Mamici de martie-aprilie 2005 (11)
Raspunsuri - Pagina 9
NewMami spune:
Mamicutelor sper sa nu va suparati pe mine ca am dat buzna asa peste voi, dar va urmaresc si eu pentru ca sunt o mamicuta de 20 de saptamani si imi iau notite de pe unde se poate.
As ruga si eu
de prin Canada, sa-mi raspunda cand au timp si mie la o intrebare, ce trebuie sa pregatesc in bagajul de spital?
Numai bine va doresc si o sarcina usoara in continuare
http://img.photobucket.com/albums/v236/NewMami/100_1586.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v236/NewMami/100_1583.jpg
teodora racz spune:
Multumesc RROX3,OANAMC si Marry pt.ca mi-ati luat o piatra de pe inima!Astazi inca nu am mai simtit cum mi se intareste burica dar daca voi ziceti ca este normal atunci stau mai linistita;simteam ca mi se intareste de vreo 8-10ori pe zi!
Stiti ca am citit ieri in revista Mami ca bb care se nasc primavara au o tensiune buna?si se pare ca nici mai tarziu nu vor avea probleme cu ea;abia astept sa vina o data primavara,sa ma aflu in preajma Pastelui ca deja atunci voi fi mamica!
Multe pupici de la Teodora
si bb
26+
adrianafedorca spune:
hello burtici
ce faceti? eu tare ma plictisesc ...mai stie cineva ceva de lorelai?
mey voi vedeti ce frumos e afara? parca vine primavara, ce pacat ca eu nu pot sa merg prea mult pe jos sa ma plimb, dupa vreo 10-15 min de mers pe jos , lejer, ma doare burtica jos, si parca ma si inteapa putin, chestia asta se intampla si daca stau mult pe scaun
va
si va doresc weekend placut
Adriana si bebelinul 26+
Daca vrei cu adevarat gaseste o cale, daca nu vrei gaseste o scuza
geta_sava spune:
Buna fetele! Am fost azi la dr si suntem fericiti ca fetita (GATA E SIGUR!) e bine are greutate bune 1 864 gr, am vazut-o la eco si era frumoasa toate celelalte sunt in regula asa ca de acu asteptam si ne pregatim moral pt nastere. Dr mi-a recomandat nastere normala dar mai ramane sa discutam mie imi e tare frica dar va trece cu bine sper!
L-am intrebat de sani si a zis si el ca nu e obligatoriu sa curga ceva inainte dar pt ca am sanii mici sa ii frec cu un prosop uscat dupa dus. de contractii a zis ca atata timp cat nu sunt dureroase sa nu ma sperii ca sunt normale.
Am venit fosrte bucurosi inapoi si de acu chiar ca abia asteptam sa venim cu ea acasa!
Va pup pe toate si va doresc sa va bucurati de bebeii vostri!
vio spune:
Buna,
Ma alatur si eu grupului: am 30 sapt si se pare ca o sa mai avem un baiat. Bebelusului nu prea ii place ca mami a lui sa lucreze, asa ca daca simte ca stau pe scunul de la calculator, incepe revolta. Am, de ceva vreme niste nopti mai grele pentru ca ma doare spatele, iar figura cu perna nu tine. Se pare ca voi avea un bebe mare (primul copl a avut 4,100 kg) si ca va fi cezariana, pentru ca si primanasterea a fost cu cezariana.
Weekend linistit,
Vio
adrianafedorca spune:
buna fetelor,
ca de obicei n-am somn, la tv nu am la ce sa ma uit si atunci am zis sa mai citesc ce s-a mai scris pe aici dar vad ca e liniste mare
Vio bine ai venit in grup, sanatate multa si tie si la bebelin, te asteptam mai des
mai fetelor stiu ca mai e mult pana la marele eveniment,dar sigur vor trece lunile astea ca vatul si ca gandul si eu una vreau sa fiu pregatita, ma refer la medicul pediatru, voi stiti vreun dr pediatru bun, care sa vina si acasa daca e nevoie( sper sa nu fie) care sa raspunda la telefon tot in caz de nevoie, daca stiti atunci va rog sa-mi dati si mie numele si adresa cabinetului unde-l pot gasi sau un nr de telefon, ca nu vreau sa ma tyrezesc ca am nascut si n-am doctor pentru bebelin
al meu puisor e pe zi ce trece mai puternic, imi trage cateodata niste suturi ...ca zau ma sperie, si am inteles ca asta nu e nimik pe langa ce o sa urmeze
voi ce noutati mai aveti? ce analize v-au mai dat dr de facut?
