Mamici de mai-iunie 2005 (22)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Mai, fetelor, nashpa cu forumul oprit. Am tot vorbit pe messenger, dar imi lipsea forumul....
Azi ma laud cu mai putine contractii, pana la ora asta nu am avut decat vreo 3 si sunt tare bucuroasa. Bebe da tare din craci, deci putin mai linistita. Nu stiu cine zicea la sheriffs, vineri, ca sunt normale aceste contractii. Cred ca Mickyy. Daca citesti pe aici, MIckyy, poate imi spui si mie cam cate aveai tu pe zi cu Malina si daca stateai in pat din cauza lor. eu am observat ca apar mai ales in metrou si cand trebuie sa merg la toaleta si aman...
BUn venit noilor surori de forum, sarcina usoara si sa ne povesteasca cat mai multe despre ele, ca noi pe aici deja ne stiiiiim dupa povestiri!
Va pupa, Dragos Alexandru, 23 saptmani de la UM si

andutzy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Maria, dar cum de ai ajuns in spital? Stai ca m-ai speriat!

andutzy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

Am mers singura la spital pt. ca nu mai suportam contractiile si durerile si starea de incertitudine, mai ales dupa ce dr. imi spusese ca mi s-a scurtat colul f. mult si risc sa pierd sarcina. contractiile nu m-au lasat sa dorm 3 nopti la rand cu tot cu NO-SPA 3/zi (de la mine putere), eram praf. plus ca de 3 zile nu-i mai simteam pe copii.
de aceea am hotarat sa merg la spital si sa le spun ca nu plec pana nu-mi dau ceva care sa opreasca/amelioreze contractiile, caci in afara de magneziu nu mi s-a prescris nimic.
aici nu se da nici no-spa, nici gynipral sau altceva, orice tocolotic se administreaza numai in spital.
slava Domnului ca e bine !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Gabitzaaaaaaaaaaaa, esti pe aici? Tu ai facut la Sanador, ia zi cum a fost. Cine spunea ca a mai fost la Dr Herghelegiu?

Cloreta
http://img.photobucket.com/albums/v148/cloreta/expo/Clara/DSC05575.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Mariamunteanu,imi pare bine ca te simti mai bine,stai si odihneste-te,nu e usor cu doi in burtica si cu unul e greu dar cu doi.Felicitari,vei avea doi baietei,.SUPERB...Mai aveti gemeni in familie?.

O zi buna

Anca DPN 08.05.05 si Bianca Melissa 02.02.2003

http://community.webshots.com/user/anky2100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns at andreea spune:

Mai, ce aventuri ati avut pe aici.
Red Rose mare pierdere cu furtul asta. Oricum bb-ii sunt destepti si isi vad de treaba lor.
Maria bine ai facut ca te-ai dus la medic. Oricare dintre noi, daca ne ingrijoreaza o situatie in mod special, e mai sanatos sa ne ducem peste medici si sa cerem consultatii si lamuriri. Odihna cat mai multa.
Restul fetelor in lipsa forumului m-am dus la forumul de sport, unde am tras chiulul in ultima vreme, si am scris pe acolo.
Nastere: colega mea a nascut ieri la 4, prin cezariana, o fetita Daria- de 2,9 kg. Asta dupa 7 ani de incercari si dupa o sarcina cu mii de probleme. Deci se poate
Eu am fost aseara cu tati la filmul "Alexandru", care a fost o porcarie total lipsita de interpretare, istorie, etc. In spatele nostru era o gasca de copii de vreo 17 ani care faceau rumatoarele: vorbeau la telefon, radeau si chicoteau la fazele de sex (ca-mi venea sa ma intorc la ei si sa le zic:"Da, bai, asa se face"). Culmea a fost cand unu' a spart o punga de plastic si copilu' meu mi-a tras niste pumni in vezica. La acel moment crucial, m-am intors si i-am zis:"Daca mai faci asa ceva, eu, personal, iti pun mina in gat". Desi la cat de burtoasa sunt, e greu de crezut ca m-as fi miscat in asa fel incat sa pun asta in practica.

Andreea si Emma sau Thomas de 23 saptamani (25 de la UM)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Cloreta, eu am facut la Sanador, dar nu la Herghelegiu.
Uite aici am povestit eu experienta mea cu Sanador si echo 4D: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39993
Nu cred ca ma mai duc acolo vreodata.

Gabitza si bebe Andrei DPN 31.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

Anky, multumesc pt. felicitari. Asta mi-au spus si la spital, ca nu e usor cu 2 in burtica si trebuie sa ma menajez. N-am avut gemeni in familie dar cineva trebuia sa faca primul pas .
maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Ah, da, citisem asta! La noi nu a fost foarte diferit cred. Oricum pe mine ma scoate din sarite faptul ca trebuie sa astept cel putin 15 minute PE BANII MEI ca sa beneficiez de un serviciu, in conditiile in care programarea e stricta. Asa, veneam si eu dupa jumatate de ora si nu as fi stat sa astept pe hol.
Buuuuuuun, doctorul vorbea in punga, eu nu stiu cat auzea asistenta aia ce spune. De fapt stiu ca nu a auzit tot, pentru ca ea la un moment dat s-a si ridicat sa inchida o fereastra si mai tarziu i-a repetat doctorul niste parametri iar ea trecuse cu totul altceva. Pai uite din faze d-astea te ia nebunia, iti faci probleme ca bb nu e in regula.
Tati tot n-a iesit pe usa pana nu l-a mai intrebat daca totul e in regula, era stresat rau, el stie pe de rost o gramada din ce a ascultat ieri:))
Azi ma duc la doctor cu rezultatele si oricum trebuia sa merg la control, sa vedem ce soune dna doctor.
Gabitza, stii, si eu ma gandeam la Andrei daca era baiat. De fapt atat ma zapacea absolut toata lumea ca o sa am baiat ca imi intrase in cap ca am baiat. M-am blocat cand a spus ca e fata:)))
Acum constat ca am o super burta pentru varsta sarcinii. Sunt un balonas:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissu spune:

Si mie mi-a lipsit forumul.............si nu am mai urat buna dimineata la burtici, dar recuperam acum.
Maria doi baietei uauuuuuuuuuu.......mi se pare super. La mine in familie au existat gemeni dar e o poveste mai trista pe care nu vreau sa vi-o spun ca nu-si are rostul aici.
Bebele meu pana la ora asta nu mi-a dat nici un semn..............cred ca asteapta sa se faca seara sa-i arate si lu' tati ce stie el sa faca. Sper sa fie asa.
Cloreta eu ti-am zis care este renumele lui Herghelegiu cand ai intrebat............este bun dar extrem de ursuz......cam asta in doua cuvinte. Eu nu am mers la el dar am o colega care asteapta si 2 luni pentru o consultatie la el. Asta e, pareri si pareri.
Nu mai ziceti de insomnii ca aseara nu am dormit mai deloc. Daca o tin tot asa ma prabusesc la servici.
Criss si 19 saptamani

Mergi la inceput