Mamici de martie-aprilie 2005 (11)
Raspunsuri - Pagina 7
elibui spune:
Buna fetelor!
Lorelai, FELICITARI!
,sa-ti traiasca si sa fie sanatoase, iar tu sa infloresti pe langa ele!
Eu nu v-am mai scris demult pentru ca ne-am mutat la casa noua si nu am net :( Abia am reusit sa va citesc; ati fost tare harnicute.
Noi facem bine, dupa o perioada nu prea roz. Am facut efort mare cu mutatul si incepuse sa ma doara si pe mine, ca si pe voi, ba in dreapta jos, ba in stanga. M-am speriat rau si am stat degeaba o zi - e drept nu in pat - dar mi-am revenit. Am si linie neagra mai nou (dar nu stiu de cand ca nu prea pot sa o vad de sus), dar mie imi place: e sexy. Nu stiu cum s-a intamplat, dar brusc am scapat de constipatie. Ptiu, ptiu sa nu ma deochi!
Am fost si la control si dr mi-a zis ca se pare ca nu apuc 40 sapt. El a zis ca maxim 7 mai am de asteptat. Pare asa de putin... Alice creste si ma bate cat de tare poate. Abia astept s-o cunosc!
Am cumparat strictul necesar pt bagajul de spital, dar nu reusesc sa imi fac timp sa le spal. Macar asta sa fie problema :)))
Lorelai a spart gheata! de acum stam ca pe ghimpi - sau cel putin eu...Va doresc numai bine si abia astept sa va pot scrie din nou!
Pupi multi!
Eli + bb Alice
DPN 25.03.2005
clio spune:
Elibui, si mie tot de la trebaluit cred ca mi s-a tras...Noi ne-am mutat ceva mai din timp, insa de la inceputul lui decembrie zugravim...Sambata si duminica am trebaluit dupa zugravi...sters de podele, de geamuri, de usi, urca-te pe scaun, da-te jos dupa scaun, apleca-te si freaca, ridica-te si spala instrumentele muncii.Atunci am simtit primele dureri, dar nu le-am dat importanta...Si luni dimineata m-au apucat niste crize, de credeam ca nasc cu siguranta.Mi-am propus sa fiu fetita cuminte, ca n-a fost placut ce mi s-a intamplat...Eu am luat pana la urma NO SPA si am scapat de dureri...Zugravii termina saptamana viitoare si scap de problema asta!!!
Clio si bebelusa
hiroral spune:
FelicitariLorelai,sanatate multa la toate trei si recuperare cat mai rapida mamei

!!Va asteptam pe forum
multi!!!
Raluca&bebelusa 29 saptamani http://community.webshots.com/user/hiroral
andrruzza spune:
Felicitari Lorelai!! Sanatate multa tzie si fetitzelor!! Te asteptam cu povestea nasterii si pozici cu cele mici!

Costina&
Rares din burtica(31,4 saptamani)
DPN 20 martie
Dr.Puia, Giulesti
_
Noroc tzie, mie...tuturor!!"Neasteptatul se produce intotdeauna"
oanamc spune:
Buna,gravidutelor!
Felicitari,Lorelai!Multa sanatate tie si bebeluselor!
Ieri nu am intrat pe forum si azi am avut de citit 3 pagini!Ce bine!
Am un inceput de raceala si am stat ieri acasa, dar m-am simtit si mai rau....a inceput sa ma doara spatele, apoi splina, apoi capul, am fost foarte ranita ieri. M-am gandit ca poate ma doare cate ceva in fiecare zi, dar fiind la servici, nu imi dau seama!
Sunt trista ca mie nu mi s-au desfundat canalele de la san si nu imi curge nimic
cu toate ca sanii mei sunt imensi acum!
Oana si bb Letitia Medeea
(DPN 9 APRILIE 2005)
coral spune:
Felicitari Lorelai! Bine-ati venit pe lume, Livia si Maya! Sa fiti sanatoase, norocoase si fara colici.