eu nu am cumparat nimik pt bebelin pana acum , sunt superstitioasa, cand vad cate un magazin cu hainute pt bebe cu greu ma abtin abia astept sa-i cumpar, deocamdata o sa ma multumesc cu bagajul pt spital dar si pe ala o sa-l fac cam prin saptamana 32 deci mai e destul pana atunci
Daca vrei cu adevarat gaseste o cale, daca nu vrei gaseste o scuza
hiroral spune:
Buna fetelor!!Si noi am fost ieri la control,iar bebelusha mea tot nu se intorsese in pozitia craniana si mi-au dat sa fac niste exercitii care is ciuate tare,pur si simplu tre sa stau cu fundu in sus ,insa da rezultate imediat am inteles asa ca...Daca are cineva nevoie de aceste exercitii cu placere va explic in ce constau..Bebelusha mea are acum 1570 de grame,totul e in regula a zis doctorul e un bebe normal pana la ora actuala.Mie mi-au luat sange iarasi ieri si de jos o proba nu stiu pt ce boala,care se poate transmite bebelushei la nastere(GBS asa scria pe fisa)si trebuia sa merg peste o saptamana iarasi la control sa vad daca sa intors sau nu bebelusha.In legatura cu sanii mie mi-au curs o perioada dar de ceva timp nu-mi mai curg cred ca nu e nimik rau in asta nu??am uitat sa intreb ieri doc.
O Duminica placuta tuturor!!
Raluca&bebelusa 29 saptamani http://community.webshots.com/user/hiroral
clio spune:
Salutari, fetelor!
Ce faceti?
Coral, cum a decurs mutatul? Sper ca nu te-ai agitat, ca altfel
Vad ca nu ne mai spui nimic...
Adriana, si eu sunt preocupata de problema aceasta:pediatrul...Insa nu am gasit pe nimeni pana acum.Tot am intrebat in stanga si in dreapta, fara nici un rezultat!
Fetelor, voi ce stiti...pediatrul trebuie sa fie din sectorul in care locuiesti, trebuie sa inscrii copilul undeva, la vreo clinica...Trebuie luat in evidenta undeva? Cum se procedeaza?
De Lorelai mai stiti ceva?
Vio, bine ai venit printre noi!
Geta, ma bucur ca bebele tau evolueaza bine!
Noi am fost joi la Iosup si vineri la
Tutunaru. Am crescut in greutate,am recuperat acea intarziere in crestere.Este totul ok. Si am scapat de injectii( faceam Pregnyl)!!!!
Clio si bebelusa
Lorelai spune:
buna fetelor,
am ajuns in sfirsit acasa dar sint epuizata si nu cred ca apuc sa va povestesc prea multe azi. va promit ca revin pe larg cu povestea nasterii, cind imi mai revin.
fetele s-au nascut prin cezariana la 31 sapt+o zi. au ramas la spital in incubator dar se comporta foarte bine si sper sa nu stea prea mult acolo. medicii estimeaza ca vor mai sta in incubator citeva zile si apoi la spital sub atentia doctorilor inca 2-3 saptamini. sper ca intr-o luna, max sa le luam acasa.
au avut aproape 2 kg fiecare la nastere dar au pierdut cit un pic. sint niste frumoase si nu seamana deloc una cu alta. respira singure, fara ajutor si le hraneste cu formula pina imi incepe mie laptele. eu merg sa le vad in fiecare zi si le duc ce mulg peste noapte. sint asa de mititele ca mi-e frica sa nu le fac ceva cind le tin in brate, dar se fac ele mari.
am facut poze dar inca nu le-am descarcat. eu mai am inca dureri dupa operatie si incerc sa ma odihnesc cit pot de mult, sa maninc bine sa fac lapte pt fetite.
va pup. aveti grija de voi,
Lorelai
hiroral spune:
Bine ai revenit
Lorelai
!!sanatate multa si multi
tie si ingeraselor tale!!Incearca sa te odihnesti cat mai mult si sa mananci cat mai bine,ca nici nu stii cum trece timpul si ai sa ai si fetitele acasa.iar atunci incepe distactia
.FELICITARI si sa fie intr-un ceas bun!!
Raluca&bebelusa 29 saptamani http://community.webshots.com/user/hiroral