Mamici de martie-aprilie 2005 (11)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clio spune:

Lorelai, bine ai venit!!!!!!!!!
Sa-ti traiasca bebelusele, sa creasca mari, sa fie mancacioase si cuminti!!!!!!! sa ai grija de tine, sa dea Dumnezeu sa te refaci cat mai repede!!!!!!!1

Fetelor, de aseara mi-au amortit doua degete de la mana stanga! Am crezut ca isi vor reveni la starea normala, dar nici o sansa!!!!Voi patiti asa ceva?Stiti cumva care ar fi cauza?!

Clio si bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Micaela spune:

Felicitari, Lorelai! Multa sanatate tie si fetitelor! Sa va bucurati de ele si sa va aduca fericire!

Eu nu am mai scris de mult; am reusit sa citesc azi din urma si abia acum am vazut vestea primei nasteri!
In rest... am reusit sa cumpar cam tot ce imi trebuie pentru spital, am spalat hainutele, mai trebuie doar sa calc. Nu am gasit inca termometru. Vreau electronic, cu varful felxibil (de la Farlin, de preferat, pentru ca se pare ca e bun si ieftin - fata de celelalte marci).
Miercuri ma duc la control si sper sa aflu cate ceva despre data nasterii... Sunt in 33 de saptamani, dar tare cred ca voi naste mai repede de 7 sapt., pentru ca fetita mea e mai dezvoltata decat varsta ei... O sa va anunt.
Ma mai tarasc la munca saptamana asta, dar de la 1 februarie intru in prenatal.
De cateva zile sotul meu se tot intreaba ce moaca o avea fetita noastra si a inceput sa ma obsedeze si pe mine ideea. nu ne permitem totusi o echo 3D numai pentru fitze (am facut morfo-fetala, asa ca am implinit "norma"). Sper sa nu vad prea curand! Peste 5-6 saptamani e numai bine :)

Va pup si numai bine!

Anca Micaela
DPN 12.03.05
CF 2, dr. Nayel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Clio ar trebui sa vorbesti cu doctorul. Nu cred ca e normal sa nu-ti treaca amorteala. Si mie imi amortesc mainile, dar daca le misc, isi revin imediat. Asta se intampla din cauza proastei circulatii periferice, saraca inima nu mai face fata foarte bine cu pomparea sangelui la extremitati. Sa nu se fi blocat cumva circulatia la nivelul degetelor respective. Sper sa n-am dreptate, dar mai bine suna-ti medicul.

Anca Micaela ma bucur ca revenit printre noi, chiar ma intrebam ce o mai fi cu tine! Sper sa-ti vina bebe pe lume exact cand iti doresti si fii sigura ca o sa te bat la cap cu intrebari despre spital dupa ce o sa nasti. Sper sa ai timp sa ne mai scrii si atunci. O sa nasti cam cu o luna inaintea mea, tot cu Nayel. O sa fie nastere naturala sau cezariana? Succes maine la control

Roxana, Mariuca (5 ani si jumatate) si bebe din burtica s. 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

in sfarsit a nins si la noi, asa mult ma bucur...s-ar putea sa fie singura zapada pe anul asta, eu iar n-am somn, e 6 dimineata si mor de ciuda ca nu mai pot sa dorm, mi se intampla cel putin o data pe saptamana sa ma trezesc dimineata pe la 5-6 si sa nu mai dorm, voi patiti la fel ?

in rest nimk deosebit ma bucur ca snteti bine si eu sunt bine , ma misc mai greu , inca ma mai dor oasele inghinal, dar trebuie sa suport ...
numai bine si aveti grija de burtici cu zapada asta sa nu alunecati pe strada

Adriana si bebelinul 26+

Daca vrei cu adevarat gaseste o cale, daca nu vrei gaseste o scuza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamc spune:

Fetelor, si la noi ninge!
Pentru prime data in acest an, e minunat!
S-a asternut deja un strat mic,mic de zapada!Si bebelina se bucura,da din piciorute!
si o zi buna!
Oana si Letitia Medeea
(DNP 9 APRILIE 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smmiha spune:

Si aici ninge!!!
Ma bucur si nu prea, ca acum trebuie sa am mare grija sa nu alunec.
Sunt foarte obosita pt ca noaptea ma omoara insomniile
Bebe tropaie aproape tot timpul si e un rasfatat si jumatate, cum imi mangai burtica cum incepe sa miste!

Multa sanatate tuturor!

Mihaela si bebe David Andrei (DPN 25.03.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Din pacate nu a ramas mare lucru din zapada Acum e o mare mizerie in tot Bucurestiul. Sper sa nu inghete toata aparaia sa patinam cu totii... Fetita mea s-a bucurat forte tare dimineata cand am plecat la gradinita, abia astepta sa se dea cu sania. Inca o dezamagire pe iarna asta. Poate mai ninge!

Roxana, Mariuca (5 ani si jumatate) si bebe din burtica s. 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sibip spune:

Yuppieeee! M-am hotarit de pe 14 februarie intru in concediu; am vorbit despre asta la birou si e ok. Nu as vrea sa intru direct in prenatal, ci cel putin 2 sapt. concediu de odihna. Sper sa fie ok. Abia astept.

Pentru fetele care stau in zona Militari, sau carora le este la indemina complexul SIR - si sint interesate de gimnastica prenatala:
ISAMAR organizeaza sedinte de gimnastica prenatala, e 100.000 sedinta - dar nu sint destule fete!!! Abia s-au strins 3 (cu tot cu mine). Acesta e nr. minim de persoane ca sa vina antrenoarea. M-au chemat vineri la 14.30 pt. o prima sedinta, mai mult sa ne cunoastem. In cazul in care mai doreste cineva sa vina, e binevenita.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamc spune:

Ioana,cate saptamani de sarcina ai?
Eu ies in concediu prenatal de luni, abia astept, dar oare nu e prea repede(acum sunt in sapt 29/30)? Unii zic ca da, altii se mira ca mai merg la servici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sibip spune:

27 sapt - cu aproximatie. dpn e undeva intre 21-27 aprilie, inca neelucidat. as intra de azi in concediu daca as putea! sa ma mai bucur de 'burlacie' cit mi-a mai ramas si cit nu e burta prea mare.

Mergi la inceput