Mamici de mai-iunie 2005 (22)
Raspunsuri - Pagina 13
Cloreta spune:
Andreea bei pepsi? Eu ma feresc de bauturi d-astea. Tati nu ma lasa sa beau nici un suc de genul asta, imi ia numai d-alea la cutie. Si papa multe fructe. As bea si eu pepsi:)
Mickyyy spune:
'Naseara! Ca dimineata nu mai e de mult...si a trecut si pranzul de ceva vreme!
Cineva intreba de contractii, sunt normale dar nu trebuie sa fie dureroase. Eu n-am avut niciodata in timpul sarcinii contractii atat de dureroase incat sa trebuiasca sa ma intind in pat. Unele se simt mai puternic, altele deloc (vezi doar cum se intareste uterul) si sincer nu le-am numarat niciodata sa vad cate am pe zi!
Mai avem o mamica nou venita da' am uitat cum o cheama 
, oricum bun venit in randul nostru si sarcina usoara in continuare
!
Si daca tot actualizati lista, pe mine puteti sa ma mai coborati vreo 4-5 pozitii, am DPN-ul pe 22 iunie (ovulatia a avut loc mult mai tarziu decat era normal, asa se si explica de ce metoda calendarului n-a vrut sa functioneze si m-am mai trezit eu cu un bebe exact cand ma asteptam mai putin).
Mickyyy
si
Malina Ioana (31.03.2004)
Album Malina & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">Povestea nasterii
andutzy spune:
Mickyy, eu eram , terorista sefa!
Eu intrebam cate contractii, deaorece eu azi, in zi buna, am avut vreo 6 pana acum. Au fost si zile mai rele. Nu sunt dureroase, simt cum se strange tot uterul intr-o galma si se relaxeaza in cateva momente. Eu ziceam de stat in pat deoarece mi-e teama ca asta imi va prescrie saptamana viitoare cand voi merge la control.
Merci mult de raspuns, cer scuze pentru bataia de cap.
PARANOIA scrie pe mine, asta trebuia sa-mi pun ca nick , nu Andutzy. Andutzy ma alintau ai mei cand eram mica... de la Andra.
Va pup,
andutzy
at andreea spune:
Cloreta fac mea culpa ca beau pepsi. Este a 3-a oara cand beau pespi de cand stiu ca am bebe la purtator.
Stai linistita, ca mananc cel putin 4 mere pe zi, beam Santal de pere (dar acum imi face arsuri), macar 1 l de lapte pe zi, ardei, castraveti (cruzi). In materie de nutritie sunt doctor (fara diploma) ca faceam sport inainte de a trece la faza de burtoasa.
Azi e o zi speciala, sarbatoresc cu pepsi faptul ca a nascut colega mea 

.
Andreea si Emma sau Thomas de 23 saptamani (25 de la UM)
Alina Balan spune:
Buna fetelor,
eu ma simt tare nasol azi. Sint ca un greiere bortos si am mai si mancat o pizza. Parca imi crapa pielea pe burta.
Bebele meu s-a mutat azinoapte in partea stanga. Eu aveam burta mai tuguiata pe dreapta, dar de dimineata am vazut ca s-a mutat tuguiul pe stanga. Si am mai observat ceva - dragul de el reactioneaza la muzica. Mergeam ieri cu masina la masa si a mutat cineva la muzica pe radio Romantic, si bebele a dat din picioare (cred ca i-a placut melodia).![]()
sim76 spune:
gusta...stiu ca nu e usor, mai ales cand te astepti ca starile de voma sa fie demult trecute, evita tot ce te deranjeaza ..mirosurile mai ales..si mancarurile grele...(eu vorbesc, care tot weekendul am avut capul in wc),in fine,sunt recunoscatoare ca m-au mai lasat, ca primele luni au fost crunte, de abia daca reuseam sa tin ceva in stomac....oricum fii optimista !
at andreea hai noroc cu o cana de pepsi ! culmea e, ca stiu ca n-ar trebui sa beau dar tocmai la astea accidulate poftesc...si cand ma mai ia si o pofta de o berica mica...trebuie sa iau o gura de la tati din pahar...am tot felul de pofte ...si culmea sunt toate la bautura :)
corail eu sunt in frankfurt si felicitari pt bebelusa ! sper sa ramana caruciorul roz si la mine, cu toate ca daca il schimbam in albastru o sa am cel mai fericit tatic din lume, care a luat destul de greu vestea ca o sa fie tatic de fetita...dar vad ca se obisnuieste cu ideea...usor..usor...
doamna simona din 75 ...respectele mele de juna de 76 :)))
mariamunteanu spune:
Andutzy, acelea sunt celebrele contractii Braxton Hicks, perfect normale (am intrebat dr. pt. ca am avut si eu). POt fi uneori dureroase, dar daca sunt nedureroase cu atat mai bine. Stai linistita te rog.
Putin pepsi nu strica, eu am baut primul pahar de coca-cola din viata mea cand eram in luna a 3-a si mi s-a parut grozav de bun
desi in rest n-am mai pus gura pe asa ceva. Avem voie si putina bere sau vin dar fara tarii. De prin luna a 6-a e bine sa nu mai bem deloc alcool.
Maria
corail spune:
simona76, apropo de bere, tocmai am citit intr-o revista( Eltern), ca este foarte buna in sarcina si cand alaptazi berea fara alcool.Chiar facea reclama la berea alba Erdinger.Asa ca daca ai pofta de bere, ia-ti bere fara alcool si iti trece pofta!
at andreea spune:
Nu am baut un strop de alcool, mai ales ca mi-era rau de la miros in primele 4,5 luni. Am o reteta de vita in sos de vin si am incercat sa o fac odata si am vomat ca erou de la miros.
Sambata trecuta, totusi, am pus in umplutura pentru lasagna prosciutto 1/2 pahar de vin si n-am mai avut reactii. Deci s-ar putea spune ca ceva alcool am absorbit prin lasagna.
Am facut o tava asa de mare cu lasagna, ca am infundat pe toata lumea: socrii (cate 2 portii), 2 prieteni (portii mamut si n-au comentat) si pe noi insine, care am mancat de cate 3 ori.
Asa ca crestem...
Andreea si Emma sau Thomas de 23 saptamani (25 de la UM)
sim76 spune:
corail imi place incurajarea cu berea,fie ea si fara alcohol...:) mai ales daca ne face si bine...
simona