Mamici de mai-iunie 2005 (22)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns at andreea spune:

Cornelia cred ca ar trebuie sa faci niste cercetari, dar nu pentru a-l contrazice pe doctor, ci pentru a te convinge ca e bine sa faci ce zice el.
Adica eu asa am facut vis-a-vis de fiecare medicament inainte si in timpul sarcinii si m-am convins ca al meu nu vorbeste prostii de loc. .
Eu caut pe http://www.farmaline.ro/ medicamentul si citresc, pricep cat pricep, caut si elementele din el pe net la straini, etc, pana ajung la o concluzie.
Eu am curiozitatile astea si cred ca e mai sanatos, ma tin departe de paranoia.

Andreea si Emma sau Thomas de 23 saptamani (25 de la UM)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissu spune:

Buna dimineata la burtici,
Nefertari pentru 24 de saptamani nu am auzit sa se face anumite analize poate doar ceva de sange si urina asa cum ti-a mai scris cineva. Eu pot sa va spun ce analize mi-am facut acum 4 zile (astept inca rezultatul) la 18 saptamani de sarcina.Va amintiti probabil cat v-am stresat cu analizele astea si pana la urma nu m-am ales cu nici o reducere ce sa mai zic gratuitate.......am sa va povestesc alta data sa nu va plictisesc. Am sa incerc sa scriu cat mai corect, si cu preturi, poate ajuta pe cineva care le are de facut si sa-si poata planifica si banuti ca nu sunt ieftine deloc.
Deci analizele le-am facut la Medicover (Grozovici)
-Sumar urina: Urina sediment = 45.000
Urina biochimie = 55.000
-Serologie sifilis (VDRL si Anticorpi - Treponema pallidum) = 140.000
-Anticorpi Citomegalovirus IgG (CMV) = 220.000
-Anticorpi Citomegalovirus IgM (CMV) = 220.000
-Toxoplasma: Anti Toxo - IgM = 290.000
-Anti - HIV 1+2 = 300.000
-Anticorpi-Chlamydia IgA = 320.000
-Anticorpi-Chlamydia IgG = 330.000
-Examen citologic vaginal (Papanicolau)= 430.000
-Antigen Mycoplasma = 350.000
-Examen microscopic pe frontiu(preparat proaspat si/sau colorat)=80.000
Cam atat........daca cumva va mai intereseaza si alte analize ma puteti intreba ca am o lista de la ei.
Criss si 19 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

Ile, iti iei 20 de zile de co. de odihna???????

Adina / 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Buna dimineata, fetelor, va scrie sora voastra care este tare suparata azi.
Aseara cand am ajuns acasa, pe la 10, eu si tati am gasit usa de la casa fortata cu ranga si tocul scos din cuie. Cheia se invartea in gol si am intrat cu greu in apartament. M-am speriat f tare, mai ales ca eu am gasit-o, ca am urcat inaintea lui tati. Nu au reusit sa intre in casa, ca e usa veche, cum se faceau prin anii 30, cu spiritul raspunderii. Deci era doar usa zgariata de ranga si tocul scos.
dar sperietrura a fost f mare, azi noapte nu m-am odihnit, ca parca mereu auzeam zgomote ciudate.
cert e ca ama juns la serviciu si m-am pus pe un mare plans deoarece nu il mai simtisem pe bebe dinainte de sperietura.
Intre timp parca am simtit niste miscari firave, dar imi e teama sa nu-l fi afectat cumva cu sperietura.
vroiam sa o sun pe doctorita daca pana la 12 nu il simteam deloc, ea e doar pana la max 1 la spital, dar ama zis ca acum, daca am inceput sa il simt putin, sa mai astept pana maine.
Am mai avut si contractii, le am mai ales in mijloace de transport sau cand am nevoie la toaleta si aman sa merg.
Acum imi vine sa vars, cred ca e pe natura emotionala, ca de mult nu am mai avut eu probleme.
Va rog sa ne tineti pumnii, sa fim ok, bebe si eu.
Va pupam, bebe Dragos Alexandru si

andutzy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ile spune:

Da, Babygirl,e dreptul meu pt ca conc de odihna se calculeaza in functie de cat ai lucrat pe 2004,cu condia sa-l iei inainte de prenatal.Colega mea are 29 sapt si a procedat la fel ,plus ca-ti iei banii pe co integral.Asa ne-a explicat noua cea de la salarizare. ILe23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstroie spune:

Andutzy tu stai intru-un apartament de bloc? Cum e posibil sa-ti scoata tocul din cuie si nici un vecin sa nu auda? Si eu am o frica de hoti, oricum sunt mai linistita ca am multi pensionari pe scara care n-au ce face si se mai plimba pe scara si prin fata blocului. Ai grija de tine si stai linistita ca bebe n-are nimic.

Mari23+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

Adina / 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Andra, stai cumintica si nu te mai gandi la rele. Te cred ca te-ai speriat ingrozitor, dar gindeste-te ca nu au reusit totusi sa intre in casa. Relaxeaza-te putin, mangaie-te pe burtica si vorbeste putin cu bebe, poate incepe sa fie mai activ.
Vorbeste cu noi ca sa-ti alungi spaimele si poate o sa te simti mai bine.

Gabitza si bebe Andrei DPN 31.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonaeus spune:

Andutzy, linisteste-te in primul rand.
Bebe e mai puternic decat crezi si nu i se intampla nimic de la o sperietura.
Daca totusi ai dubii, mergi la doctora si explica-i ce simti.
In legatura cu contractiile, esti sigura ca despre asta e vorba? Nu cumva misca bebe ? Sau poate sunt contractiile acelea false.

Daca nu-l simti pe bebe un timp nu inseamna ca e ceva rau.
Ai sa vezi ca pana diseara iti va da destule semnale.

In legatura cu casa, ar fi bine sa va montati un sistem de alarma.

Numai bine

Simona si bebe Anna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Stau intr-un bloc vechi, pe 2 etaje si parter, dar la 2 nu sta nimeni si la parter e o scoala de soferi care din cauza lor se si intampla. Pana acum usa noastra de scara a stat numai incuiata, ca e usa solida, de fier masiv, dar de cand sunt ei acolo, sta numai deschisa, ca ei zic ca monitorizeaza tot ce se intampla. De unde, ca aseara au avut curs pana pe la 8 seara, in timpul caruia s-a si intaplat, ca dupa aceea au incuiat scara( noi am gasit-o incuiata). Insa in timpul cursului nu a stat nimeni cu ochii pe usa sa vada cine intra pe scara si nici cu urechea lipita sa auda ce se intampla la mine, la 1....
Hai ca parca l-am mai simtit putinel de tot pe bebe. cred ca l-am socat si ii e frica sa si dea din maini....

andutzy

Mergi la inceput