Relatii la servici?

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Multumesc ,Carolyne.
Sa imi ajute D-zeu sa fie asa cum vreau eu.

Va pup si sa fiti iubite!

Adriana33, vb.mai tarziu.

Dana

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lau10 spune:

Daniela, am citit cu sufletul la gura subiectul tau si imi place la nebunie sa il urmaresc in continuare, e atat de frumoasa dragostea....mai ales cand iti este impartasita. Si pentru ca tot am spus asta, eu vreau sa te intreb un lucru: De ce nu il abordezi si il inviti dupa serviciu la o cafea si da-i semnale foarte clare ca iti place de el, intreaba-l la subiect daca are pe cinevam si spune-i ca ai vrea sa il cunosti mai bine. De ce stai sa te chinui singura si sa te intrebi si framanti daca te place, daca are pe cineva....afla de una singura. Eu asa am procedat mereu si nu am avut de pierdut, ba din contra..am salvat noptile nedormite intrebandu-ma daca ii place de mine. Macar stii una si buna. Ce ai de pierdut?? Poate doar va fi o dezamagire in cazul unui raspuns negativ, insa daca tu spui ca simti ca el te place...atunci Daniela ( sau Dana ), ia situatia in maini, si .....

Iti doresc multa dragoste!!

Mergi la inceput

Laura, tu ai dreptate in felul tau, dar am emotii, avand in vedere ca el este patronul si eu angajatul.E un tip inteligent si nu cred ca in cazul unui raspuns negativ ar reactiona ciudat-sa zica aut, dar mi-e teama deocamdata.
Poate il invit de ziua mea,pe 28.02.undeva.
Vad eu....Da-ti-mi idei......
va pup.

P.S. Azi era cam ciufu, nu*s ce avea......Poate singuratatea si mai avea si un cos pe fata, care ar trebui tratat.... vai

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela-roxana spune:

Esti nebuna de legat!
Ti-am zis ca te urmaresc,sa stii ca ma tin de cuvant!
Tot astept urmatorul pas.......dar se pare ca mai avem de asteptat!

Roxi si bb Rares 9. april.2002
http://ca.f2.pg.photos.yahoo.com/saracutionela
www.rastero.ro

Mergi la inceput

Am uitat sa va zic ca si eu am un cos pe nas....Sa ne tratam impreuna??????????????

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubbles spune:

Dana, chiar ai de gand sa ne tii in suspans pana pe 28?!

Daca n-a fost sa fie o tratare de Sf. Valentin, cel putin Dragobetele sa va prinda in actiune...

Pe metereze
Bianca

Mergi la inceput

Sa va dau telefonul lui sa adresa de e-mail sa il facet atent......

Voi cum ati face daca ati fi in locul meu?
In ziua de azi nu crede ,pt.ca dimineata tocami intra intr-un birou in care venise un coleg care se numeste Valentin, si pe care au tabarat cucoanele de la desfacere,magazie,aprovizionare sa ii ureze LA MULTI ANI si tocmai ce intra si seful pe usa si intreband ce e cu harmalaia acea i-s-a raspuns ca de e valentine*s day .....la care a zis ce prostie sau ceva de genul asta.....si a plecat....

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

va citesc de ceva vreme si imi place despre voi.
Parerea mea e ca pot exista relatii intre colegi. De ce nu? La servici iti petreci 1/2 din viata.Parca asa se spune.Daca exista o relatie intre 2 colegi, aceasta va fi observata de cei din jur. Asa ceva se vede, ptr ca nu te mai poti purta normal cu cealalta persoana daca esti implicat sentimental.Daca nu esti casatorit e ok. Daca esti........si ai acceptat asa ceva inseamna ca stii ce urmeaza si trebuie sa te descurci.

MG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudya spune:

Daniela,si eu te urmaresc si iti doresc sa ti se intample asa cum iti doresti!
Tu esti sigura ca si el te place sau se poarta frumos cu toata lumea de felul lui?Mi-as dori din tot sufletul sa nu fi dezamagita la un moment dat in toata povestea asta.Era o vorba "de ilusion tambien se vive"(cumva...si din iluzii se traieste),insa chiar nu as vrea ca totul sa fie o iluzie pentru tine si mi-ar place sa se intample si de partea cealalta ceva.
Pe de alta parte nu mi se pare o idee buna sa-l inviti tu pe el la o cafea si nici sa-i propui sa va cunoasteti mai bine.Am senzatia ca asa se va strica toata vraja.Vraja ca vraja,insa daca te va refuza ,imagineazati cum te vei simti.Plus ca el va ramane in continuare seful si tu angajata.El inca nu te cunoaste si poate sa intzeleaga gresit gestul tau,sa creada ca te dai pe langa el,pentru ca...asa sunt unele femei,pentru a obtine ceva mai mult in firma respectiva.Intzelegi ce vreau sa zic.Si,fie vorba intre noi,tu chiar esti indragostita!
Si iar nu mi se pare o idee buna sa-l inviti numai pe el undeva de ziua ta.Mi se pare un pic cam mult,fara ca nimic sa se fi intamplat inca din partea lui.
Lasa totul sa mearga de la sine.
Dar sigur,asta este doar parerea mea.Poate fetele au alte idei.Cine stie?
De la sora lui nu poti afla daca are sau nu pe cineva?Daca te place sau nu?

Mami si Emma gangurica
http://community.webshots.com/user/claudik100
http://community.webshots.com/user/claudik1000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carolyne spune:

Subscriu la mesajul dinainte.
Sunt unii barbati care nu vor sa fie cuceriti ci ei sa cucereasca. El din ce categorie face parte? Nu te grabi cu abordatul la cafea sau la ziua ta decat daca ai semnale f. clare ca si el este interesat de tine. El iti zambsete tie special sau numai pentru ca esti singura din jurul lui mai draguta si cocheta? Fi atenta daca primeste vizite feminine - in interes de serviciu vreau sa spun - si vezi cum o trateaza pe respectiva. Daca zambeste tot asa dulce inseamna ca asa zambeste el "profesional" si poate ii acorzi prea mult credit. daca nu...as spune ca sunt sanse mari ca intr-adevar sa ii placa de tine.
Dar eu nu fac decat sa dau cu presupusul...tu stii cel mai bine cum stau lucrurile.
Stiu ca e mult de urmarit si "filmat" dar ce nu face omul pentru omul iubit.
Asa cum spunea si o fata mai sus: daca "il ataci frontal" trebuie sa iti asumi si riscul unui refuz si mai mult, s-ar putea sa te catalogheze cine stie cum, prea nerabdatoare, etc.
Dar daca vezi ca nu are initiativa o perioada indelungata inseamna ca...totusi nu prea este interesat de tine, cu parere de rau o spun.
In fine, m-a prins povestea ta si te-am umplut de sfaturi, sper sa nu te superi. Zicea un intelept odata ca sfaturile se dau spre a nu fi urmate.
Asteptam cu interes sa ne spui ce mai este nou, o privire, un zambet, etc si iti doresc succes!

carolyne si Veronica

Mergi la inceput