://community.webshots.com/user/claudik1000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bidiloi spune:

DANUTA(apelativul folosit "Danuto") de catre mine a fost ptr. ca am citit tot ce-ai scris pina acum si mi-ai picat simpatica foc!Sper ca nu te-ai "suparat"..ptr. ca am observat ca m-ai corectat ...chiar de la inceput!!!!Am postat aici inca o data sa-ti urez un sincer : "La multi ani! ", multa sanatate si indeplinirea tuturor dorintelor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_ce spune:

Urmaresc si eu povestea ta cu mare interes.
Imi aduc aminte ca am trait una asemanatoare cu ani in urma.E tare frumos sa fii indragostita.
Iti vine sa zbori ,sa imbratisezi pe toata lumea!!!
Spune-mi te rog,tu sti cand este nascut el,ce zodie ma refer?
Ar fi util de stiut pentru alegerea modului de abordare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

Dana, uite azi la mine la job si-a sarbatorit o colega ziua de nastere si mi-a placut foarte mult cum s-a pregatit: icre preparate de ea (excelent!), vinete (la fel), carnaciori, muschi file, salam de sibiu, cascaval, branzica (foarte putin sarata), castraveciori murati, un fel de pasta de branza cu ceva verdeata in ea (tartinabila), apoi prajiturele asortate (astea cred ca erau cumparate de la cofetaria Ana, dar nu sunt prea sigura), totul de cea mai buna calitate, bautura: sampanie, sucuri, apa minerala, vin, bere. Poti sa pregatesti tu totul in casa, sau poti apela la o firma de catering (dar la cat de gospodina te stiu, cred ca preferi sa le prepari tu cu manutele tale...)

Vad ca n-ai mai scris nimic, sper ca esti bine, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Simona, dragutat sa stii ca nu m-am suparat, chir deloc , si ma bucur ca iti sunt simpatica.La fel.Multumesc de urari si te rog sa mai postezi ca nu ma supar ,scrie orice,fiecare e liber sa aiba alta parere..Te pup.

Claudya, " niciodata sa nu zici niciodata" vom trai si vom vedea...Eu cred ca voi avea succes pana la urma....prin orice mijloace, stii scopul scuza mijloacele....

Multumesc tuturor de sugestii si sa stiti ca azi am facut un pas important....

Dana

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adivio spune:

Hai ma Dana, si ne lasi asa in ceata?
Pai zi ce pas important ai facut. Pe mine una, m-ai facut tare curioasa. Ce s-a intimplat? Plizzzzzzzzzzz

Adivio&Ioana-nazdravana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Draga Dana
Ti-am citit toate postarile si ti-am urmarit povestea de iubire...
E minunat ceea ce simti tu si bucura-te fiindca dragostea e un sentiment placut .Care din pacate nu tine la nesfrasit...
Eu as vrea sa-ti spun ceva si nu as dori sa-ti "limitez" entuziasmul dar poate ar trebui sa stii ca unii barbati (aflati in pozitia de sefi) prefera sa mentina o relatie de prietenie,ba chiar sa para interesati,sa joace un rol fata de o angajata de gen feminin(care ai arata ca il place) chiar daca el nu-si imagineza niciodata ceva mai mult.De ce,e simplu?Raspunsul l-ai dat chiar tu:muncesti cu spor,esti dedicata muncii tale,iti face placere sa vi la serviciu,esti eficienta si ma ales pentru asta el nu face nimic(nici macar nu trebuie sa te plateasca in plus).
Si cine nu si-ar dori un astfel de angajat?
Eu sper ca intr-o buna zi sa ne anunti ca si el ti-a impartasit iubirea ,caci nimic nu e mai frumos decat IUBIREA!!!
Ai mare grija insa,nu astepta nimic de la el(sa nu suferi)fiindca daca ceva va avea sa vina va veni!
Te pup!

pitica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudya spune:

Daniela,asa este,ai dreptate!Imi place de tine ca stii ce vrei dom'le si mai esti si sigura pe tine.Zau asa,nu poate sa duca decat la un lucru bun!
Si zici ca ai facut un pas important.Moooaaamaaaa,da' ce curioasa sunt si eu!!!Insa am rabdare,te las sa nu strici vraja si sa ne spui cand crezi tu ca e mai bine.Oricum,iti doresc multa, multa iubire de la cel de care te-ai indragostit!
Vine ziua ta,1 martie,8 martie...trebuie sa se intample ceva.

Mami si Emma gangurica
http://community.webshots.com/user/claudik100
http://community.webshots.com/user/claudik1000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gianina-alina spune:

salutare dana! am lipsi o bucata de vreme de pe forum...ma bucur pentru fiecare pas al tau inainte!!!!!!!
si te rog tare frumos sa nu te superi pe mine dar citeste cu ffffffffffff multa atentie ce a scris piticasigogosica...m-am gindit si eu la varianta asta saptamina trecuta...sper din tot sufletul sa nu fie asa! sa se nasca o dragoste frumoasa si cum vrei tu!
te pupacesc si ...ASTEPT ...sa ne mai scrii...
giani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Pasul important:i-am vorbit la per tu,asa mi-a venit si nu a zis nimic..M-a saluat.eu vb.la tel si trebuia sa ii dau ceva si l-am strigat pe nume....La un moment dat am discutat chiar prieteneste alte lucruri decatt cele profesionale.
In ceea ce priveste partea cu faptul sa nu profite ca imi place de el si sa fiu constiincioasa ,sa se foloseasca de asta ,exclus.....Chiar azi mi-a demonstrat ca nu e asa.E incantat de mine profesional, mi-au spus si altii.....partenerul de bussines....

Sper sa am curaj si sa ii fac o propunere in legatura cu ziua mea......Propunere f.decenta ,in care vreau sa ii povestesc si cum vad eu lucrurile in firma....

Dana

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput