Mamici de mai-iunie 2005 (22)
Raspunsuri - Pagina 9
simonaeus spune:
Nu pot spune ca am insomnii, dar ma trezesc de cateva ori pe noapte sa-mi schimb pozitia si adorm mai greu.
Parca nu mai stau comoda in nici o pozitie.
Simona si bebe Anna
Mickyyy spune:
Neata pe la pranz.
Eu ma bat cu fie-mea pe servetele, cum le prinde cum le baga-n gura si rae-n hohte cand n-o las. Toata casa-i plina de servetele rupte-n bucatele mici mici....zici ca a nins la mine acasa
.
Andutzy, bine macar ca n-au reusit sa intre in casa.
Sorry...va urmaresc din umbra da' mi-e imposibil sa postez...cum vede Malina tastatura cum se repede si ea sa scrie ceva.
Mickyyy
si
Malina Ioana (31.03.2004)
Album Malina & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">Povestea nasterii
sirod spune:
Buna fetelor....
In legatura cu CO - beneficiati numai de nr. de zile care revin perioadei lucrate in 2005(calculate cu regula de trei simpla).Daca luati tot CO si nimeni nu zice nimic...sa fiti iubite, nu se mai compenseaza cu nimic!Ramineti cu el bun luat!
Clipoceli simt si eu...da nu le dau nici o importanta, de fapt va sfatuiesc si eu - ca si Mickyyy - nu va agitati inutil si nu stresati medicul daca nu sint probleme adevarate!Se intimpla tot felul de ciudatenii in perioada sarcinii, unele nespecificate in nici o carte, asa ca nu va mai speriati daca nu aveti motive intemeiate, da?
multe pupice, pe miine
DORIS cu bb la purtator
nefertari spune:
gabitzam - nu mai stiu daca am insomnii ,vedenii,auzenii,trepidatii sau pe toate la un loc . Cert e ca noaptea fac de planton si ziua ma apuca somnul . De vina e dulceata din burtica pe care o apuca parca practicarea tuturor sporturilo din lume taman noaptea !
Eu,el(Alex-5ani)si ea(Adela-DPN 11.05.2005)
nefertari spune:
MICKYYY - macar in casa la tine sa ninga ,daca afara nu sunt sanse - cred ca merita o poza atmosfera !!!!!!
crissu spune:
Nefertari unde sa-ti trimit lista....imi dai un numar de fax? Este o pagina A4 fata verso dar pe care o gasesti la www.medicover.ro la analize de laborator (laboratorul Synevo-asa se cheama mai noi) iar preturile sunt actualizate. Pe mine nu ma deranjeaza sa-ti trimit pagina daca-mi dai un numar de fax ba chiar imi face placere ca pot ajuta. Stiu ca sumarul de urina i-l puteam face gratuit dar nu oriunde si cu programare dinainte. Mai puteam face si sifilisul gratuit dar in aceleasi conditii asa ca decat sa-mi recolteze de doua ori sange...............nu mersi. Tu la ce varsta a sarcinii l-ai simtit pe bebe mai tare?
Gabitza ziceai de insomnii? Eu nu pot sa zic ca am insomnii dar ma trezesc de cateva ori pe noapte ba ca amortesc ba ca de la o vreme mi-e sete intr-una si trebuie sa merg si la baie iti dai seama ca doar n-o sa-mi pun pampers noaptea, desi sa stiti ca n-ar fi o idee rea ![]()
![]()
![]()
Abia astept si eu sa nu pot dormi noaptea de loviturile lui bebe. Iar cand o sa incep sa ma vaicaresc la voi in legatura cu treaba asta nici sa nu ma bagati in seama.
Mickyy cred ca e o intreaga aventura cu pitica acasa.........zapadaaaaaaa ce dor imi e de zapada.........nu ziceau mincinosii astia la meteo ca ninge si la noi?
De azi intr-o saptamana mergem si noi la Iosup..........nu mai avem rabdare deloc. Gabitzam sper sa nu te rog sa-mi schimbi caruciorul.....ca-l omor pe Iosup.
mai ales ca am facut ca sa ne distram si un mic pariu cu tati.
AAAAAaaaa si am uitat sa va spun ca ne-am gandit si la nume......am zis noi ca daca e fetita sa-i punem Iulia iar daca e baietel sa fie Ciprian.Ce ziceti? Va place?
Criss si
DPN 26 iunie
nefertari spune:
crissu - ce zapacita sunt - maine oricum ajung acolo cu Alex pentru analize - multumesc oricum pentru buna intentie !
Cred ca pe la 20 de sapt. a inceput sa fie mai puternica tipa mea .Oricum e din ce in ce mai.....
Frumoase numele !
at andreea spune:
Ce liniste pe aici!
Si zici ca e plin de hartie pe jos, Mickyyy, si va distrati. La cate nebunii o sa ne serveasca si noua odraslele, ma gandesc eu acum
.
E aici pe forum o discutie daca e mai bine sau mai putin bine sa lasi copilul sa planga singur pana isi revine. Nu cred ca as putea face asa ceva. Deja m-am apucat de studiat chestii de dupa nastere, pentru ca nu am mama la indemana si nici soacra functionala pentru training intensiv.
Andreea si Emma sau Thomas de 23 saptamani (25 de la UM)
Alina Balan spune:
eu nu m-as lua dupa ce zice mama sau soacra. Dar nici nu am habar ce e mai bine de facut. Poate gasesti tu reteta ideala ...![]()
at andreea spune:
Nu mot-a-mot, desi mama mea e relativ tanara
fata de soacra-mea, care are varsta bunicii mele
.
De spalat si de alaptat tot maica-mea m-a spalat si alaptat si am iesit bine...
. Soacra-mea si-a crescut copiii cu bona asa ca nu m-as baza nici eu pe info primite de la ea.
E bine sa ai un ajutor, mai ales ca din generatia mea de prietene numai eu m-am apucat sa fac chestii serioase, adica bebe.
Andreea si Emma sau Thomas de 23 saptamani (25 de la UM)