Mamici de martie-aprilie 2005 (11)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

coral,
multumesc frumos ca m ai trecut si pe mine cu carutz.nu stiu daca e cazul sa trecem si al doilea nume.dar daca tot o sa l aibe...ata ete.
fetele,nici io n am facut bagajul de spital,dar de cand am vazut ca a nascut lorelei,sunt cam cu morcoveluca cine stie cand are bebe chef sa iasa..cat despre hainutze,am cumparat destule,dar asteapta sa fie spalate.voi folositi detergent special?am inteles ca trebe sa fie hipoalergenic.dc e vreo nemtzoaica pe aici,sa mi zica si mie o marca pliz.
in rest,noi suntem bine dar putzin obositi...

"Dragostea consta in dorinta de a da ceea ce este al tau altuia si de a simti fericirea acestuia ca si cum ar fi a ta." - Emanuel Swdenborg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

zuzunaki eu em folosit detergent "Le chat" si balsam "robijn" care arata precum cocolino al nostru, daca nu gasesti marcile de care ti-am spus, supermerketurile mari au la detergenti si ceva hipoalergic (scrie asa si pe cutie). Eu am spalat, am calcat, am luat in afara de hainute bb, 2pijamale pt mine care se deschid in fata, o camasa de noapte pt momentul cel mare(vreau sa o pastrez)si in rest mai astept sugestii de la voi
pupici

anca DNP21martie
bb BIANCA ECATERINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geta_sava spune:

Buna dimineata fetelor!
FELICITARI LORELAI SA-TI TRAIASCA MINUNILE SI SA TE BUCURI DE ELE!
Fetele am tot citit ca la unele dintre voi curge ceva din san. La mine nu curge nik si daca strang ma doare....asta inseamna ca nu am sa am laptic la bebe??? Sau ca va veni mai tarziu? In rest ma omoara carceii in continuare si o stare permanente de oboseala ca as dormi si din picioare daca s-ar putea:) Sper sa intru indata in prenatal si sa dorm cat imi trebuie.
Cele care sunteti deja in prenatal nu va plictisiti???? Cum va umpleti timpul??
Va pup pe toate si sa aveti bb cuminti si sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

geta_sava nu-ti face probleme daca nu curge nimic. Nu la toate viitoarele mamici curge si cam toate au lapte dupa aceea. Pentru crampele musculare ai incercat si metoda mea (v-am zis-o acum ceva timp)? La mine a dat rezultate optime, adica nu mai am deloc carcei. Starea de oboseala continuua poate fi cauzata de scaderea fierului, poate ai nevoie de un supliment, ar fi bine sa vorbesti cu medicul tau. Numai bine!

Roxana, Mariuca (5 ani si jumatate) si bebe din burtica s. 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodora racz spune:

Coral trece-ma si pe mine te rog cu DNP 26 aprilie desi dr.a spus ca poate veni mai repede!Fetelor astazi am fost la medicul de familie si asistenta mi-a spus ca imi este tare burta!Simt si eu uneori ca parca toata partea de jos mi se strange dar nu ma doare nimica;nu am nici un pic de durere,bb se misca vioi!Ce trebuie sa fac?Sa intru in panica sau nu?

Felicitari,Lorelei!Abia astept sa ne povesteasca cum a fost!

Teodora si26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Teodora, nu intra in panica! Nu trebuie sa te iei dupa parerea asistentei medicului de familie, chiar nu are nici specializarea nici experienta necesara ca sa-si dea cu parerea. Ignor-o! Daca tu te simti bine si bebe misca de zor, esti in regula. E normal sa ti se mai intareasca burta din cand in cand, in special cand esti obosita. Te odihnesti si trece. Nu-ti face griji

Roxana, Mariuca (5 ani si jumatate) si bebe din burtica s. 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamc spune:

Teodora, si mie mi se intareste burtica cateodata, dar sunt niste contractii normale(se numesc Braxton-...si ceva cu H...) care pregatesc uterul de nastere.Nu te ingrijora ca nu se intampla nimic, incearca sa te relaxezi si sa respiri adanc cand ti se intareste burtica si gata!
Gravidutelor, eu va doresc un week-end minunat alaturi de burticute si multa odihna!

Oana si bb Letitia Medeea
(DNP 9 APRILIE 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smmiha spune:

Scumpele, am avut cateva zile super aglomerate si sunt moarta de oboseala.
Eu am un bebe tare cumintel si scump, chiar si cand doarme, daca imi mangai burtica, imi raspunde
Am inceput deja cu cumparaturile mai serioase. Am comandat scaunel pt masina (pe net), iar maine mergem sa cumparam patutul si eventual carucior, le-am ochit eu saptamana asta.
De saptamana viitoare incep sa-i spal si hainutele pe care i le-am cumparat, ca sa fie totul pregatit. Am cumparat detergent special pt bebe Dermalin, de la farmacie. Dar nu stiu daca sa folosesc si balsam sau nu.
Eu azi intru in sapt.32 deci ma gandesc sa mai astept vreo doua - trei saptamani cu bagajul pt spital.
Va pup si sa aveti un weekend asa cum va doriti!

Mihaela si bebe David Andrei (DPN 25.03.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana71 spune:

Buna fetelor,

Lorelai, sa va traiasca fetitele si sa va aduca numai bucurii. Sa ne scrii si noua, cand o sa ai timp povestea nasterii lor.

Eu am fost saptamana asta la ginecolog, dar am aflat ca tocmai intrase de urgenta in concediu asa ca am amanat controlul pe saptamana viitoare. Sper sa se intoarca atunci. In rest sunt destul de agitata pentru ca am cumparat un apartament, am vandut altul si toate actele astea si problemele legate de mutare ma dispera. Dar o sa ne descurcam noi, sper.....

Si eu imi simt burta uneori foarte tare, dar mai iau No-spa, sau ma intind in pat si imi dispare destul de repede. In schim, burta e destul de joasa, toata lumea observa asta. Abia astept sa ajung la ginecolog sa vad ce-mi spune, daca s-a intors copilul, cum sta cu greutatea, etc...

Nici mie nu-mi curg sanii deloc si nu cred ca mi-au curs nici cand eram gravida cu Victor. Furia laptelului s-a produs la vreo 2 zile de la nastere(tin minte ca m-am trezit cu niste sani imensi) si l-am alaptat pana la 8 luni. Deci nu e obligatoriu sa-ti curga sanii din timpul nasterii. A propos, daca reusiti sa gasiti (eu am gasit la o farmacie din zona magazinului Unirea) sa va cumparati crema Garmastan. Este excelenta pentru sani, impotriva ranilor la mameloane datorate alaptarii. Mie mi-a recomandat-o o asistenta in maternitate, la prima nastere pentru ca facusem niste rani urate de tot la mameloane (imi venea sa tip de durere cand alaptam) si m-a ajutat enorm. Am recomandat-o la randul meu prietenelor mele care au nascut si toate au fost super multumite.

Va pup,
Ana (saptamana 34, DPN 8 martie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mary-Jane spune:

Teodora - contractiile nedureroase se numesc Braxton-Hicks, sint repetitii generale inainte de contractiile adevarate din timpul travaliului. Nu trebuie sa te ingrijoreze si nici nu-i nevoie sa faci ceva ca sa-ti dispara, sint normale. N-avea grija, n-ai cum sa le confunzi cu contractiile adevarate, pe-alea sigur le deosebesti cind le simti.

Cristina

Mergi la inceput