There is a difference between knowing the path and walking the path.
an-k spune:
lorelai felicitari, ai spart gheata, sanatate multa fetitelor si mamicii, si fie ca Maya si Livia sa va umple viata de bucurii
anca DNP21martie
bb BIANCA ECATERINA
coral spune:
Primii bebelusi
Lorelai
- 18 ianuarie 23:30 Livia
si Maya
Listuta cu 
Martie
Pomeanm DPN 3 martie 2005
AdaBB DPN 4 martie 2005, viitoare mamica de 
Mariad DPN 4 martie 2005
Mali DPN 6 martie 2003
Sasuke DPN 7 martie 2005
Cameron DPN 7 martie 2005viitoare mamica de
Erin Stefan
Salimoni DPN inceputul lui martie
Ninocikap DPN inceputul lui martie viitoare mamica de 
Ana71 DPN 8 martie 2005, viitoare mamica de 
Claudia_2803 DPN 9 martie 2005, viitoare mamica de
Melissa Ioana
AdelaP DPN 9 martie 2005 viitoare mamica de 
Betilina DPN 10 martie 2005 viitoare mamica de 
Daniela77 DPN 10 martie 2005viitoare mamica de 
Saphir DPN 12 martie 2005viitoare mamica de 
Anca Micaela DPN 13 martie 2005viitoare mamica de 
Sofronica DPN 13 martie 2005
Codri DPN 15 martie 2005
Mary-Jane DPN 16 martie 2005 viitoare mamica de 
Erix DPN 16 martie 2005viitoare mamica de 
Cristina Iuliana DPN 16 martie 2005
Oanaanast DPN 18 martie 2005 ,viitoare mamica de 
Infofun DPN 18 martie 2005
Gia22 DPN 18 aprilie 2005viitoare mamica de 
Giovana DPN 19 martie 2005
Lorelai DPN 21 martie 2005viitoare mamica de 

An-k DPN 21 martie 2005viitoare mamica de
Bianca Ecaterina
Adiveroig DPN 22 martie 2005
Andruzza DPN 23 martie 2005viitoare mamica de
Rares
Zuzunaki DPN 24 martie 2005viitoare mamica de
Alexandros
Ani si Stefi DPN 25 martie 2005
Elibui DPN 25 martie 2005, viitoare mamica de
Alice
Smmiha DPN 25 martie 2005, viitoare mamica de
David Andrei
Geneviere DPN 26 martie 2005
Raluk DPN 28 martie 2005,viitoare mamica de 
Mariab DPN 31 martie 2005 viitoare mamica de
Catalin Razvan
Janib DPN 27-30 martie 2005
Nika DPN 25-30 martie 2005, viitoare mamica de 
Cristinacostinescu DPN 31 martie 2005 viitoare mamica de 
Aprilie
Giliutza DPN 2 aprilie 2005, viitoare mamica de
Adinuta
Hiroral DPN 2 aprilie 2005 , viitoare mamica de 
Marlen DPN 3 aprilie 2005
Gabrianah DPN 4 aprilie 2005
Kathywsha DPN 4 aprilie 2005 viitoare mamica de
David Oji
Oanamc DPN 9 aprilie 2005, viitoare mamica de
Letitia Medeea
Ako DPN 9 aprilie 2005 viitoare mamica de
Darian si
Rares
Geta Sava DPN 10 aprilie 2005 viitoare mamica de 
Coral DPN 12 aprilie 2005
GabiG DPN 12 aprilie 2005 viitoare mamica de 
Cenia DPN 12 aprilie 2005 viitoare mamica de
David
Talacami DPN 14 aprilie 2005
Gegea DPN 14 aprilie 2005
Gabrielaveres DPN 14 aprilie 2005 viitoare mamica de
Tomas Daniel
Dialori DPN 15 aprilie 2005 , viitoare mamica de 
Clio DPN 16 aprilie 2005 viitoare mamica de
, Dr Tutunaru-Spitalul Elias
Merry Marry DPN 16 aprilie 2005
Simonnete DPN 18 aprilie 2005viitoare mamica de 
Rrox3 DPN 18aprilie 2005 , viitoare mamica de 
Adela20 DPN 20 aprilie2005, viitoare mamica de 
Miska DPN 25 aprilie 2005
Crangutalil DPN 26 aprilie 2005
Sibip DPN 21-27 aprilie 2005 ,viitoare mamica de 
Adrianafedorca DPN 29 aprilie 2005 viitoare mamica de 
Ligia13 DPN 30 aprilie 2005viitoare mamica de 
Kemelina viitoare mamica de aprilie
