Relatii la servici?

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Am uitat sa va spun ca a zis ca vom merge intr-o zi sa vedem un centru comercial de profil..va dati seama doar noi 2......

Am glumit si i-am zis"sa traiti , am inteles " la care a zambit cu subinteles....

E cam suparat sunt niste probleme in firma....

Dana

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

Ce sa mai zic eu, 5 ani in facultate impreuna, apoi de 10 ani lucram impreuna. E adevarat ca avem birouri separate si fiecare cu treaba lui, insa ne mai si intersectam cu problemele de serviciu (avand acelasi profil). Mai mult, acasa dezbatem in continuare. E bine, nu zic nu, dar cateodata simtim amandoi ca avem nevoie de aer. E mult si acasa si la serviciu impreuna, si de multe ori zicem ca mai bine ar fi sa avem servicii diferite, insa cand unul din noi pleaca in delegatii simtim lipsa celuilat si ne tot sunam si ne trimitem mail-uri. Asa ca, eu cred ca nici nu am putea lucra separat, insa cate o pauza e binevenita pt amandoi.

Antonela
pozici cu Andrada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Draga Dana

Eu nu am spus ca se foloseste de tine,ci pur si simplu ca e multumit de situatie,cine nu ar vrea un angajat ca tine!(asta fara sa-ti minimalizez meritele profesionale)
El nu iti cere sa muncesti asa,o faci tu pentru ca stii ce faci si mai ales ca asa simti.
Ce sa iti mai zic...succes! nu vreau sa crezi ca vreau sa-ti rapesc din entuziasm mai ales ca eu imi spun parerea din afara situatiei,deci numai tu sti ce si cum.Ai grija si la multi ani !

pitica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Draga mea, am trecut mai demult printr-o situatie similara. AM acceptat o slujba numai pt. ca imi placuse seful. Totul frumos timp de vreun an de zile, caci nu puteam eu sa fac avansuri caci imi era sef. Pina la urma am avut o discutie cinstita si mi-a marturisit ca e homosexual. Ca sa fiu sincera imi trecuse prin cap lucrul asta in ziua interviului caci avea "simpomele clare", muschi, excesiv de ordonat, frumos de pica, necasatorit, stat la servici pina la 7 seara, lipsit de viata personala. Weekendurile la... mama. Am suferit ca un ciine, tipul era piinea lui D-zeu. Mi-a zis ca nu stie nimeni si ca e un tip f. religios, total devotat lui D-zeu. Dupa socul initial am discutat cu el daca sa demisionez sau nu si m-am mutat in alt departament. Fireste ca la vreun an dupa povestea asta i s-a intimplat acelasi lucru unei nou nagajate de la marketing, dar tipa a facut tam-tam de relatia cu el, s-a laudat la multa lume ca ies impreuna (cind de fapt se intimplase doar o data) dupa cre brusc, nici o vorba despre asta. Acum rid, dar atunci a fost GROAZNIC. De-asta eu nu sfatuiesc pe nimeni sa se indragosteasca de sef. Daca ceva merge prost va trebui sa demisionezi si joburile bune nu cresc in pom.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ManyHope spune:

Buna fetelor!

Mi-a placut cum de la o intrebare de principiu a alunecat discutia spre exemple reale si mai ales spre un caz particular!
Concluzia ar putea fi ca nu exista o singura varianta optima,ci pentru unele cupluri e ca o mana cereasca sa lucreze impreuna,probabil pentru ca se potrivesc foarte mult,iar pentru alte cupluri sa mai si lucreze impreuna ar fi prea mult,nici din acestea nefiind putine!

La ce e "firu Aridanei" in aceasta discutie culmea-culmilor mi s-ar parea ca respectivu sef sa se converseze pe vreun alt forum cu baietii,cerand sfaturi cum s-o abordeze pe Daneza de Dani,daca ar fi moral din partea lui sa profite de pozitie...
Ce ai de facut eu nu-ti pot sugera,nici cand sau cat,decat ca precis trebuie sa te faci cat mai vizibila posibil,sa-i dai sanse cat mai mari sa puna ochii pe tine,ca daca e inca singur asta n-o sa dureze mult si bine,iar daca pe o alta femeie o sa puna ochii pana la urma iti dai seama ca atata suparare o sa ai sa te duci la munca pe cat ai acuma bucurie si nu-i de dorit asa ceva!
Nici n-are rost sa ti exagerat de mult seama de parerile celorlalti colegi,ca numai unul conteaza cu adevarat pentru tine!
Atat am avut de spus si sa iasa ca tine Daniela Daneza!

Mergi la inceput

pentru Madalina!Adevarat ai grait.....Atata am avut de spus...Totul incepe sa fie ok.....si daca nu risti nu castigi...

Dana

Mergi la inceput

Findca a devenit "banal" asa cum se exprima cineva mai sus -nu voi mai continua sa povestesc , asa ca nu se mai amuze unii sau altii....

Va multumesc din suflet pt. toate gandurile voastre si va doresc ca azi de DRAGOBETE si nu numai sa aveti parte de multa ,multa "IUBIRE"

P.S.A venit si la mine.

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canuta-om-sucit spune:

Ar fi pacat sa ne lasi asa Uite eu nu am raspuns deloc la acest subiect insa crede-ma ca in fiecare zi deschideam DC-ul si fix aici eram sa vad ce ti s-a mai intamplat. Tu traiesti nishte sentimente extraordinare si din cauza aceasta, poate, cele care nu mai pot avea sau nu li se mai ofera asemenea sentimente au un asemenea comportament. Ar fi pacat sa nu mai scri numai din cauza unor guri rele care ravnesc in fapt la sentimentele tale.

aura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubbles spune:

Oare de cand au devenit banali fluturasii creati de sentimente incipiente si minunate?

Suntem oameni in toata firea si desi ador acest subiect al Danei, este evident ca-n spatele bucuriei ei se afla o doza de realism, care-o poate sustine in cazul unei dezamagiri (desi nu prefer aceasta varianta, ador povestile cu happy end).

La fel cum s-a intamplat si la subiectul cu sufletele pereche, vorba lui Adrian... cine are parte, aproba, cine nu...
Personal, sper sa aprobe aceeasi idee intr-o buna zi.

S-aveti parte de-un Dragobete super!

Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adivio spune:

Dana nu te supara, te rog. Cui nu-i place sa nu citeasca, nu sa arunce cu vorbe in vant. Dupa cum iti spusesem, ma simteam ca in liceu impreuna cu tine si inca cateva fete care simteau la fel si ne bucuram si stateam cu sufletul la gura la fiecare pas sau gest pe care ni-l povesteai. Un pupic mare de la mine.

Adivio&Ioana-nazdravana

Mergi la inceput