Mamici de ianuarie - februarie (79)
Raspunsuri - Pagina 12
oana cretu spune:
Crinuta, am inteles gresit, scuze. Puteti face lista aceea, nu e nevoie sa asteptati, atata timp cat sunt bebei nascuti si mamicile au nevoie de sfaturi.
Gabi, tot ser fiziologic ii pun si eu, dar au zis ca nu face reu deloc, din contra.
Oana si Seb 
(10.01.2005)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu
http://community.webshots.com/user/sebastiengrigore
ana maria spune:
Crinuta oftalmologul la care am mers eu lucreaza in spital la Giulesti, el opereaza probleme de prematuritate (retinopatii). Are insa si un cabinet particular pe Calea Victoriei. daca tu crezi ca te poate ajuta iti pot da numarul de la cabinet. Dar nu stiu daca e o idee buna sa-l scoti pe bebe pe vremea asta. Eu am fost pentru ca trebuia sa fac controlul la o luna, pentru ca daca avea vreo problema trebuia operat cat mai repede.
Ana Maria
Succes si s-auzim numai de bine!!!
corneliaa spune:
Merci de incurajari Gabi. N-ar fi o problema cu rabdarea dar ma lasa nervii...
Despre sexul bebelului ce sa mai zic...m-au naucit detot.Ultima data era fata. sanatos sa fie si sa vina odata ca ma dispera!
Trebuia sa preia cineva stafeta de la Oana , nu?
Si cand ma gandesc ca pe 20 dec. se ruga doctorita de mine sa stau in pat sa apuce macar 6 ianuarie. Cred ca o sa apuce si 6 februarie in ritmul asta.... Inafara de faptul ca mi se intareste burtica din cand in cand...nimic. A, ar mai fi durerile de oase jos si o presiune tot jos. Dar in rest...nimikuta-nimikuta!!!!
(40 sapt.)
Cornelia si bebe-strumf
http://community.webshots.com/user/corneliaa100
corneliaa spune:
AAAAAAAAAA, acum am vazut Gabi ca tu ai DNP-ul cu o zi inaintea mea!!!! Da-mi si mie din optimismul si calmitatea ta!!!!
(40 sapt.)
Cornelia si bebe-strumf
http://community.webshots.com/user/corneliaa100
amary19 spune:
Hello!
Monique felicitari!!!
Sa fiti sanatosi, iar bb sa fie mincacios si sa doarma cit mai bine.
amary
Dr. Ion Ionut - Giulesti
amary19 spune:
Crinuta, si noi facem tratamentul pentru ochi. Se vede o mica imbunatatire, dar eu zic ca mai dureaza pina se vindeca. Imi doresc sa fie cit mai repede, ca il chinui atit de rau pe Andrei cind il sterg cu ser, de mi se rupe mie sufletul!
Vezi ca Genticol-ul este valabil doar 2 saptamini de cind deschizi recipientul. Asa ne-a zis noua farmacista. Si inca ceva. In prospect zice ca poate sa dea dependenta. Asa ca ai grija cum il folosesti!
Oana incearca sa dai cu unguent de galbenele. La mine a functionat. Si ai grija ce pampers flosesti. Eu folosesc Libero pentru ca la Pampers mi s-a iritat copilul. Sincer nu se poate face comparatie!
Tot citind pe aici ce copii somnorosi aveti nu imi venea sa cred. LA noi, nu se doarme mai mult de 3h si 1/2 , asa in momentele bune. Eu sunt obosita. Dar vad ca si la altele se mai intimpla.
Oricum gravidutzelor, ascultati sfaturile proaspetelor mamici si dormiti mult, mult.
Natalia nu iti face probleme. O sa vezi ca o sa fie bine.
Leta ma bucur ca sunteti bine!
Adita nu ai mai intrat!!!
Cornelia, rabdare mama!
LAli, dar ce a crescut micul blond!!!!!
amary
Dr. Ion Ionut - Giulesti
gabi.i spune:
Oana nu cred ca face rau dar este urat atunci cand il inspiri Rebeca nu-l vroia deloc si atunci l-am incercat si eu ,este tare disgratios .
Cornelia asa este eu am DPNul pe 25ian dupa eco. dar cronologic ar trebuisa fie 8 febr.,insa eu asa am patit la prima sarcina .Ba mai mult pe mine m-a internat la fix 40 de sapt.si am stat in spital doua zile fara nici un fel de contractii si ma uitam la celelalte fete cum se chinuiau ,credeam la fel ca tine ca va mai dura dar a-treia zi dimineata pela noua am eliminat dopul au inceput contractiile si la 12.55 fetita era nascuta.
Asa ca tie i-ti spuneam din experienta sa nu-ti faci griji prea mari.
I.G.
crinuta spune:
Aoleu Amary, m-ai speriat cu dependenta. Sa fi patit asta Rayan?
Tu cate zile ai folosit?
Crinuta si
Rayan
Leta spune:
Buna, fetele.
Intr-adevar, m-am linistit in privinta bebelutzei - m-a linistit controlul pe care i l-a facut neuropsihiatra. Adevarul este ca eram destul de panicata.
Ce sa fac, dintr-o gravida depresiva m-am transformat intr-o mama complet dusa cu capul

Va multumesc pentru suport 
Cornelia, curaj, nu se poate sa cedezi tocmai acum la final - tu erai mereu sprijinul nostru moral, ne bazam si acum pe echilibrul si rabdarea ta. Daca bebe a promis ca vine, o sa vina
; si iti promitem si noi o galerie pe masura asteptarii.
Pentru fundulet eu am folosit pina astazi Bepanthen, dar tot i-au aparut bubitze, asa ca de azi ii dau cu Sanosan antiiritatii. Astept rezultatele.
La cite zile apar colicii? Este posibil sa nu faca deloc colici?
Leta
dr. tutunaru - elias
Want my life back...
crinuta spune:
Leta, neuropsihiatra a consultat-o pe fetita ta?
Sa stii ca nu esti singura mamica ingrijorata. Eu sunt la fel.
Fetelor, pentru iritatii eu va recomand Sanosan. Rayan nu are probleme de la Pampers, insa odata a avut o iriatie pe burtica. Am dat cu Sanosan si a doua zi nu mai era nimic.
Crinuta si
Rayan