Mamici de ianuarie - februarie (79)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabi.i spune:

Fetelor va multumesc pentru lamuriri nu inteleg de ce se folosesc doua cuvinte pentru a defini acelasi lucru (epidurala si peridurala )dar ma rog asta este.
Mie mi-a spus ca daca va fi nevoie o sa-mi faca peridurala dar nu mi-a spus sa cumpar setul acela .Vineri merg la control si o sa intreb dca trebuie cumparat ca am vazut ca il are cineva pe aici ,daca nu il da pana atunci.
Kita intradevar in ultima luna se merge la control saptamanal, asa fac si eu.

I.G.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Leta ma bucur tare mult ca fetita e bine. Cred ca va trebui sa invatam sa trecem prin aceste emotii alaturi de bebeii nostri. Eu am fost ieri cu bebe la oftalmolog (fiind prematur era riscul sa aiba probleme oculare) si am tremurat toata ziua. Dar ochisorii lui sunt normali si m-am calmat.

Fetelor eu caut un carucior usor usor (am probleme mnari cu spatrele: discopatie). Stiti ceva despre asa un carucior?

Witchie ce faci? Vesti?

Ana Maria

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corneliaa spune:

Iata-ma intrata azi si in saptamana 40!!!! Semne de nastere...ioc! Azi am stat 2 ore in bucatarie sa fac snitele si cartofi piure ca mi se facuse o pofta....deci va dati seama ce pregatiri de nastere face fie-mea....

Am vorbit cu Coca azi. Este fericita ca pentru prima oara Teo a dormit toata noaptea dupa prima ei baita. Era putin nacajita ca a reusit sa sterga din aparatul digital toate pozele din spital si de acasa pentru ca nefiind al lor n-a stiut sa umble cu el. Dar a promis ca pana luni face altele si ne trimite.

Amary cu care am vorbit ieri, este si ea bine, dar foarte- foarte obosita.Dealtfel ea mai intra fugitiv pe-aici, ati vazut.

(40 sapt.)

Cornelia si bebe-strumf
http://community.webshots.com/user/corneliaa100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corneliaa spune:

S-a terminat spirala de la odiseea celor 40 de saptamani, eu unde ma mai uit acum? cam asta e viteza cu care ma indrept spre nastere....

(40 sapt.)

Cornelia si bebe-strumf
http://community.webshots.com/user/corneliaa100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

Fetelor noi avem probleme cu nasucul, una dintre nari e infundata si nu o mai pot desfunda cu ser, parca ar fi umflata mucoasa nazala si ii obstructioneaza respiratia. Ma gandesc sa nu fie vreo alergie. Nu stiu ce sa-i fac, ca din cauza asta nici nu poate suge. Ati patit asa ceva? Cine ma poate ajuta?

Coraly

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mia_tincu@yahoo.com spune:

Coraly,dupa ce-i pui ser in nasuc, fa niste"fitile" subtiri de tot din vata(adica rasucita intre degetul mare si aratator) si baga in nasuc invirtind usor. Nu te speria, nu-l doare, si va respira mai bine si VA PUTEA SA SUGA MAI BINE!!!
FETELOR MI-E DOR DE VOI DE NU MAI POT!!! VA PUP PE TOATE PE BURTICI SI PE BEBICI!Am venit acasa de vineri dar inca mai sunt varza la capitolul somn din cauza colicilor,si am avut si musafiri, si nimeni nu ne ajuta la nimic, asa ca tre sa ne descurcam singuri, si nu prea mai avem timp de relax.
Sfat pt. burticute:rupeti cu somnul cit mai puteti, ca-i veti duce dorul, cel putin pina va acomodati cu bb-ul...
Am multe sa va scriu,aproape ca nu mi se pare adevarat ca s-au intimplat atitea in citeva zile...
Noroc cu miha04badea care v-a spus de mine si Cosmin( e nasa mea de cununie)si ne-a pus si pozici...
Vom completa albumul cit de curind, si poate va scriu si o poveste...
Ma duc sa vad ce face Prislea-cel-...pitic, ca mor de dragul lui!!!
,Mia si Cosminel-mititel(parca-a mai crescut un pic...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viktoria spune:

