Mamici de mai-iunie 2005 (22)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Maria, Multumesc mult. Uite promit sa incetez cu intrebarile despre aceste contractii.
Ma bucur ca si tu esti ok, ca te simti mai bine si oricum cred ca o noapte intre-un siptal de la voi nu se compara cu o noapte in spitalele noastre, care sunt comparabile cu puscariile. Eu sunt ingrozita de perioada de spitalizare post-natala...
Va pup cu drag,

andutzy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstroie spune:

Si eu beau bere fara alcool, doar sambata cand ne intalnim cu prietenii.
Nici sotul meu nu e prea convins de ce spune dr la ecografie, sotiei unui var al lui i-a spus toata sarcina ca are baiat, dar a nascut fata si cand s-a dus tatal la spital sa-si vada mandretea de baiat s-a trezit cu o fata in brate, de s-a certat cu asistentele ca i-au schimbat copilul, bine ca acum zice ca n-ar da fata nici pe o suta de baieti.

Mari24+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Mai fetelor, am uitat in nebunia mea de veste ca e baiat, un alt amanunt descoperit de nenea Iosup. Si anume ca am un fibrom de 28 mm, pe peretele inferior al uterului. El a zis ca nu presupune riscuri, voi ce stiti de asta?
Acum am recitit ecografia si mi-am adus aminte de el. Il neglijasem pana acum in paranoia mea. Acum insa mi-am adus aminte!!!!

andutzy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim76 spune:

anduzy ...asa cum a zis si dr sa nu iti face probleme...am o prietena care a avut si are il are in continuare...si nascut fara probleme..numai ca trebuie tinut sub observatie ..sa nu se mai mareasca..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NewMami spune:

Amky, eu n-am deschis inca subiectul nasterii cu doctorul meu, dar din ce am discutat si auzit de la altii, aici nu-ti fac cezariana la cerere, doar in cazul in care este o problema. La mine in orasel, un orasel mai micut de ~ 80,000 locuitori nici epidurala nu-ti fac. In alte orase se face epidurala, dar nu aici. Asa ca sincer mi-e tare groaza de nastere. Maine merg la doctor si sper sa gasesc acolo raportul de la ecograful de vineri, ca altfel mor de inima. Nu mai am rabdare sa stiu ca totul este in regula cu bebica. Aici nici un rezultat de la nici o analiza nu terece prin mana pacientului. Si apoi dupa ce discut rezultatele ecografului si de altfel ar trebui sa-mi fi venit si rezultatele de la testele de sange ptr. sindromul Dawn, o sa deschid si subiectul nasterii, ca mai e putin si sunt tot mai stresata.
Eu fiind pe granita cu Statele Unite si sotul meu lucrand in state m-am gandit la un moment dat sa ma duc sa nasc acolo. Dar nu rezolv nimic, ca si aia sunt pe aceleasi principii si teorii.
Cam asa sta situatia, si nu prea multe alternative. Doamne ajuta.

Anca

http://img.photobucket.com/albums/v236/NewMami/100_1586.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v236/NewMami/100_1583.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_74 spune:

Buna seara, fetele. Am reusit in sfarsit sa mai vin si eu pe aici. Bun venit noilor burtici!

NewMami am vazut ca ai carcei. Asta ar cam fi un semn ca iti trebuie magneziu. Nu ti-a prescris medicul?

Maria, ma bucur tare mult ca te-ai linistit si ca sunteti bine si tu si bebeii. Am o intrebare: vei avea vreun ajutor dupa nastere, gen mama, soacra, sora? Ca eu nu stiu cum o sa ma descurc cu unul, ce sa mai zic de doi....

Andreea, nu organizezi niste cursuri de bucatari, ceva? Ca dau si eu o fuga pana la Cluj sa ma inveti cate ceva, nu de alta dar imi lasa gura apa cand citesc ce ai mai facut.

Hai sa vi-l spun pe sotul meu. Aseara, cand ne bagam in pat, s-a uitat mai lung la mine si mi-a spus 'Ai inceput sa capeti forma ...[a urmat o pauza, eu incepusem deja sa ma umflu in pene] ... de cisterna'.

V-am pupat, ca ma duc sa mai citesc si eu din urma si poate gasesc si poze de la intalnirea voastra. De-abia astept sa le vad.

Lili si bb 24+ sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

Andutzy, asa te vreau ! Sa-ti traiasca flacaul ! Fetele de mai-iunie facem o echipa de fotbal sau chiar 2 cu atatia baieti. Eu n-am spus sa nu mai pui intrebari, ci sa nu-ti mai faci probleme pt. ca unele mici durerí sunt normale in sarcina. Punem intrebari ca asa ne lamurim. Uite cu fibromul pot sa te lamuresc pt. ca in 2003 mi-am scos unul: un fibrom de 28 de mm in aceasta faza a sarcinii e f. mic, nu afecteaza sarcina si posibil sa dispara/sa se micsoreze dupa nastere. Al meu era de 6 cm si a trebuit sa ma operez. Nu inteleg cum e pe peretele uterului, adica e intramural sau pe partea exterioara a uterului ?
Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40591" target="_blank">Mamici de mai-iunie 2005 (23)

Irina,veve & croko
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

Ada vaai ce a putut spune sotul tau !! Cred ca are dreptate, cam asa aratam.
Nu poate veni decat mama pt. soacra nu mai e si sora n-am. Si cu mama e greu pt. ca nu e la pensie, dar sa vedem. O alta problema e ca avem doar 2 camere si bucataria e intr-un fel in sufragerie. Dragutz pt. 2 persoane, dar nepractic pt. mai multe. Poate gasesc pe cineva aici care sa vina cateva ore pe zi timp de 1 luna (desigur contra cost) si sa ma ajute la gospodarie pana cand ma obisnuiesc. Ma ajuta mult sotzul, dar el va trebui sa mearga la serviciu. Am auzit ca exista chiar o organizatie in colaborare cu primaria care ofera asemenea servicii dar numai pt. 2 saptamani. Bun si asa.

Andutzy, am uitat sa scriu ca sederea in spital a fost intr-adevar fara cusur oricat de neplacuta e situatia. Numai doctori migalosi si preocupati, surori si infirmiere zambaretze si gata sa te ajute cu tot ce ai nevoie indiferent ca e ora 1 noaptea sau 5 dimineata. Cand sa plec azi dimineata intreb sora de unde sa iau un taxi (stiam ca e o statie la 2 min. de poarta spitalului), zice "va chem eu un taxi". cand am ajuns jos la usa, apare taximetristul care mi-a luat geanta si a venit cu masina pana la usa ca nu cumva sa fac un pas in plus.
Dimineata la 8 o voce ne-a anuntat prin difuzor asa "buna dimineata, doamnelor, micul dejun este gata !" Puteai sa mergi in sala de mic dejun sau sa ceri sa ti-l aduca la pat. Civilizati si respectuosi, n-am ce spune.
Maria

Mergi la inceput