Relatii la servici?
Raspunsuri - Pagina 11
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/daniela_daneza/daniela_daneza.jpg)
daniela_daneza spune:
Asa cum spunea Ariadna ,Dragostea se traieste in 2:
"Barbatul si Femeia"
Barbatul este cea mai elevata dintre creaturi,
Femeia cel mai sublim idol.
Dumnezeu a facut pentru barbat un tron,
Iar pentru femeie un altar;
Tronul exalta, altarul sfinteste;
Barbatul este creierul, femeia este inima,
Creierul primeste lumina,
Inima primeste iubirea.
Lumina fecundeaza, inima reinvie;
Barbatul este puternic prin ratiune,
Femeie invincibila prin lacrimi,
Ratiunea convinge, lacrimile inmoaie;
Barbatul este capabil de orice eroism,
Femeia de orice sacrificiu,
Eroismul innobileaza, sacrificiul aduce sublimul;
Barbatul are suprematia,
Femeia are intuitia,
Suprematia semnifica forta,
Intuitia semnifica dreptatea.
Barbatul este un geniu,
Femeia e un inger,
Geniul este incomensurabil, ingerul inefabil;
Aspiratia barbatului este spre gloria suprema,
Aspiratia femeii este catre virtutea desavirsita,
Gloria face totul mare,
Virtutea face totul divin;
Barbatul este un cod, femeia o evanghelie,
Codul corijeaza, evanghelia ne face perfecti;
Barbatul gandeste, femeia intuieste,
A gandi inseamna a avea in creier o lava,
A intui inseamna a avea pe frunte o aureola;
Barbatul este un ocean, femeia este un lac,
Oceanul are perla care-l impodobeste,
Lacul poezia ce canta;
Barbatul este un vultur ce zboara,
Femeia o privighetoare ce canta,
A zbura inseamna a domina spatiul,
A canta inseamna a cuceri sufletul;
Barbatul este un templu, femeia sanctuarul,
In fata templului ne descoperim
In fata sanctuarului ingenunchem;
In sfarsit, barbatul este plasat acolo unde se termina pamantul,
Femeia acolo unde incepe cerul
Dana
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
dana p. spune:
Daniela , mi-a placut ce ai scris, super povestea.
Hai sa-ti mai sugerez ceva, daca ai masina ta proprie si personala, vezi daca poti sa o lasi acasa si sa ajungi la servici cu un mijloc de transport in comun sau ceva asemanator, iar la intoarcere sa faci in asa fel incat sa poti pleca cam in acelasi timp cu sefu , si intreab-l delicat daca poate sa te ia si pe tine cu masina pana in oras. Asa poti intra in vorba cu el mai mult , fara alti ochii in jurul vostru si poti discuta si altceva in afara de treburile de la servici . Partea mai proasta este daca ti-a pus la dispozitie masina de servici atunci nu prea poti inventa o scuza sa te duca, dar te descurci tu intr-un fel.
Si nu uita privirea cat este de importanta, ma repet, dar fii atenta si la el cum te priveste.
Pupicei la fata
Dana
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/daniela_daneza/daniela_daneza.jpg)
daniela_daneza spune:
Dana, in ceea ce priveste ideia ta si eu m-am gandit, cred ca am scris mai sus, adica cu ceva timp in urma.Masina de servici nu am pt. ca nu este cazul.....
Si eu cred ca daca nu am mai fi la servici si nu ar mai fi alti ochi in jur s-ar comporta altfel.....Dar stiti ca daca s-ar intampla asta nu stiu cum as reactiona, zici ca parca nu mai stiu sa vorbesc....ce atitudine sa abordez.....zuici ca sunt 'PROASTA"...
Privirea este direct in ochii lui.Si mai stiu ca oamnenii sinceri nu coboara privirea ,ti-o sustin....
Dana
daniela_daneza spune:
Scuze pt.greseli, dar cred ca sunt sunt rau
.
Si cred ca ar trebui sa imi revin la realitate.Nu credeti,sincer?
Dana
dana p. spune:
Dana si eu cred ca esti foarte , foarte indragostita.
Si intr-adevar oameni sinceri te privesc in ochii pentru ca nu au nimic de ascuns.
Incearca sa faci cum ti-am zis, trage de timp pana cand pleaca sefu' si atunci hop si tu sa pleci acasa.Pe drum poate spui si tu ca iti este foame si ca nu ai mai iesit de foarte mult timp cu cineva in oras, poate va opriti undeva sa mancati si uite asa se transforma totul intr-o seara romantica
.
Mai este putin pana la ziua ta si o sa vezi atunci cum reactioneaza cand toti colegi or sa te felicite , cum o sa te felicite el.
De-abia astept sa mai scrii sa-mi spui ce ai mai facut.
Pupicei la fata
Dana
daniela_daneza spune:
Azi nu prea am avut timp sa ne vedem, pt. ca el a fost ocupat pana pe la pranz cu niste austrieci, eu eram cam ciufu si am stat mai mult in alt birou la un alt calculator(colegul fiind plecat ,eu tanandu-i putin locul).
Cred ca intrevederea a avut succes,pt. ca inainte de a pleca a intrat seful in birou, vesel sa ne spuna ca pleaca si "pa", ceea ce nu face de obicei....
Intamplator am cunoscut-o pe "soacra-mea" , a trecut pe acolo....si am mai aflat si ce meniu ii pregateste pt. maine....lucruri pe care si eu le fac in mod curent.....Era cam gatit azi, seful....
Dana
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bidiloi/bidiloi.jpg)
bidiloi spune:
Mey Danuto- ma bucur ca esti in continuoare pe "baricade", si ca totul iti merge bine. Ai grija cu "soacra"...sa nu fie genul de baiat dirijat de mamica!In rest iti tin pumnii si sa auzim de bine!BAFTA!
daniela_daneza spune:
Danuta, nu stiu cat sunt inca pe "baricade" dar sunt ...In ceea ce priveste relatia lui cu mama am inteles ca e f.stransa,dar nu stiu cat asculta de ea sau nu.Am inteles ca el a fost preferatul mamei, spre deosebire de sora lui...Acum fiind singural barbat din familie, tatal decedand acum 12 ani e explicabil...Nu imi fac griji de asta...sa ajung eu acolo unde imi doresc si mai vedem, poate e o femeie de treaba si cum eu nu mai am mama.....
Mersi de urari!
Va pup.
Dana
daniela_daneza spune:
Vreau ideii despre ce as putea sa pregatesc pt.ziua mea la servici, ma refer la mici gustari.VOI CUM PROCEDATI?
Dana
dana p. spune:
Mai , Danuta , da-te bine pe langa "soacra" ca poate deveni aliata ta pentru cucerirea "baiatului". Intra in vorba cu ea si fii cat poti tu de draguta cu ea, oricat ar fi baiatul de neinfluentabil tot asculta si parerea maica-si si e bine ca ea sa te aiba la suflet.Poti sa-l intrebi pe el din cand in cand ce mai face maica-sa, ca sa vada si el ca iti pasa de ea.
In ceea ce priveste meniul pentru ziua ta cred ca poate fi servit un platou cu gustari reci( cascaval, branza, un salam mai bun , muschi file sau pastrama, masline, peste marinat, icre , salata de vinete cu niste rosii , castraveti), niste fursecuri, saleuri sau ceva asemanator, alune, iar de baut poti servi cred, vin,bere, sucuri si mai ales sa nu uiti de sampanie.
Nu cred ca te poti cara la servici cu altceva de mancare, fripturi sau altele de genul asta.
Pupicei la fata
Dana