Relatii la servici?
Raspunsuri - Pagina 10
![](images/user_woman.png)
dana p. spune:
Urmaresc si eu cu interes povestea ta si sunt tare curioasa sa vad cum se termina.
Iti mai sugerez sa te uiti in ochii lui drept si sa vezi cum reactioneaza, mai fi atenta daca te urmareste cu privirea si daca atunci cand iesit cu spatele e cu privirea atintita spre tine si cand te intorci si il privesti in ochii daca iti sustine privirea.
Eu zic ca ochii fac totul la inceputul unei relatii, felul cum te priveste. Tu probabil ca te uiti intr-un anume fel la el dar vezi daca ai semnale si din partea lui.
Subscriu si la ce au spus Carolyne si Claudya sa nu te pripesti sa il inviti tu undeva si sa te refuze.Incearca sa o iei incet si eu cred ca la inceput de relatie privirea spune totul.
Iti urez succes si astept sa vad cum o sa mai fie.
Pupicei la fata de la o tiza
Dana
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
ionela-roxana spune:
Dana super ideea cu privitul sa stii...
Am citit si intradevar isi poate da seama daca e interesanta pt. el sau nu....
Daniela chiar incearca sa-i urmaresti privirea...
Roxi si bb Rares 9. april.2002
http://ca.f2.pg.photos.yahoo.com/saracutionela
www.rastero.ro
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/daniela_daneza/daniela_daneza.jpg)
daniela_daneza spune:
Chiar azi m-am uitat in ochii lui ,eram la el in birou unde avea niste prieteni ,viitori clienti si el imi ceruse niste preturi.ERAM in picioare cam in fata lui ,el pe scaun la birou, m-a intrebat ceva si am avut cred curajul sa ma uit fix si mi-a sustinut privirea.Sigur m-am uitat intr-un anume fel ca parca s-a fasticit....Era tare frumusel azi intr-o camasa portocalie ,culoarea mea preferata.....
E clar ca sunt indragostita dar cat mai curand trebuie sa imi revin.Dar daca el nu reactioneza pe motiv ca ar putea avea pe alticineva, dar sa nu stie sora-sa m-as mira....Of. of......
Stati calme ca nu am de gand sa ii fac eu nici o invitatie.
Va pup ca trebuie sa plec la o ecografie....
Dana
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
adivio spune:
Danuta-draguta, insista pe chestia asta cu privitul in ochi de cate ori ai ocazia sa te afli in fata lui. Cind ii vorbesti nu uita zambetul discret(complicitatea), plus corectitudinea profesionala si privitul drept in ochi. Toate astea cred ca nu te vor face sa astepti prea mult un raspuns din partea lui. In legatura cu ziua ta, poate ai putea organiza ceva la birou pentru toata lumea si cu seful in frunte si vezi atunci ce reactii are si, poate la sfirsitul zilei face un gest mai special. Nu stiu de ce presimt ca atitudinea ta combinata si cu petrecerea de ziua ta de la servici va schimba ceva in atitudinea lui....am eu asa o presimtire.
Adivio&Ioana-nazdravana
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ariadna33/ariadna33.jpg)
ariadna33 spune:
Dana, nu stiu cand te intorci de la eco, eu vreau sa-ti spun doar ca ma gandesc la tine sa fie bine. Iar daca este sa nu fie el cel ales, sa stii ca soarta iti va scoate in cale barbatul in ochii caruia sa te oglindesti EXACT ASA CUM ESTI, care sa rada la glumele tale, care sa aiba grija de tine cand esti bolnavioara, care sa te iubeasca si care sa nu te raneasca in nici un fel (nici macar cu gandul).
Dar cine stie, poate ca el este cel despre care vorbesc eu.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/daniela_daneza/daniela_daneza.jpg)
daniela_daneza spune:
Fetele dragutele va multumesc din suflet pt. ca ma aveti in gandurile voastre si ma bucur ca subiectul este citit de multi ochi...O fi curiozitate , o fi altceva...Orice ar fi ma bucura.Abia astept sa ajung acasa si sa deschid subiectul sa vad poatarile voastre.....
Adivio,DE ZIUA MEA VOI FACE SI CEVA LA SERVICI, ADICA VOI SERVI UN FURSEC,O MASLINA, UN PAHAR DE SAMPANIE....SI POATE CA IL PUN SA MA PUPE CA DOAR E ZIUA MEA,NU? Vom vedea.....
Chiar azi am adus discutia cu niste colegi de o iesire si nu au fost contara, asa ca in curand voi organiza o adunare de acest gen si va fi si seful invitat , desigur....
Adriana, totul e ok-la ecografie.A zis doctorul ca ma asteapta la eco pt. bebe....Doamne ajuta....
De ziua mea nu imi mai doresc cadouri materiale ci un suflet care sa ma alinte si sa imi fie alaturi .....
Sper ca D-zeu nu ma va uita si imi va aduce si mie perechea,sufletul acela pereche....
P.S. apropo, navigand pe canalele TV am ajuns si la DIN DRAGOSTE--poate ii trimit caravana lui Sefu*....
Dana
daniela_daneza spune:
Povestea Dragostei
Demult, undeva pe pamant s-au adunat toate calitatile si simturile omenesti. Cand Plictiseala a cascat pentru a treia oara, Nebunia, nebunatica ca intotdeauna, a propus:
- Hai sa ne jucam de-a v-ati ascunselea!
