Mamici de mai-iunie 2005 (22)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Auziti? Dupa ce mi-a zis nenea Iosup la morfo-fetala ca e baiat si a vazut clar, zice el putza, nu mai e nici o sansa sa fie fata,nu?
Stiu ca suna stupid dar sunt multe povestiri cu 100%un anumit sex si la nastere...stupoare!
Oricum, sanatos sa fie si sa stea acolo, cuminte in burtica macar pana la 7 luni. De fapt, cat mai mult, pana la 9 daca ne ajuta D-zeu.
Voi fi o pacoste de mamica, extrem de cocolositoare

andutzy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Crissu, multumesc. Stiam oricum despre el ca e foarte bun, eu m-am programat la sfarsitul lui cotombrie, iti dai seama cat am asteptat?!!
NU stiu daca ursuz as putea sa spun ca e, poate nu foarte comunicativ. Pe mine m-a mirat tacerea mea, ca sunt vorbareata si l-as fi luat la intrebari imediat. Dar cand auzeam ca aia e nromala, eia e nromala, s-a instalat asa o liniste si pace in sufletul meu ca nu am mai zis nimic. Doar tati a mai intrebat la sfarsit daca e totul in regula:)
Andutzy, chiar acum cinci minute am vorbit cu o prietena buna la telefon si imi spunea de o colega de ei, si cu o zi inainte de a naste i-au spus ca are baiat, ca de altfel pe toat aperioada sracinii si a nascut o fetita!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corail spune:

Buna fetelor!

puteti trece si la mine un carucior roz!
Am fost azi dimineata la ultraschall si vom avea o fetita! Era asa de activa azi dimineata!!!Are 609 g si are picioarele lungi( ca si taica-sau)!I-a facut o gramada de masuratori: cap, picioare , gura, degetele, bataile inimii, fluxul de circulatie prin placenta,etc... si totul este OK. Doctorita vroia sa ii faca poza din fata , dar bebelusa nu a vrut nici cum se intoarca , asa ca avem poza , dar din profil!
Mi-a recomnadat sa mai iau niste vitamine pe baza de magneziu!
Asa ca iau in continuare un pumn de tablete pe zi, dar nu ma plang , important ca bebelusa se dezvolta normal!

Simona, in ce oras stai in Germania? Eu stau in Muenchen!

Salutari si pupici pe burtici!

corail

Mergi la inceput

Egalam numarul baietilor? Felicitari Corail!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissu spune:

Pai daca e asa cu sexul lui bebe inseamna ca tot surpriza o sa fie. Credeam ca acum cu tehnica asta moderna, cu ecografele astea scumpe ne zic si noua ceva sigur dar se apre ca............
Andutzy deci ce zici? Ne bazam pe intuitie?
Criss si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns at andreea spune:

Care intuitie? Eu una nu mai am intuitie dupa ce am "stiut" ca e fata, apoi am "aflat" ca e baiat. Busola intuitiei mi-e data total peste cap.

Andreea si Emma sau Thomas de 23 saptamani (25 de la UM)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Buna burtici si bun venit noi burtici.Eu nu ma laud cu nimic decat ca am inceput din nou sa vars am innebunit medicii de aici ca ei asa ceva nu au vazut ca sarcina la 22 saptamani sa mai verse in conditiile in care totul este normal.In 4 saptamani am luat 2,5kg .Asa ca eu ma lupt in continuare cu raul.Am sunat si acasa sa intreb daca a existat vreun caz de asta prin familie si nu spun ca mai mult i-am speriat pe parinti dar ce sa fac , ca sa inteleg de la mama ca poate am o sarcina toxica si raul asta se poate manifesta pana la iesirea lui bebe(ma incurajat de numai numai)dar cum a mai zis cineva rezist eroi numai bebe sa fie bine.Eu tot nu stiu ce e bebe dar ieri la medic cand sa ii asculte inima nu a vrut sa stea o clipita cand intr-o parte cand in alta era si tati cu noi .A aratat el ce poate ca nu degeaba mami il cheama mapet.

MUlta sanatate mamicilor care mai au probleme si multi pupici la burtici.

marilena si mapet (22 saptamani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonaeus spune:

salutare burtici
tare rau fara DC.

sim76, bine ai venit.
acum suntem doua simone, deci ne puteti incurca. nu ne suparam, nu-i asa?

banuiesc ca esti nascuta in 76, deci esti mai mica decat mine eu fiind in 75.
si bebele tau e mai mic, ca eu am DPN 15-20 mai.
nu vreau sa ma dau mare, eu avand de fapt doar 1.56, dar glumeam si eu cu tine.

felicitari fetelor care si-au vazut bebeii la eco.
gabitza are ceva de lucru cu listuta noastra si acum vad ca baietii conduc.

pupici
si bebe Anna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns at andreea spune:

Eu fac chef cu pepsi de 2 ore-am baut 2 cani mari pline si am uitat sa urez "bine ai venit" noii Simone si fetitelor din burtici.

Andreea si Emma sau Thomas de 23 saptamani (25 de la UM)

Mergi la inceput

Gusta, imi pare tare rau, eu mai am senzatia de voma rar dimineata cand tusesc.
Noi aveam si acelasi UM trecut in lista, mie mi-au decalat DPN pe 6 iunie. De fapt la mine si UM a fost asa cu semnul intrebarii atunci dar doctora l-a luat in calcul pt ca era bb m,are zicea ea la 10 saptamani. Asa ca eu sunt la 20 saptamani si cinci zile.
Suntem o fetita mititica.

Mergi la inceput