Mamici de ianuarie - februarie (79)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ubi spune:

Bravo Alina!!!!!! Sa va traiasca fetita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

ALINA, FELICITARI!!!!!! SA ITI TRAIASCA FETITA!

Thank you for letting us know about Alina. Can you give us more details? Where did she deliver, at home or in hospital? How much was the weight and how long is Mandy?

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viktoria spune:

Bravo Alinuta!
Felicitari pentru Mandy! Sa va traiasca si sa creasca mare si frumoasa. Fetelor am incercat azi sa i-au legatura cu Alina, se pare ca a nascut in spital deoarece acasa nu raspunde nimeni la telefon.Insanatosire grabnica si te reasteptam in mijlocul nostru.
Galaxy se poate spune ca si la tine a inceput aproape numaratoarea inversa. Ai emotii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonadinca spune:

Alina, sa fie sanatoasa si sa creasca mare minunea ta!

Am reusit sa intru si eu un picut...(face Mati curat in camera lui bebe si ne-am mutat in cam. cu calc.).

Oana, te rog frumos faci tu o schimbare la mine? Dr. Tutunaru, Elias Nu vreau sa ia altcineva "laurii" pe care-i merita Tutunaru...Multumesc!

Galaxy, multumesc pentru modificare!

Crinuta, ne-am trezit dupa 3 ore si am mancat doar 40ml...A scos un "greieras" in timp ce manca...Acum vad ca doarme...Oare pentru cat timp?

Avem si noi foto! Pana deseara sper sa se mai adauge doi voinici pe site-ul gagalicei:Rayan-Crinuta si Tudor -Tomasa(Irina).

Lali, ce face Dragos?

www.ioana-eleonora.go.ro

pupici

bebe ioana-eleonora + simona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corneliaa spune:

Alina felicitari!!!!! Sa-ti traiasca printesa!!!!

(39 sapt.)

Cornelia si bebe-strumf
http://community.webshots.com/user/corneliaa100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Simona, copiii nostri s-au inteles sau ce? Pai din ce mi-ai spus azi despre ingerasa ta, mai totul se potrivea cu Rayan.
Si noi am dormit 3 ore si dupa aceea am papat doar 55 ml, spre supararea mea.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viktoria spune:

Simona ti-am vazut pozele cu fetita. E asa de dulce si pare asa de micuta in patut. Stiu ca asa sint copilasii, cind ii vezi crezi ca sint niste papusi, cu singura diferenta ca ei sint vii. Cred ca Alina acum e fericita alaturi de Mandy, tot am incercat sa o sun insa fara succes.Despre celelalte fete care trebuiau sa nasca nu mai stiti nimic?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galaxy spune:

Viktoria, am vorbit pe MSN cu Wichard, sotul Alinei, acum vreo ora. a zis ca nu a dormit de 48 de ore si se duce la culcare si ca aflam detalii de la Alina cand vine joi.

Emotii nu prea avem. doar o dorinta mare sa ne vedem puiutul. Oricum o sa fie experienta pe care trebuie sa o fac si vreau sa o fac.

io si un (intr-un burtic de 39+ saptamani)

In the end, it's not going to matter how many breaths you took, but how many moments took your breath away.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galaxy spune:

Simona, ai o bijuterie mica si dulce acolo. Cred ca nu iti mai vine sa iti iei ochii de la ea. Ai grija!!!

io si un (intr-un burtic de 39+ saptamani)

In the end, it's not going to matter how many breaths you took, but how many moments took your breath away.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Ups,se pare ca ALINA MARIA a nascut prin cazariana,normal astia nu te tin asa mult daca nasti natural, numai cu cezariana te tin cam patru zile.
FELICITARI ALINA,refacere rapida,sanatate multa si sa iti creasca mare printesa sa va bucurati de ea.

Anca DPN 08.05.05 si Bianca Melissa 02.02.2003

http://community.webshots.com/user/anky2100

Mergi la inceput