Mamici de ianuarie - februarie (79)
Raspunsuri - Pagina 4
sara18 spune:
La multi ani , Mandy!!!!!!!Alina, sa va traiasca fetita!!!!asteptam vesti!!!!!!!
Crinuta, felicitari pt. idee!!!!despre mine ce pot sa iti spun: burtica creste, iar bebe e tare jucaus, la 36sapt. +4 zile cantarea 3077 gr., nu stiu unde mai are loc, oricum usor nu imi este , obosesc foarte repede si de-abia ma misc.Ce-ti mai face scumpetea mica? cand ne mai pui si noua pozici cu voi?
tu cum te mai simti?
Oana, imi pare rau ca ai trecut prin asa momente, dar tot raul spre bine!!!!!!!!!a trecut.
Simona, sa va traiasca fetita!!!!! o dulceata!!!!!!!!!
Viktoria spune:
Galaxy bine ca ai reusit sa vorbesti tu cu sotul lui Alina.Nu am sa mai sun ca daca sa dus la culcare si e asa de obosit nu are nici un sens . O sa asteptam pina cind vind Alina acasa si sa ne de-a de veste.Asta e bine ca gindesti pozitiv,ai sa vezi ca atunci si nasterea va fi mai usoara.
Anky am vazut pozele cu fetita ta, e foarte dulce si seamana mult cu tine. Cred ca se bucura ca va avea in curind un fratior.Sa-ti traiasca si sa creasca mare. Am vazut ca aveti si un catel? este al vostru?
oana cretu spune:
FELICITARI ALINA! AM PRESIMTIT-O TOATE CA AI NASCUT! SA ITI TRAIASCA PRINTESA, SI SA FIE SANATOASA!
Simona, schimb imediat. E o scumpa Ioana, sa fie sanatoasa si cuminte.
Amary, dupa cum am mai spus, al meu ingeras imi permite sa am programul lejer la fel ca si innainte. Azi dupa masa imi era somn si am dormit cu el.
Viktoria, nu am colac:((( O sa imi fac dintr-o patura, ca nu gasesc pe vremea asta colaci, chiar daca locuiesc la mare.
Va multumesc pentru gandurile voastre legate de experienta mea, dar nu-i nimic, am o mandrete de baiat ca are cea mai mica importanta asta.
Cred ca si Monique a nascut, daca nu avem vesti de la ea.
Witchie, da un semn, daca nu raspunzi in seara asta, inseamna ca si tu ai nascut. Mi-a spus mai devreme ca are dureri de mijloc, ca la ciclu.
Va pup!
Oana si Seb 
(10.01.2005)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu
http://community.webshots.com/user/sebastiengrigore
kita spune:
FELICITARI ALINA-MARIA! SA_TI TRAIASCA FETITA SANATOASA, CUMINTE SI FRUMOASA!
Ubi, deci tu miercuri ar trebui sa-ti tii bebelina in brate! Nasti natural, nu-i asa?
Iti tinem pumnii, si ne gandim la tine!
Kita(Alina) si Samburasul vioi de 36 de saptamani
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinasalavastru/my_photos
Shobo spune:
ANUNT FF IMPORTANT:

A NASCUT ANDRUTZA!!! 

O FETITZA DE 3.900kG SI 52 CM LA ORA 16:50!!! SCOR APGAR 9.
SA-I TRAIASCA MICUTZA MARICICA
SI SA LE ADUCA CIT MAI MULTE BUCURII!! SUPER FELICITARI ANDRUTZA!!! 

Azi a chemat-o Tutunaru la spital la fix 40 sapt. si 2 zile si i-a facut declansare prin punerea unui ovul special acolo si intr-o ora au luat-o contractiile, si atentieeeeeeeeeeeeeee, s-a dilatat pina la 7 cm in doar 2-3 ore, timp in care durerile au fost perfect suportabile... cind sa vina si medicul sa o mai verifice la dilatare a ramas super surprins ce dilatare mare avea si i-a spus ca in citeva minute probabil va naste, deci nu mai era nevoie de peridurala deja la 7 cm! si intr-adevar, durerile a zis ca s-au innasprit dar a durat ff putin pina la 10 cind dupa 3-4 scremete micutza a venit pe lume!!!
VA DATI SEAMA CE NASTERE USOARA SI FERICITA A AVUT??? UITE CA MAI SINT SI POVESTI ASA FRUMOASE! SA DEA DUMNEZEU SA AVEM CIT MAI MULTE ASA NASTERI USOARE SI CU BINE!
La epiziotomie i-a facut o anestezie locala si n-a avut pb. Se simtea din glasul ei ca avea un tonus de zile mari... era extrem de FERICITA!!! Bravo Andrutza! La mai mare!