Rianna viitoare mamica de aprilie
Tuchi viitoare mamica de aprilie
Clara turza viitoare mamica de 
Jenii viitoare mamica de 
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=28552&whichpage=10" target="_blank">aici a inceput-www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=30044" target="_blank">2-www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31185" target="_blank">3-www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31933" target="_blank">4-
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33200" target="_blank"> 5-www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34250" target="_blank">6-www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=35921" target="_blank">7-www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37026&whichpage=1" target="_blank">8-www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=38447" target="_blank">9-
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39535&whichpage=1" target="_blank">10
coral spune:
Ieri nu am intrat si astazi am vazut vestea cea mare.
Noi suntem in impachetat si de miine incepem operatiunea mutatul. O sa fie o vreme crincena, in jur de -15 cred ca o sa ni se lipeasca miinile de cutii.
AdelaP multumesc de raspuns am o cunostinta care are prima eco programata in saptamina 20 si am intrebat care ar fi urmatoarea, sa ne dam seama care e regula pe aici. Eu sunt nitel cam debusolata, mie nu mi-a dat sa fac testul de diabet gestational pentru ca nu am luat in greutate prea mult. Am impresia ca fiecare doctor are sistemul propriu si e destul de ciudat.
Felicitari Elibui pentru casa, sa o stapiniti sanatosi si sa fiti fericiti toti 3 in ea.
Oana, spor la terminat cit mai curind santierul din casa. Cu sinii nu trebuie sa te sperii, asa cum spun si fetele fiecare organism are ritmul propriu, oricum bebe o sa aiba ce minca. Ai grija de tine si evita sa faci eforturi.
Zuzunachi, vrei sa pun si al II-lea nume pe listuta sau numai Alexandros?
Adela20 de ce nu alegeti 2 nume pentru fetita si se face pace. Sa ne spui ce nume ati ales penrtu micuta.
Fetelor, cind alegeti numele pentru bebe tine-ti cont de simbolistica lui, sau ati ales ca va place numele sau este numele cuiva apropiat?
Ar fi interesant sa vedem ce anume ne face sa alegem un nume.
Nu am curajul sa-mi fac bagajul de spital, tot astept sa vina mama, in martie si apoi mai vedem.
oanamc spune:
E multa liniste azi!Gravidute, unde sunteti?
Ce lista impresionanta avem acum!
Coral, multa grija cu mutatul, sa nu faci efort!Sa stii ca nici eu nu am cumparat inca nimic pentru bebelina si nici bagajul nu l-am pregatit.Ma gandesc sa ma apuc de asta in februarie, cand raman in concediu prenatal(mai am 6 zile de mers la lucru).Eu cred ca aceste pregatiri necesita o atentie maxima si acum am si altele pe cap, dar peste 1 saptamana......ma voi dedica complet bebelinei mele.
Aseara am avut program artistic, pana la 23.30 a avut spectacol de dans modern
, ca nu imi pot imagina ce altceva facea in burtica!E o dulce si nu mai pot de dragul ei, as putea sa stau ore intregi sa ma uit la burtica cum se misca si sa o mangai, dar cred ca stiti si voi cum e!
la burtici!