Mamici de ianuarie - februarie (79)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns annie_xtreme spune:

Buna fetelor!
Chiar nu mai stie nimeni nimic de Rachel???
Nastere usoara celor care mai sunteti gravidutze si pupici la bebei.

Don't get mad, get even!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viktoria spune:

Buna dimineata fetelor!
Imi pare rau ca va confruntati cu atitea probleme cu Bebelusi. E normal sa intrati in panica deoarece e copilul vostru. Oana draga nu mai plinge, Seb se va face bine si ai sa vezi ca daca il alaptezi in continuare nu va mai avea probleme cu raceala.
Crinuta draga acele umflaturi au aparut acum sau le-a avut de la nastere?
De cite ori mergeti cu copii la pediatru? Ca aiceea trebuie sa mergi la citeva saptamini dupa nastere.
Am fost la medic si mi-a facut ultimele analize. A trebuit sa ma intepe de trei ori, saracul deja ia fost frica de Doris. Desi ea este acuma la scoala. Fetita are 3 kg . Mi-a spus ca e sigur ca vom avea o fetita. Miine sau luni merg la spital sa ma inscriu si am sa vad ce spun si cei de acolo legat de greutate si data nasterii.
Cornelia draga odihneste-te cit mai poti, caci vezi ca fetele cu bebelusi ar vrea insa nu mai pot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Eu abia acum le-am descoperit. Nu sunt umflaturi, sunt niste chestii moi si mobile, chiar nu stiu cum sa le descriu altfel. Sunt imediat sub piele.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leta spune:

Crinutza, de ce nu intrebi pediatrul ce e cu acele chistuletze? Bebeii se nasc cu multe "chestiutze" pe ei, chestiutze care dispar singure.
In privintza intrebarii tale - da, a vazut-o un neuropsihiatru de copii. Am fost cu ea la pediatra, a cintarit-o, i-a ascultat inima si plaminii (erau OK)si atunci a chemat si neuropsihiatra (avea cabinetul in aceeasi cladire) sa ii faca o evaluare, ca sa eliminam toate posibilele cauze ale invinetirii miinilor. Si neuropsihiatra i-a facut un control amanuntit si a zis ca e un copil perfect sanatos, atita doar ca e mai friguros, iar in citeva saptamini minutele vor deveni roz. Ma bucur mult ca i-a facut acest control, m-am linitit in multe privinte (stii tu...m-a asigurat ca vede, ca aude, ca o sa mearga, ca are toate reflexele bine formate, echilibru etc.)

Leta
dr. tutunaru - elias

Want my life back...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi.i spune:

Kita stai linistita asa eram si eu cu somnul inainte de a o naste pe Rebeca dar m-am obijnuit cu noul regim de nevoie.
Crinuta eu zic ca cel mai indicat ar fi sa chemi pediatrul sau sa te duci tu la el daca poti,el este singurul care i-ti poate spune ce sunt acele parti moi restu sunt doar pareri.Mult noroc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

Crinuta, nu stiu daca se va specifica clar cum stau cu streptococul de grup B -inca nu-i gata analiza de secretie . o sa=i mai sun pe cei de la SOS sa vad azi daca a aparut... dar te tin la curent cum apare.
oricum eu am programare simbata dim. la Tutunaru sa la control sa vedem cum e colul si daca sintem apti de nastere naturala. de abia astept sa-mi vad prunculetul cit a mai luat in greutate

despre Rachel am scirs eu ieri, nu ati citit?

pupici

Eu si bibisor sapt. 36
Dr. Tutunaru - ELIAS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Am sunat dr de familie care e si pediatra si a spus ca sunt formatiuni ganglionare normale la nou nascut care se resorb.
Pentru linistea mea am chemat-o maine sa il vada.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput