Mamici de mai-iunie 2005 (21)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liliann spune:

Buna fetele mamici de mai-iunie
cum sa fac sa fiu si eu in lista voastra?? am 17 sapt, DPN este 23 iunie
si vineri am fost la medic....cica e baietel, ca i-a vazut organele genitale, ma gandesc ca si testiculele....
sper sa nu se razgandeasca, pt ca e destul de neplacut sa te obisnuiesti cu ideea ca e ceva, si porm asa afli ca de fapt nu-i asa
va doresc sarcini usoare in continuare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nefertari spune:

Eu m-am trezit mai tarziu azi - doar la scris .
In primul rand nu reusesc sa ma dumiresc asupra scrisului d-lui dr - ca mi-a dat un pomelnic de analize .Acu' daca am intrat in hora....

Poate reusiti voi sa ma luminati , ca sunt in ceata -
1. pt ca sotul meu are A2 - mi-a dat sa fac anti A - ???????

2. aici nu e pre citet - ati auzit de ento????? + VC ??????

3. aici iar n-am inteles - LAB ??????

Badiu e ok - foarte scurt si la obiect . A intrat si tati ,fara comentarii . N-am primit vitamine , ca ,citez " o sa va rostogoliti ",ci doar un sirop cu fier .
Probleme nu avem - col lung si inchis , bb dezvoltat normal .Doar chestia cu grupa de sange m-a pus pe ganduri ,ca n-am mai auzit asa ceva .

Mi-a placut intalnirea, pozele sunt super , imi pare rau ca n-am putut sta mai mult - sper ca data viitoare sa nu ma nimeriti tot la control. Acum stau sa ma gandesc unde gasim noi o masa rotunda .

Eu,el(Alex-5ani)si ea(Adela-DPN 11.05.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Bine ai venit, Liliann! Uite acum te trec pe lista, si cu carucior bleu.
Se ingroasa gluma. E anul baietilor?!

Gabitza si bebe Andrei - DPN 31.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns at andreea spune:

Bine ai venit!
E aiurea mai ales pentru tatici, care, in principiu, la primul copil, isi doresc baietel, apoi sa afle ca e fetita, apoi iarasi baietel, apoi...
Al meu barbat e terminat...si ma enerveaza si pe mine .

Andreea si Emma sau Thomas de 23 saptamani (25 de la UM)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nefertari spune:

Nu te speria gabitzam - oricum baietii isi aleg fete din alte generatii . Oricum , din cate oscilatii au fost pana acum -pana la nastere ,si chiar in momentul acela pot aparea rasturnari de situatii .
Am fost avertizata si azi dimineata de unul dintre clientii firmei, care se credea bunic de baiat si a primit ,chiar de ziua lui !!! , o nepotica , sa nu cred in verdictul doctorului ! Dar eu cred , ca imi convine ,desi aseara ii spuneam lu' tati ce-ar fi daca in locul marcat cu sagetele de Iosup drept labii , sa creasca 2 ousoare

Eu,el(Alex-5ani)si ea(Adela-DPN 11.05.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxel spune:

buna,
eu am programare pe 18.02 la Iosup si mi-au spus ieri la telefon ca echo 3D ma costa aprox. 1.800.000, in functie de cate poze vrea dr. sa-mi dea, iar o poza coasta 106.000......este macar apropiat de ceea ce stiti voi?
Inca o intrebare: ieri in drumurile mele, am incercat sa localizez clinica Diagnosis pe Calea Floreasca, si zau daca am gasit-o ! Este cumva in cadrul policlinicii Biomedica, imediat dupa spitalul Floreasca??? Spuneti-mi si mie ca habar nu am.
Am vazut pozele .... f. frumoase !

19+

Ruxel
http://community.webshots.com/user/ruxel100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Fetele, iar va trambalez pe alt topic. Ce sa va fac daca vorbiti prea mult?

Continuati aici, la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40428" target="_blank">Mamici de mai-iunie 2005 (22)

Gabitza si bebe Andrei - DPN 31.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissu spune:

'Neata la burtici
Mamaaaaaaa m-a socati cu noutatile.......ce de fetite au aparut si ce de baietei. Gabitzam cred ca ai de lucru serios la lista asta a noastra........au mai aparut si mamici noi.Multumim pentru poze ........ar fi trebuit sa facem o poza si in picioare sa se vada burticile, la cine are normal ca eu una am cea mai mica burtica .(voi ati zis).Vreau si eu burtica mareeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!
Si eu voi face eco la diagnosis la Iosup peste o saptamana si mi-au zis ca ma costa 2.000.000.............nu mai dorm bine noaptea de nerabdare.
As mai hali o saorma de la Sheriff's ca sa nu mai zic de inghetata aia asa bunaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
Criss si 18 saptamani+

Mergi la inceput