Mamici de martie-aprilie 2005 (11)
Raspunsuri - Pagina 12
giliutza spune:
Si eu intru in prenatal tot din 14 februarie. acum sunt in sapt. 30, deci o sa am 32 de sapt. la data respectiva. Credeti-ma ca as sta de pe acum acasa, dar stiu ca m-as plictisi de moarte si imi trece. Si-asa mi-am aranjat cateva activitati "prenatale" ca sa treaca timpul mai repede, sa nu am timp sa ma plictisesc.
Lorelai, ce mai faci, mai ai timp sa respiri cu cele doua minuni? Sa-ti traiasca si sa fiti toti sanatosi si fericiti!
Giliutza:) si Adinuta:)
Dr. Tutunaru - Elias
teodora racz spune:
Fetelor,v-am vazut preocupate de carucior si de patut dar de sterilizatorul de biberoane ce ziceti?dar de incalzitor?si-a luat careva?sincer eu sunt
pt.ca nu ma vad sa fierb biberoanele zilnic;mama mea imi zicea ca foarte bine ca au aparut o serie de produse noi care fac mai usoara viata mamelor;bineinteles nu sunt foarte ieftine dar eu cred ca merita ca sa avem mai mult timp pt.
si sa fim mai relaxate;voi ce ziceti?eu am acum 27sapt.si caut aproape in fiecare zi pe internet lucruri pt.bb.;inca nu mi-am luat nimic;am primit cadou o vanita pana la 3 luni,un scaunel pt.baie si un scaunel cu olita incorporata;voi cate si ce hainute ii luati pt.prima luna?foloseste copilul mai multe sau ii raman mici si nu merita sa iau chiar atatea?in magazine sunt multe feluri ca iti iau ochii!
Teodora si
27(DNP 26aprilie)
kathywsha spune:
buna fetelor,
de o sala de gimnastica pt. gravidute prin sect. 2 stiti ceva?
sau eventual cursuri prenatale ati auzit?
ceea ce stiu este ca nu stiu nimic...Socrate
kathywsha spune:
buna fetelor,
de o sala de gimnastica pt. gravidute prin sect. 2 stiti ceva?
sau eventual cursuri prenatale ati auzit?
ceea ce stiu este ca nu stiu nimic...Socrate
gia22 spune:
Buna fetelor,teodora racz eu sant in 33 sapt si deja mi-am cumparat lucrusoare nu foarte multe pt ca bebe creste repede si o sa mai si primim, in februarie o sa mai cump. si patutul,lenjeria de pat ,paturici si cometicile pt bebe care sant destule.Vreau sa-ti spun ca ma simt mai linistita pt ca am cump hainutele nu aveam degand sa astept sa nasc si deabia atunci sa o trimit pe mama sa le cumpere poate nu imi placea ce imi lua si mai ales ca trebuie sa le am spalate si calcate pt ca in spital o sa-l imbrace cu hainutele de acasa.teodora tu nu vrei sa alaptezi?eu cred ca inainte sa-ti cumperi incalzitorul si sterilizatorul sa te mai interesezi sa vezi cat sant de eficiente.
oanamc spune:
'Neata, burticute!
Teodora, si eu sunt de parere ca trebuie sa asteptam sa vedem daca putem alapta si abia apoi sa cumparam sterilizator.Ne-ar trebui oricum pentru sticlutele de ceai, dar eu inca nu l-am cumparat, mai astept.Din cate am inteles eu, e foarte eficient!
Nici eu nu am cumparat inca hainute, nici nu voi cumpara prea multe pentru ca bebelusii cresc atat de repede.....
Va doresc o zi minunata tuturor!
hiroral spune:
Buna burtici!!In legatura cu sterilizatorul de biberoane,eu cred ca o sa am nevoie chiar daca voi alapta,sunt cazuri cand bebelusha nu se va satura numai de la san si va trebui sa-i dau formula sau mai stiu pe unde voi pleca si o sa trebuiasca sa storc si sa-i las lui tati sa o hraneasca...[,insa nu stiu pt care sa ma decid ca am vazut ca este acum un fel de solutie care o pui in apa cu biberonele si mai este si acea cutiuta pt cuptorul cu microunde.Sper sa nu fi spus vreo prostie dar nu stiu prea bine si nici nu stiu cum sa procedez si pt care sa optez...
multi la toata lumea!!
Raluca&bebelusa 30 saptamani http://community.webshots.com/user/hiroral
teodora racz spune:
Sigur ca vreau sa alaptez!Dar ma gandeam ca imi va trebui sterilizatorul pt.sticlutele cu ceai;camera pt.bb nu am pregatit-o inca dar ma tot uit in comert pt.decoratiuni de camera;ieri am vazut autocolante cu Alba ca Zapada si cei 7 pitici;erau asa de frumosi!si am mai vazut o groaza de modele de perdelute pt.copii,covor sau mocheta cu desene animate;
Fetelor si pe voi va trage pielea de pe burta asa de rau:mi se pare ca ma atarna cineva pe un umeras de haine si trage de mine;ma fac cu crema si atunci imi este mai bine;inca nu mi-au aparut nici o vergetura si sper sa nici nu-mi apara;voi de cate ori pe zi va faceti cu crema?
Teodora si
27 sapt
oanamc spune:
Raluca,din experienta prietenelor mele iti impartasesc urmatoarele:daca ai lapte sa dai copilului, nu are sens sa ii dai supliment formula, pentru ca iti va refuza sanul.Cica nu e adevarat ca laptele de mama se poate sa nu fie destul de hranitor si trebuie suplimentat cu formula.Doua dintre prietenele mele au cazut in capcana, cand plangea copilasul aveau impresia ca plange de foame(de fapt plangea din cauza colicilor), credeau ca laptele de la san nu e suficient si au introdus suplimentul.Din acel moment,copilul a refuzat sanul.
O alta prietena de-a mea,care e mai comoda si nici nu prea avea bani sa dea pe lapte praf,cum plangea copilul,cum il punea la san si cu cat sugea mai mult cu atat ii venea mai mult lapte si sa vezi ce copil frumos si sanatos are.
In legatura cu sterilizatorul,toata lumea il recomanda pe cel cu lichid in care scufunzi biberoanele si le lasi cateva ore.
oanamc spune:
Teodora, iti recomand cu incredere cea mai eficienta si mai ieftina crema, universal valabila: LAPTE DOINA cu vitamina A (de la Farmec).Inainte sa raman insarcinata, dupa fiecare dus(nu suport sa fac baie in cada)imi dadeam cu lotiune de corp de la Nivea. Cand am ramas insarcinata, am cautat disperata o crema care sa previna vergeturile si o farmacista mi-a recomandat Laptele Doina(m-am uitat cam stramb la ea,dar am incercat).Ma declar foarte multumita!Imi dau cu ea in fiecare seara dupa ce fac dus, pe tot corpul, dar insist pe sani,fese si burtica.Totodata, am descoperit ca e si demachiant.
Oana si bb Letitia Medeea
(DNP 9 APRILIE 2005)