Mamici de martie-aprilie 2005 (11)
Raspunsuri - Pagina 5
Iulia P. spune:
Mesaj primit astazi de la sotul lui Lorelai:
"Suntem fericiti sa anuntam nasterea fetelor noastre, Livia si Maya. Au aparut marti, 18 ianuarie, in jur de 23:30, ora Canadei de Est. Mama si fetele sunt bine."
Felicitari Teo si Bogdan! Sa va traiasca fetitele, sa creasca mari, sanatoase si sa va aduca multe, multe bucurii!!! Bine ati venit Livia si Maya! La multi ani!
Iulia P.
daniela77 spune:
SA-TI TRAIASCA FETITELE SI SA VA BUCURATI DE ELE!!!
FELICITARILE NOASTRE

ASTEPTAM FOTO 
Iata si prima mamica din randul nostru.. in sfarsit ceva ce mi-a facut ziua mai buna..
Daniela DPN 10 MARTIE 2005
smmiha spune:
Felicitari Lorelai

! Sa-ti traiasca frumoasele si sa fiti toate trei sanatoase!
Lorelai e prima care a trecut prin experienta nasterii! Deja ma gandesc si mai mult la acel moment.
N-am mai postat de cateva zile, si voi ati trecut deja la capitolul 11!
Mie nu-mi curg sanii inca desi sunt in sapt.31. Ii tot studiez si eu de ceva timp si astept sa dea un semn ceva, dar vad ca nu vor
. Am mai intrebat si alte mamici si mi-au zis ca nu-i obligatoriu sa curga inainte de nastere si nici nu are legatura cu cat lapte vei avea dupa.
Sper sa fie asa.
Spatele ma doare aproape in permanenta, dar mai ales seara simt ca am un cutit intre omoplati si nu-mi trece decat daca stau culcata ceva timp.
Buricul mi-a iesit in afara si nu-mi place, noroc ca fiind iarna port haine mai groase si nu iese asa in evidenta buricul. Mi-a aparut si linia aceea inchisa la culoare, asta cam de vreo 3 saptamani a aparut, ca ma si gandeam ca poate nu apare deloc, dar se pare ca n-am scapat.![]()
Vergeturi inca nu mi-au aparut, dar am cateva mai vechi, asa ca m-as bucura sa nu mi se mareasca colectia.
In ce priveste
noi nu am mai facut de vreo luna, dar si inainte faceam rar, pt ca sotul meu e foarte stresat sa nu-i facem vre-un rau bebelui, desi eu i-am explicat ca nu i se intampla nimic. Acum sincer nici nu prea mai am chef, ca ma simt
si-n plus cum ne vine gandul la prostioare cum incepe si bebe sa tropaie in burtica si atunci cum sa-ti mai arda de
cand puiul se agita acolo inauntru
.
Saptamana viitoare merg si eu la control si sunt curioasa sa vad ce mai zice
. Nu stiu de ce, dar eu am impresia ca puiul meu deja sta cu capsorul in jos, pt ca simt niste intepaturi pe acolo pe care nu le simteam inainte.
Eu iau utrogestan si no-spa pt ca aveam contractii si chiar am pierdut putin sange dupa sarbatori, iar
mi-a zis ca risc sa fac dezlipire de placenta. Si ca sa previn asta mi-a dat pastilele. Si eu m-am stresat daca sa le iau sau nu, ca imi era frica pt bebe, dar am citit prospectele de n ori si pana la urma decat sa risc sa nu duc sarcina pana la capat, mai bine le iau.
Hai ca m-am intins, se vede ca nu am mai scris de ceva timp
.
Multa sanatate tuturor si pupici
Mihaela si bebe David Andrei (DPN 25.03.2005)
ako spune:
Lorelai, sa fie intr'un ceas bun, sa fiti sanatoase si norocoase...
in cate saptamani era lorelai??? tinand cont ca astept si io un tandem - de pusti, ce'i drept - sa fiu cat de cat pregatita, macar cu bagajul pt. spital....
ako& darian si rares
DPN 9 aprilie
smmiha spune:
Ako, avand in vedere ca Lorelai avea DPN cam cu 4 zile inaintea mea, inseamna ca era in saptamana 32.
Lasa ca baieteii tai poate vor sa stea mai mult la caldurica
Mihaela si bebe David Andrei (DPN 25.03.2005)
cenia spune:
pentru ligia13
centura pentru gravida gasesti la producatorul Chicco sau intri la www.reclama si poti comanda de la firma asta si iti trimite prin posta, costa 1 200 000 lei fara taxe postale! in total ca sa ajunga la Iasi m-a costat 1500 000 lei. este cam scump si mai bine cauti prin farmaciile Sensiblu poate gasesti mai ieftine! eu mi-am luat dar nu o port tot timpul. m-a ajutat fiindca e reglabila dar, prea scumpa. O Poti considera ca o investitie daca vrei sa mai ai copii!
Cenia si David 26 sapt
ako spune:
smmiha, multumesc pentru incurajari. sper sa le 'auda' si ei....:) asa'i...tre' sa fim optimiste.
o intrebare cam tampitica, dar v'o adresez...cele care erati fumatoare v'ati lasat ...sau...??!!
ako& darian + rares
DPN 9 aprilie
daniela77 spune:
Eu personal nu m-am lasat.. doar le-am rarit f tare.. adica nu depasesc 3-4/zi, cel mai mult am fumat asear adica vreo 10.. asta pentru ca am avut o seara cumplita.. Si chiar nu ma mai putem abtine. Plus ca in ultimul timp mi-am cumparat filtre din acelea de plastic, si cel putin imi par un pic mai slabe.
Oricum sunt destul de stresata pe faptul ca fumez, dar citem pe aici o fraza care m-a facut sa ma simt un pic mai bine.. ... decat o mamica stresata de faptul ca trebuie sa se lase de fumat, mai bine 3-4 tigari/zi. Dar nu fac altceva decat sa gasesc circumstante atenuante..![]()
Daniela DPN 10 MARTIE 2005
ako spune:
daniela 77, imi pare rau pt. seara ta....
cam asta e si ratzia mea zilnica de tigari: 3-4... desi acu vreo 7 luni fumam cca. 2 pakete... sa speram ca nu vor fi probleme....
sper sa ai o seara frumoasa!...:)
ako& darian + rares
DPN 9 aprilie