O mai sun miine sa vad ce mai face, dar se simtea ff bine si acum!
pupici
Eu si bibisor sapt. 36
Dr. Tutunaru - ELIAS
anky spune:
quote:
Originally posted by Viktoria
Galaxy bine ca ai reusit sa vorbesti tu cu sotul lui Alina.Nu am sa mai sun ca daca sa dus la culcare si e asa de obosit nu are nici un sens . O sa asteptam pina cind vind Alina acasa si sa ne de-a de veste.Asta e bine ca gindesti pozitiv,ai sa vezi ca atunci si nasterea va fi mai usoara.
Anky am vazut pozele cu fetita ta, e foarte dulce si seamana mult cu tine. Cred ca se bucura ca va avea in curind un fratior.Sa-ti traiasca si sa creasca mare. Am vazut ca aveti si un catel? este al vostru?
Viktoria,merci mult,esti foarte draguta.Nu stiu daca Bianca realizeaza cu adevarat ca v-a avea un fratior.Ea vine mereu si pune mina pe burtica mea spunind ca bebe e acolo dar acu nu stiu daca isi da seama de asta.
Catelul este al nostru defapt cateaua,o cheama Jessy.Mai aveam unul dar a trebuit sa il dau parintilor mei pentru ca o miriia pe Bianca si decit sa avem surprize mai bine sta cu ai mei.
Trebuie sa nasti si tu in curind,mai ai copii?Iti doresc o nastere usoara si un bebelus cit se poate de sanatos(sanatos tun),cum spunem noi in Ardeal.
Numai bine
Anca DPN 08.05.05
si Bianca Melissa 02.02.2003http://community.webshots.com/user/anky2100
oana cretu spune:
FELICITARI ANDRUTZA! SA ITI TRAIASCA PRINTESA, SA FIE SANATOASA, CA E CEL MAI IMPORTANT!
MA bucur ca ai avut nastere asa usoara si sper din toata inima ca toate fetele care mai trebuie sa nasca sa aiba ca ea.
Oana si Seb 
(10.01.2005)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu
http://community.webshots.com/user/sebastiengrigore
galaxy spune:
Andrutza, felicitari! Sa fiti fericiti si mereu bucurosi!
io si un
(intr-un burtic de 39+ saptamani)
In the end, it's not going to matter how many breaths you took, but how many moments took your breath away.
ana maria spune:
[size=1]Felicitari Andrutza si Alina Gabnriela. Sa va traiasca minunile!!![/size=1]
Simona si bebe al meu manca mai pe la inceput catre 40 ml. dar se pare ca s-a hotarat sa sparga toate recordurile si mananca deja mese de peste 100. Sa vezi ce repede ajunge la cantitati mai mari si incepe sa creasca vertiginos.
Amary, nu am vorbit prea mult despre experienta mea in spital, despre conditii si personal. Eu am stat acolo 5 saptamani si am ajuns sa ma obisnuiesc. Iar ultimele 2 saptamani am stat intr-o rezerva cu baie si tv (deja de 5 stele fata de primele 3 saptamani). Iar in ceea ce priveste personalul, nota 10 pt asistentele de la pansamente cu care m-am si imprietenit, iar la copii mai slabut. Dar si aici am intalnit persoane foarte dragute. Am scris si povestea nasterii: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39952
Ana Maria
Succes si s-auzim numai de bine!!!
amary19 spune:
Hello!
Felicitari Alina !!!!!!
Felicitari Andrutza!!!!!
Sa fiti sanatoase impreuna cu bbii vostri!!!!
Si sa va bucurati de ele!
Crinuta multumesc pentru raspuns. Asa o sa fac! Eu am folosit musetel doar ca sa curat, in loc de ser fiziologic. Dar daca tu zici sa nu, o sa fac cum zici daca la tine a functionat. Si bb tot din maternitate a luat streptococul. Asa mi-a zis pediatra!
E super ideea!!!!
Ana Maria iti citisem povestea. Ai fost tare. Dar tu probabil ca ai fost pe sectie la nasteri naturale, pe cind eu am fost la cezariene (etaj 1). Aveam acolo o asistenta sefa careia eu i-am zis Killer. Avea o mutra si asa se si purta! Oricum eu nu mai vreau sa rascolesc! Mi-a ajuns ce am indurat acolo. As putea sa scriu o carte!
Oana, bravo ti si lui Seb!
Simona
. Ma bucur ca sunteti bine.
Ubi dupa ce faci cezariana ai voie asa:
in ziua respectiva sa bei doar apa.
a doua zi apa, ceai neindulcit si supa strecurata (poate fi de vita) in care sa nu fierbi cartofi
in a treia zi iaurt, brinza de vaci, compot neindulcit, ou tare
si ar trebui sa iesi cu scaun!!!!!!
Dupa ce iesi poti sa maninci orice mai putin fasole, mazare si varza.
Asa mi-a spus mie!
amary
Dr. Ion Ionut - Giulesti