Mamici de ianuarie - februarie (79)
Raspunsuri - Pagina 13
gabi.i spune:
Leta colici apar camla 10-14zile dar este posibil sa nu aiba deloc .Preventiv poti bea tu ceai de fenicul este bun si pt lactatie si se gaseste la plafar.
I.G.
RamonaS spune:
ALINA MARIA, ANDRUTZA, MONIQUE, FELICITARI!!!!!!

SA VA TRAIASCA BEBELUSII, SA FIE SANATOSI SI MANCACIOSI!!!!!!
Ramona
si
Sara (35+ saptamani) (DPN 21.02.2005)
www.geocities.com/ramonnastoian/DuringPregnancy.html" target="_blank">Pozici-Sarcina
www.geocities.com/sarastoian/clothes.html" target="_blank">Pozici-Hainute Sara
corneliaa spune:
'Neata burticute si mamicute,
Inca o noapte dormita normal. Doar vise ciudate si ceva dureri, dar mititele....
(40 sapt.)
Cornelia si bebe-strumf
http://community.webshots.com/user/corneliaa100
kita spune:
Neata la burticute si la proaspetele mamici!
In sfarsit am dormit si eu azi noapte; de fapt mi-am impus acest lucru, ca de trezit in toiul noptii tot m-am trezit.
Crinuta in legatura cu "lista", singurele informatii pe care pe le am si pot sa le postez sunt legate de alimentatia mamei in timpul alaptarii, pentru a se elimina, sau macar atenua colicile la micuti. Sunt grupate pe alimente permise si interzise.
Daca vi se par interesante eu ma apuc de scris, dar sa-mi spuneti ca le vreti, nu de alta dar sa nu scriu ca nebuna..., batand campii!
Cornelia, iti tinem pumnii!
Ubi, esti deja la spital?
Shobo nu ne-ai spus in final daca la analize, s-a specificat ce ai vrut tu pe rezultat!, ca la mine nu scrie nimic de streptococ.
As mai vrea sa-mi spuneti, cele care au avut insomnii in ultima perioada a sarcinii daca bebeii se trezesc des noaptea, sau daca fac din noapte zi sau invers!
Mercic,
Kita(Alina) si Samburasul vioi de 37 de saptamani
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinasalavastru/my_photos
Ubi spune:
Si astept....Am intrat in sapt 41...
Dr. e calm si spune ca e normal. Bebele e destept si stie el cand sa apara pe lume. Data de la eco e ceva informativ si median. Bebele o fi destept dar mami mai poate?
Ma mai duc si sambata la control. Eu stiu ca la mami in burtica e cald si bine si papica e de-a gata si fara efort dar totusi...
Pupici,
Cristina
gabi.i spune:
Kita pe mine chiar maintereseaza lista aceea cu alimentele eu beau deja ceai de fenicul am auzit ca este bine sa il bei si inainte si dupa nastere pentru ca copilul sa nu faca colici.
In legatura cu activitatea lui bebe din timpul noptii eu cred ca fiecare are ritmul lui dar sa stii ca orele la care te trezeste acum vor fi aprox. si orele la care te va trezii dupa nastere la mine cel putin asa afost la primul copil
I.G.
kita spune:
Bine GABI, ma pun pe scris!
Cand ai sa te intorci de la maternitate o sa gasesti postat ditamai pomelnicul, asa ca nu mai sta nici tu mult pe acasa, ca sa ma mobilizezi si pe mine!
Aoleu, daca nu o sa ma lase sa dorm noaptea am incurcat-o, caci eu din fire sunt cam rea de somn;Nimic nu ma enerveaza mai mult decat sa nu imi fac eu somnul cum si cat trebuie.
Ubi, deci asa, cu un ochi la forum si cu celalalt la bagajul pregatit pentru maternitate...
Si mie imi este frica sa nu ma lase dr. prea mult, dar eu am obsesia cu zodia. Vreau un mic varsator; la eco de confirmare de sarcina, Iosub mi-a spus ca termenul este 15-22.02, deci as trece cu trei zile in pesti, si nu prea as vrea (sotul este tot in zodia pestilor
), insa cu urmatoarele eco termenul a scazut, ajungand la 12.02, desi eu tot pe 15.02 termin cele 4o de saptamani!
Kita(Alina) si Samburasul vioi de 37 de saptamani
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinasalavastru/my_photos
crinuta spune:
Eu am intrat in panica azi noapte, deoarece manganindu-l pe Rayan pe caput am simtit in spate 2-3 chestii moi sub piele, cea mai mare e de marimea unei alune. Se simt clar sub piele cand treci degetul peste ele. Nici nu stiu cum sa le descriu.
Ce sunt astea ca eu deja numai la rau ma gandesc.
Crinuta si
Rayan
galaxy spune:
Crinuta,
Nu iti fa griji prea multe. E fontanela. O sa fie asa cam pana la 2 ani. Trebuie doar protejata zona si cam asta e tot.
va pup pe toate,
io si un
(intr-un burtic de 39+ saptamani)
In the end, it's not going to matter how many breaths you took, but how many moments took your breath away.
crinuta spune:
Galaxy, fontalenla este sus, iar ce am gasit eu sunt la ceafa.
Acum mi s-a spus ca cica ar fi un fel de chistulete ( nici nu stiu cum sa le numesc) de grasime si se resorb, dar de unde stiu eu ca asa e?
Crinuta si
Rayan