Intriga si-a ridicat ispitita sprancenele, iar Curiozitatea, neputand sa se retina, a intrebat:
- V-ati ascunselea? Ce mai este si aceasta? Este oare vreun joc?
Nebunia a explicat ca-si va acoperi ochii si va numara pana la un milion, in timp ce toti ceilalti se vor ascunde, iar cand numaratoarea va lua sfarsit, primul ce va fi gasit ii va lua locul si astfel jocul va continua...
Entuziasmul a luat-o la dans pe Euforie, iar Bucuria a executat intr-atat de multe tumbe, incat chiar si Indoiala s-a lasat convinsa, ba mai mult, chiar si Apatia cea mereu bosumflata si neinteresata...
Insa nu toti au acceptat sa ia parte la aceasta activitate. Adevarul a preferat sa nu se ascunda:
- De ce sa ma ascund, daca pana la urma tot voi fi descoperit?
Aroganta a considerat acest joc ridicol (ceea ce o deranja mai mult era faptul ca ideea nu-i apartinuse), iar Lasitatea a preferat sa nu indrazneasca.
Unu, doi, trei, a inceput Nebunia sa numere. Prima care s-a ascuns a fost Lenea, care, ca intotdeauna, s-a culcat in spatele celei mai apropiate pietre. Credinta s-a inaltat spre cer, iar Invidia s-a ascuns in umbra Triumfului, care, prin propriile sale forte, a ajuns in coroana celui mai inalt copac. Generozitatea aproape ca nu reusea sa se ascunda, fiecare loc pe care il cauta parand sa fie mai potrivit pentru un prieten de-al ei decat pentru sine. Un lac de cristal? Locul ideal pentru Frumusete! Scorbura unui copac? Locul perfect pentru Rusine! Zborul unui fluture? Minunat pentru Voluptuozitate! Rafala unui vant? Locul magnific pentru Libertate! In sfarsit s-a ascuns intr-o raza de soare. Egoismul, dimpotriva, si-a gasit un loc convenabil chiar de la inceput, insa numai pentru el! Miciuna s-a ascuns la fundul oceanului (adevarata minciuna in realitate s-a ascuns dupa curcubeu!), iar Pasiunea si Dorinta in craterul unui vulcan. Neatentia... pur si simplu a uitat unde s-a ascuns... dar aceasta nu este atat de important!
Cand Nebunia a ajuns la 999.999, Dragostea nu isi gasise inca o ascunzatoare pentru ca fusese atat de ocupata... pana cand a observat o tufa de trandafiri si, profund impresionata, s-a ascuns intre flori. "Un milion!" a numarat Nebunia si a inceput sa caute.
Prima pe care a gasit-o a fost Lenea, la numai trei pasi. Dupa aceasta Credinta a fost auzita discutand cu Dumnezeu despre teologie, iar Pasiunea si cu Dorinta au fost vazute facand vulcanul sa vibreze. Intr-o secunda, ea a gasit-o pe Invidie, deci nu a fost greu de dedus unde se ascundea Triumful. Egoismul nici nu a trebuit sa fie cautat, caci a iesit singur la iveala, dintr-un cuib de viespi. Mergand atat de mult, i s-a facut sete, si venind inspre lac, a descoperit-o pe Frumusete. Cu Indoiala a fost si mai usor, caci aceasta sta cocotata pe un gard, neputand decide unde sa se ascunda. Astfel i-a gasit pe toti, Talentul - in iarba tanara, Frica - intr-o pestera intunecata, Minciuna -in spatele curcubeului (iarasi o minciuna... era totusi la fundul oceanului...), chiar si pe Neatentie, care a uitat pur si simplu de joaca.
Numai Dragostea nu putea fi gasita. Nebunia o cautase in fiecare tufaris, fiecare raulet, pe piscurile muntilor, si, cand era aproape gata sa renunte, a zarit tufa de trandafiri infloriti... Cu un tepus ea a inceput sa indeparteze crengutele ghimpoase, cand deodata auzi un strigat ascutit: spinii au impuns ochii Dragostei. Nebunia nu stia ce sa mai faca pentru a-si cere iertare, a plans, a rugat, a implorat si chiar s-a oferit sa-i fie ajutor si indrumator.
Incepand cu acea zi DRAGOSTEA E OARBA SI NEBUNIA O INSOTESTE MEREU.
Dana
Tanya spune:
Daniela foarte frumos spus
Nu avem dreptul de a consuma fericirea fara a o produce
Tanya
Claudya spune:
Suuuper!!!
Mami si Emma gangurica
http://community.webshots.com/user/claudik100
http://community.webshots.com/user/claudik1000
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ariadna33/ariadna33.jpg)
ariadna33 spune:
Draga mea, o poveste SUPERBA... m-ai lasat fara cuvinte. Intr-adevar exista un strop de nebunie in iubire, persoanele prea rationale nu pot iubi cu adevarat...
Am vazut aseara ultimul episod din "Sex in the city" si m-a impresionat mult o replica "Eu caut dragostea adevarata, ridicola, incomoda, mistuitoare" si ... chiar o gaseste. Iar finalul : "e minunat este sa gasesti pe cineva care sa te iubeasca asa cum esti".
Asa ca, Dana, indrazneste sa crezi ca dragostea nu este anonima, a fost lasata pe pamant ca sa ne bucuram de ea in doi.