Mamici de ianuarie - februarie (79)
Raspunsuri - Pagina 11
ixxi spune:
Anda o fi la spital, de nu a mai dat nici un semn?
Am modificat semnatura, caci am mai crescut un pic.
ixxi si
piersicuta 36+
dr Ludmila Calaras
http://community.webshots.com/user/ixxi
alina_gabriela9 spune:
Fetelor, mi-era tare dor de voi, insa cu noul program, de-abia incep usurel sa ma obisnuiesc cu noua viata.
Crinuta, si Clara Ioana are probleme cu ochisorii, de cum ne-am intors de la spital. Ieri am fost la dr. pentru recoltare si vineri avem rezultatele. Pina atunci am inceput tratamentul cu Tobrex.
Avem mari probleme cu colicii, iar Sab Simplex-ul se pare ca nu prea face fata. Ne apuca in special noaptea si urlam din toti rarunchii.
Am inceput sa o scot afara (pe balcon) la fel ca tine, Lali. Mi se pare momentan cea mai buna varianta.
Programul este destul de neobisnuit pentru ca doarme in timpul zilei cam 6 ore, dupa care 2-3 ore sta treaza. Nu stiu cit maninca, pentru ca alaptez si masor totul in minute, iar in momentul in care am intrebat dr. daca programul asta este normal si n-ar fi cazul sa o trezesc sa-i dau sa manince, mi-a raspuns ca sa nu-i stric programul cu nici un chip, mai ales ca in prima saptamina de la iesirea din spital se ingrasase 300g.
Noaptea insa, programul se schimba total, pentru ca este odihnita, pentru ca are colici, pentru ca vrea in brate etc.
Burticutelor, bucurati-va cit mai sinteti stapinele propriului vostru timp, pentru ca dupa, nici nu veti mai putea visa la la acest timp. Va tin pumnii celor care urmeaza sa nasteti si sa stiti ca nu e chiar atit de greu (asta vine de la un om care era tare speriat de nastere).
Alina si
Clara Ioana (6.01.2005)
oana cretu spune:
Coraly, noi aseara am ajuns la Urgente din cauza asta, ca degeaba puneam si ser si curatam cu pompita, ca se pare ca e tare infundat. Si am ramas amandoi in spital sa-l supravegheze, acum am ajuns acasa, e la fel, dar m-au sfatuit sa pun de 3-4 ori pe zi cate o sticluta de ser, jumate intr-o nara si jumate intr-o nara, innainte de mancat, ca sa alapteze ca lumea, si isi va reveni. O sa dureze ceva, ca este foarte infundat, are mucisori si in gat. Si cand isi revine, sa nu evit sa curat nasul in fiecare zi, chiar daca nu are nimic.
Fetelor, innebunesc, m-am saturat de spital si de plans! In plus, a facut si niste bubite pe fundulet, trebuie sa il dau cu crema.
Va pup!
Oana si Seb 
(10.01.2005)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu
http://community.webshots.com/user/sebastiengrigore
crinuta spune:
Alina Gabriela, eu am senzatia ca nici acum nu am scapat de problema cu ochii, desi asa am avut impresia.
Probabil ca nu am facut eu tratatemtul bine, nici nu stiu, dar l-am urmat de 2 ori, ce e drept a doua oara fara unguent, si mai mult la ochiul afectat.
Incepe deja sa ma ingrijoreze problema asta. Daca apar complicatii?
Tu la ce medic ai dus-o pe Clara?
Daca si ea a luat, inseamna ca din spital e, altfel nu imi explic.
Poate apucam sa mai vb la telefon.
Fetelor, trebuie sa ne apucam de lista aia.Vreti acum, sau sa nasca toata lumea si dupa aceea?
pupici
Crinuta si
Rayan
crinuta spune:
Oana, te inteleg.Tu te lupti cu nasucul, noi cu ochisorii. Of, ce ma enerveaza ca intru repede in panica si gandesc vrute si nevrute.
Ana Maria, la ce oftalmolog ai fost? Si eu vreau sa il duc pe Rayan pentru conjunctivita.
Crinuta si
Rayan
oana cretu spune:
Crinuta, eu zic sa lasam sa se nasca toti bebeii, daca vorbesti de lista de Bebelusi de ian-feb 2005. Asta ca sa ramanem impreuna toate.
Oana si Seb 
(10.01.2005)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu
http://community.webshots.com/user/sebastiengrigore
amo2004 spune:
Burtici si mamici, am intrat sa va spun ca de luni suntem acasa. N-am reusit sa citesc ce s-a mai scris, sper insa in timp sa recuperez. Multumesc tuturor pentru urari si le doresc numai bine atat mamicilor care au nascut intre timp cat si celor ce urmeaza. Voi pune si poze in urmatoarele zile. Momentan bebe imi ocupa cam tot timpul, desi am doua ajutoatare acasa (sotul si mama).
Va pup pe toate
Mona si bebe Mihai (13 ian. 2005)
crinuta spune:
Oana, ma refeream la lista de informatii utile pt bb-ii nostri. Am propus sa alcatuim o astfel de lista, ne va fi de un real folos, mai ales cand apar probleme si nu avem timp sa postam o intrebare.
Mona, bine ai venit acasa. Asteptam poze.
Crinuta si
Rayan
gabi.i spune:
Cornelia mai ai putina rabdare .
Este fetita ?
Eu fetita am nascut-o la 40 sapt si 2 zile.
Alina Gabriela incearca si bonnisan eu cu el o linisteam pe Rebe care a avut si ea niste colici... si tot asa mai ales noaptea.
Oana chiar este nevoie de atata ser ? poate la voi exista alt fel de ser , la noi este serul fiziologic si eu am incercat pe mine ,brrrr, este asa de rau....Iar cu funduletul cred ca este trecator si se rezolva cu crema .Nu?
I.G.
gabi.i spune:
Alina daca alaptezi poti incerca sa bei ceai de fenicul infuzie douo lingurite de seminte la o cana cu apa 2 3 cani pe zi am auzit ca si asta calmeaza colicii copilului.
I.G.