Mamici de mai-iunie 2005 (21)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ile spune:

Eco morfologica 2d la Gilesti Dr Albu plus inregistrare caseta video 1100000. Am scris citeva amanunte putin mai sus. Ile23sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Cloreta, eco morfologica fara 3D si fara inregistrare este 1.9 mil la Sanador. 3D-ul costa 900,000 in plus si inregistrarea este 200,000. Asa ajungi la 3 mil.

Eu tocmai m-am programat la CMU si costa 2.4 mil si nu am auzit nimic de 3D. Deci banuiesc ca e 2D.

lina, cu Alina (12.11.02) si BB la purtator (DPN 14.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Mari, felicitari, deci baietii conduc inca?
Da, eco e 4D dar sa stiti ca eu atunci cand am facut-o pe cea 2 D in octombrie am intrebat cat e chiar asta si era 1,8 mil. chiar tipa de la telefon mi-a confirmat scumpirea. Asta e!
Noi am face orice pt bb-ii nostri iar ei profita din plin!

Cloreta
http://img.photobucket.com/albums/v148/cloreta/expo/Clara/DSC05575.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns at andreea spune:

Ce fete faine sunteti. Se vad si ceva burtici!
Felicitari Aurasa pentru baietel si Mickyyy pentru fetita.
Apoi voi va distrati de mine ca acum 2 saptamani doctorul mi-a spus ca s-ar putea sa nu fie fetita, uite ca si la voi la marele Bucuresti cu scule 4D se intampla modificari de ...carucioare.
Bun venit mamicilor noi in mijlocul nostru!

Andreea si Emma sau Thomas de 23 saptamani (25 de la UM)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissu spune:

'Neata la burtici
Mamaaaaaaa m-a socati cu noutatile.......ce de fetite au aparut si ce de baietei. Gabitzam cred ca ai de lucru serios la lista asta a noastra........au mai aparut si mamici noi.Multumim pentru poze ........ar fi trebuit sa facem o poza si in picioare sa se vada burticile, la cine are normal ca eu una am cea mai mica burtica .(voi ati zis).Vreau si eu burtica mareeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!
Si eu voi face eco la diagnosis la Iosup peste o saptamana si mi-au zis ca ma costa 2.000.000.............nu mai dorm bine noaptea de nerabdare.
As mai hali o saorma de la Sheriff's ca sa nu mai zic de inghetata aia asa bunaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
Criss si 18 saptamani+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns red rose spune:

Dragele mele,
Sunteti niste frumoase si sigur ca si bb-ii vostri vor fi la fel. Imi pare nespus de rau ca nu am venit la intalnire. Eu vineri nu am mai putut intra pe net asa ca am avut o mare dilema. Unde va intalniti: la Acapulco sau la Sheriffs. Asa ca nu am mai stiut unde sa vin. data viitoare voi fi nelipsita, promit si sper sa fie cat de aproape... Simt nevoia sa ma vorbesc si eu cu fete viitoare mamici ca nu am pe nimeni prin preajma cu astfel de "probleme'.
Andutzy, vreau sa te intreb la ce varsta a sarcinii ti-au spus ca ai fetita si acum cat ai cand ti-au spus ca e baietel. Stie cineva cand e cel mai bine de vazut sexul copilului (adica sa fii sigur). Uite asa te pun medicii astia de cumperi haine de fetita si te trezesti ca ai baiat, nu? Eu am avut o multime de probleme in ultima vreme, poate o sa va povestesc cand ne vedem. pe scurt, am fost de Revelion in Insulele Canare - Tenerife si am suferit un soc (sper sa nu afecteze copilul cumva) in sensul ca ne-au fost furate pasapoartele, camera video, bani cash, 2 carduri bancare, cumparaturi, etc...
Acum mi-a mai trecut. Eu sunt programata la morfo pe 10 feb la Sanador la Herghelegiu. Am citit dezamagita impresiile voastre despre acest cabinet. Din pacate dureaza asa de mult si costa mult sa te programezi in mai multe locuri.
Va doresc o zi buna, Va pup si abia astept sa va cunosc...
Red rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonaeus spune:

Gabitza, ti-am trimis pe mail 9 poze pt. completarea albumului intalnirii.

oaaaau 15 baietei... si 11 fetite. super!

Simona si bebe Anna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Red Rose, la 19 saptamani mi s-a zis 90% fetita, cica vedea clar, ca bebe avea picioarele desfacute.
Si uite ca la 22 saptamani, de data asta la Diagnosis(prima oara fusese la Marie Stopes), a vazut clar putza. MI-a dat si poza cu ea chiar.
Mai rau a fost pt tati, care a suferit tot Craciunul ca nu va avea baiat, si acum era asa fericit, ca zicea ca se duce sa impodobeasca bradul acasa, sa traiasca si el un Craciun linistit.
Tu cate saptamani ai?
Bafta multa,
Dragos Alexandrusi

andutzy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstroie spune:

quote:
Originally posted by Ile

Carolinah,merci de urari!Eu mi-am facut saptamana trecuta eco morfologica la Giulesti la dr Albu si am fost super incantata de masuratori si de toate amanuntele pe care mi le-a dat. M-ia dat si trei poze cu bebe plus inregistrarea ecografiei pe caseta, toate in pretul de 1100000lei. Mi-a masurat pana si lungimea osului nazal.Asa ca, daca sunteti interesate puteti sa mergeti acolo. Ile23sapt

eu am fost vineri si m-a costat 1.700.000. De ce oare?

Mari23+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Gata inca un set de poze, primite de la Simonaeus, le vedeti la aceeasi adresa (http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/gabitza67/my_photos).

Nu va faceti probleme de burtici mari si mici, ca nu sintem la fel nici ca saptamina, nici ca inaltime sau greutate. Iar unii bebici sint ca Fat Frumos, cresc intr-o saptamana cit altii in sapte :) Si burticile oricum erau sub mese si nu se vedeau.

Gabitza si bebe Andrei - DPN 31.05.05

Mergi la inceput