Buna fetelor!
se pare ca azi nu a mers formul, am incercat dimineata sa intru de mai multe ori insa fara succes.
Draga Cornelia si noi credeam ca vei naste mai repede, insa se pare ca copii astia se lasa asteptati. Ma bucur ca ne dai de veste de Coca, sa-i transmiti multe salutari si pupici din partea noastra. Dar stii ca acuma nu mai ai asa de mult ca si mine...
Ana-maria legat de carucior usor , sint aiceea unele de firma si care sint din aluminiu. Sint foarte usoare insa si foarte scumpe , cam 500 de euro. Eu am avut la Doris mai tirziu unul de la Peg Perego Plikomatic (bugy) care se stringea ca si o umbreluta insa il poti folosi doar de la 3-4 luni.Poti lasa copilasul si pe spate, costa mai putin de 500 de euro.
Coraly eu am auzit ca daca pui o picatura de lapte matern in nasuc , face minuni. Ai vazut cit e de umed aerul? Poate e prea cald si uscat aerul si de aceea ii e infundat nasucul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viktoria spune:

Leta ma bucur ca totul e in ordine cu .
Mia am dormi noi insa daca nu putem nu avem ce face. Oricum eu stiu ce ma asteapta si gindesc pozitiv.
Natalia nu iti face ginduri, saracul copil nu mai ia in greutate mai ales in ultima saptamina din cauza locului.
Al meu e foarte activ(a) face niste tumbe ca ma intreb unde mai are loc.
Cornelia si eu am calcat azi niste haine si a durat doua ore, am avut niste dureri de spate si a trebuit sa fac pauza intre . Oricum miine ma duc la medic sa-mi faca niste analize si ultimul control. Imi da si trimiterea pentru spital si vineri dimineata sint acolo sa ma inscriu.
Lali ma bucur ca ati gasit un lapte care sa-i placa la Dragos.
Crinuta, Oana ce mai faceti?
Galaxy, Ubi si celelalte fete la voi inca nici un semn de nastere?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

crinuta, deci zici ca nu are legatura cum e in burtica si cum e afara . o fi atunci mai linistit afara? chiar ca sint curioasa acum sa vad... si mai ales daca orele de zbenguiala or fi tot asa seara tirziu?
coraly, nu ai un aspirator nazal? eu am luat unul de la Chicco -am inteles ca ar fi cele mai bune si am zis sa-l am in casa. dar intr-adevra, vezi neaparat si ce umiditate e in camera lui? sa nu fie prea cald sau aer prea uscat.

Am vorbit si eu cu Rachel Owen pe PM si am inteles ca vineri vine in Buc. pt nastere, insa nu stiu la ce spital. ea e din Deva am inteles insa se pare ca nu prea are pe nimeni pe aici si cauta saracuta un suport, cineva care sa-i mai tina si ei companie si sa o viziteze si pe la spital, stiti cum e! inca nu stiu la ce spital va naste, tre sa ne spuna si poate o ajutam cumva. eu ma misc f greu, prefer sa ma urc la volan decit sa merg pe jos si 1 km, insa la volan ma stringe burta tare, nu prea mai pot sta in scaunul soferului cum trebuie, iar daca bebe imi trage una cind tre sa fiu f atenta, e cam periculos...

va pup

Eu si bibisor sapt. 36
Dr. Tutunaru - ELIAS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ixxi spune:

Buna

Dupa o pauza de cateva zile, vad ca incep bb-ii sa apara, era si timpul...:)

Eu mi/am facut analizele de sf de satcina si au iesit surprinzator de bune. De obicei eu am Ca sub limita inferioara, iar acum, de cateva luni este in limitele normale. Este surprinzator caci nu mananc cine stie ce lactate.
Doar colesterolul si trigliceridele sunt marite, dar mi/a explicat sotul meu ca este normal, asa ca.... mergem inainte.

Deja am inceput sa am emotii. Am bagajul meu facut, in bagajul pt bb nu prea stiu ce sa pun.... am pregatit uleiul de corp si sapun, pampers, 2 scutecele si bepanthen...ce as putea sa mai iau?

De cateva zile, in fiecare seara am cate o repriza de contractii....de am impresia ca acum acum o sa iasa. Piersicuta mea acum o sapt nu coborase si acum cred ca se tot impinge....dar mai avem 3 saptamani....

Mai am o intrebare.... in spital ti se asigura acele tampoane (vata cu tifon deasupra) sau ti le aduci de acasa?

ixxi si piersicuta 35+
dr Ludmila Calaras
http://community.webshots.com/user/ixxi

Mergi la inceput