Mamici de mai-iunie 2005 (22)
Raspunsuri - Pagina 8
at andreea spune:
Bebe e bine,Andutzy, daca ar fi sa pateasca saracii copilasi ceva de la stress-ul la care suntem supuse... nici nu vreau sa ma gandesc.
Andreea si Emma sau Thomas de 23 saptamani (25 de la UM)
andutzy spune:
fetelor, va multumesc mult, asa cum a zis si gabitza, cu voi imi inec si eu amarul.
Ta'su e mai socat ca mine, in continuu reoeta ca a stat 35 de ani in casa aia(acolo a copilarit) si nu s-a intamplat asa ceva pana acum.
Ne gandim la tot felul de masuri de siguranta, dar stim ca hotii sunt asa exoerti, de vin direct cu autogenul sa taie usile de fier si pentru alarme au telecomenzi de-ala universale....stim ca sunt mai atrasi de usile sofisticate, ca insemna ca ascunzi ceva. Nici nu aveau ce sa ne ia mare lucru, ca bani nu erau nici 100 euro in casa, aparatura nu avem decat un casetofon fumat si un tv de rahat, chiar nu avea de ce sa ne pagubeasca, dar ar fi putut face rau, sa distruga pe acolo, sau sa-l gasim in casa si sa ne raneasca.
Cel mai tare m-a durut ca dupa sperietura nu mi-am mai simtit puiul si mi-a fost teama ca si dupa cutremur, ca i-am facut rau cu panica mea.
andutzy
crissu spune:
Cornelia imi pare rau sa aud ca sangerezi iar sfatul meu in legatura cu medicamentele este sa citesti si tu cu mare atentie prospectul si daca ti se pare ceva nasol sa nu-l iei doar daca esti convinsa ca-ti face bine. Desi daca e sa o luam asa si pe prospectul de la No-Spa nu scrie clar ca nu afecteaza bebelusul, scrie ca nu s-au descoperit pana in prezent reactii adverse.
Bebelusul meu a inceput sa miste in fiecare zi, asta de saptamana trecuta, dar tati inca nu poate sa-l simta........desi el micutul misca din ce in ce mai tare parca se chinuie sa-l simta si tati.
Criss si
19 saptamani (DPN 26 iunie)
Cornelia spune:
Andutzy, stai linistita! bb nu e chiar asa de sensibil cum il credem noi. Normal ca i-ai transmis din starea ta, dar nu a patit nimic!
Cu hotii, aveti grija! Poate ar trebui sa puneti interfon. Ca sa te mai linistesti
: la mine au intrat hotii cu mine si cu Maria (avea o luna)in casa. Norocul nostru ca nu ne-am intersectat
. Cainele latra, l-am dat afara
, mi s-a parut ceva ciudat si abia seara am observat cate lucruri imi lipseau din casa. Dar eu sunt cam aeriana si cred ca puteau s ama fure si pe mine
.
Pai daca spuneti ca medicamentul e pt. scaderea tensiunii, numai de asta nu aveam nevoie
. Eu am tensiunea f. mica. Dr-ul m-a avertizat ca o sa ma doara capul. Oricum, mai fac sapaturi. Multumesc.
Am facut ceva corecturi, ca scrisesem niste minunatii!
Cornelia
(23 sapt.) si Mariuta (2 iulie 2003)
crissu spune:
Andutzy imi pare rau ca a trebuit sa treci prin asa ceva............bine ca nu a fost ceva mai nasol. Sunt sigura ca bebe e bine si, fiind barbat de acum, cred ca e nervos pe hotii care i-au speriat mamica si ai sa vezi cum incepe sa dea cu pumni si picioarele.
Stai linistita si ai grija de tine. Nu am putut pana acum sa ma loghez ca sa mai vorbim sper mai tarziu.
Pupici de la Criss si 
Cornelia spune:
Am uitat sa va spun ca bb-ul meu are 675 g
si e bine sanatos. Acum ma duc sa verific dimeesiunile in site-ul dat de...scuze, dar nu ma stiu de cine
.
Va pup
Cornelia (23 sapt.) si Mariuta (2 iulie 2003)
gabitzam spune:
Fetele, vorbiti pe rind ca m-ati ametit de creieri! ![]()
![]()
![]()
Mai am putin si adorm, noroc ca mai simt mormolocul din burtica din cind in cind.
Voi aveti insomnii noaptea? Sa va treziti si na nu mai puteti adormi?
Gabitza si bebe Andrei
DPN 31.05.05
babygirl spune:
Andutzi, imi pare rau sa aflu de cele ce ti s-au intamplat si imi pare rau ca iti raspund atat de tarziu. Probabil ca incurajarile, nu putine la numar, ale celor de aici te-au mai ajutat. Ma alatur si eu lor cu un gand bun, cu o imbratisare tamaduitoare si te rog si eu sa lasi in urma incidentul acesta. A trecut. O sa fie bine. Trebuie sa-ti regasesti linistea acum pt a-i da liniste si pruncului tau. Ai grija de voi.
Cu drag
Adina / 20+
nefertari spune:
simonaeus - multzam de raspuns !
Cornelia - in privinta medicamentului - mai intreaba si alt doctor - mi se pare cam trasa de par - Nifedipin se da pt tensiune , in cazuri destul de critice .
Cat despre bb - se incadreaza in dim. normale - felicitari !
mstroie - nu exista relatie col-scaun - altfel eu as fi pierdut-o pe frumoasa mea pana acum , ca eu stau cu zilele pe scaun !
crissu - din cate stiu sumarul de urina il puteai face gratis .Daca ai timp,poti sa-mi trimiti si mie lista cu analize - poate le depistez pe cele pe care urmeaza sa le fac ???
Eu,el(Alex-5ani)si ea(Adela-DPN 11.05.2005)
andutzy spune:

Gabitza, eu ma trezesc cand ma intorc de pe o parte la alta sau cand merg la pipi si nu mai pot adormi, incep sa ma gandesc doar lacele negandite.....Tot din paranoia face parte-la mine, cred eu...
andutzy