mamici de ianuarie - februarie (77)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monique spune:

No...

Ma intorsei de la maternitate ! M-a trimis acasa dr :"inca nu a coborat deloc...ar dura mult prea mult travaliul ! Haideti....Luni, bine ?..."

Asta e ! Deci...de azi intru in "prelungiri" si eu !...

40s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corneliaa spune:

Offf, Monique acum ii iei tu locul Oanei? Rau cu "prelungirile" astea! Se pare ca si eu o sa am parte de asa ceva si....zau eu cam stau prost cu nervii din cauza asta. Si totusi eu mai am 14 zile. Dar voi saracele...tu si Mona!

Ce bine ca esti calma.Bafta, oricum se poate intampla in orice clipa. Unei cunostinte de-ale mele i-au spus la fel ca mai are cel putin o sapt. pentru ca nu coborase aproape deloc si in 2 zile a si coborat si s-a si nascut!Asa ca fi pregatita ...

(39 sapt.)

Cornelia si bebe-strumf
http://community.webshots.com/user/corneliaa100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi.i spune:

Galaxy ma bucur tare mult ca m-ai trecut si pe mine pe lista si vreau sa i-ti multumesc.Acum am vazut ca avem date apropiate asa ca iti doresc sarcina usoara in continuare si nastere fara probleme dar pana atunci mai vorbim noi.

I.G.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galaxy spune:

Mersi mult Gabi! Iti doresc si tie si bebicului tau sa fiti fericiti si sanatosi tun. Apropos, si pe sotul meu tot Gabriel il cheama.

Kita, sa ne spui daca te duci in spital. Oricum iti tinem pumnii, si sa fie o nastere usoara.

Va pup,

io si un (intr-un burtic de 38+ saptamani)

"Als du geboren wurdest war ein regnerischer Tag. Aber es regnete nicht wirklich, sondern der Himmel weinte, weil er einen Stern verloren hatte." A. de Saint-Exepury

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alipiticot spune:

Sa va traiasca copii sanatosi si frumosi asa ca acum, iar voi sa fiti fericite si puternice sa i cresteti asa cum trebuie!

Ce mult astept si eu sosirea fetitei mele,aseara am visat-o dar nu am vazut cum era,i-mi povestea o prietena....
Sper sa fie sanatoasa.
O zi buna la toata lumea cu cu noi bb!

alipticot 34 sapt
Dr Mihalceanu Cuza Voda
DPN 15-20 febr 2005
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amo2004 spune:

quote:
Originally posted by Monique

No...

Ma intorsei de la maternitate ! M-a trimis acasa dr :"inca nu a coborat deloc...ar dura mult prea mult travaliul ! Haideti....Luni, bine ?..."

Asta e ! Deci...de azi intru in "prelungiri" si eu !...

Monique 40s

Hi, hi, hi... ghici ce am patit si eu azi. Am fost la monitorizare si la fel m-a chemat pe luni, ca nu e inca angajat. Culmea e ca monitorizarea asta a iesit cel mai bine dintre toate. Asa ca mai asteptam... Oricum nu voia sa auda de declansare decat daca ajungem la sfarsitul saptamanii viitoare si bebe tot nu vrea sa iasa. In afara faptului ca noaptea dorm rau (ma dor oasele bazinului) si ca ma simt tare , n-am de ce ma plange.

Mona, 40+ sapt, DPN 10 ian. 2005
Dr. Cruciat, Gine I, Cluj
http://community.webshots.com/user/monicabologa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellamia spune:

La multi ani mamici si viitoare mamici! Iar am lipsit mult, am fost plecati la parinti, nasterea prematura ne lasase lefteri si am gasit usor solutia :)). Oricum bunicii au fost incantati de nepotul lor...
Alex are acum 3.700g, probabil cu atat se nasc si bebelusii vostri. E atat de placut cand se uita in ochi, cand strange cu manuta degetul meu sau cand zambeste incat...fericirea asta merita orice. Banuiesc cat e de greu pentru viitoarele mamici sa mai astepte, insa MERITA, eu una va urez multa rabdare si copii sanatosi.
Felicitari pentru toti bebelusii din listuta!
Bellamia si Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viktoria spune:

Monique si Mona poate nasteti deodata , daca va chemat pe amindoua luni.Cornelia tu mai ai un pic, asa ca lasa-le pe fetele care deja au depasit termenul. Alinuta iarasi muncesti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Buna, mamici si burtici.

Am revenit si noi in peisaj, mai tarzior pentru ca ieri seara si azi dimineata i-am avut in vizita pe bunici, si am fost cam ocupati. Atatea voci si fete noi ne-au agitat putintel si ne-au obosit astfel incat aseara am luat masa pe la 11-12 si am dormit dusi pana la ... dimineata. Cand s-a trezit mititelul plangea ca din gura de sarpe de foame, nu a vrut sa stea la san dar a apucat biberonul cu o pofta teribila ! Acum doarme ca un ingeras, au plecat musafirii si s-a linistit... astept sa se trezeasca sa il scot putin afara ca vremea asta buna tare ne place si dormim in fiecare zi 40 de minute la aer.
Ii dau Vigantol zilnic 3 picaturi si Calciu Pharco 5 ml la doua zile, inainte de masa.

Patricia, ma bucur ca te simti bine, sa stii ca si mie mi-a priit ultima perioada a sarcinii, eram vesela si plina de energie, faceam treaba prin casa iar cu o zi inainte de cezariana am fost la cumparaturi in Mall si apoi la o petrecere (bine, nu am stat decat 2 ore). Eu am netul pe Zapp ca prin RDS nu se poate ca nu e securizat blocul, ce o mai fi si asta... Am pozici puse, vezi link-ul de sub semnatura.

Crinuta astea ar fi noutatile despre Dragos, creste bine in greutate si mananca destul de bine. Singurul lucru care ma deranjeaza este ca in continuare e cam lenes la san si in consecinta trebuie sa golesc eu sanii si sa ii dau cu biberonul lapticul, dar e bine si asa, important e sa il pape. Tu ii dai ceai intre mese? Mie mi-a spus doctorita ca ii trebuie ceai daca bea lapte formula dar mi-a indicat un ceai anticolici ( Baby Drink), insa trebuie dat in loc de Sab Simplex. Eu nu vreau sa renunt la Sab Simplex ca ne merge bine cu el si nu stiu ce ceai sa ii fac in rest. I-am dat ceai de anason putin concentrat si i-a placut. O fi bun ?

Alina Maria, da, mai este timp si de calculator, dar nu vreau sa te sperii, insa mesajul asta il tot scriu cu pauze de vreo jumatate de ora. Intre timp l-am schimbat pe Dragos, mi-a facut un pisi in palma, si bunica ii da acum mancare. E timp dar numai printre picaturi.

Va pupicesc,

bebe Dragos si mamica Lali

http://community.webshots.com/user/laurastoica100

"Daca ii judeci pe oameni nu mai ai timp sa ii iubesti " Maica Tereza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Lali, eu am cumparat ieri de la Chicco aparatori de san, mameloane de latex si nu mai am nici o problema.Rayan suge de la san cam 40 de minute ( deci am lapte) si il intrerup ca nu mai pot eu sta in acea pozitie. Am dureri de spate de oboseala.
Dupa san ii dau si Humana.Daca in timp se va satura cu sanul ( desi imi vine greu sa cred) ok, daca nu asta e.
Mie mi-a dat dr lui Vigantol 2 pic pe zi.

De unde ai cumparat tu cantarul tau? Noi nu ne descurcam cu al nostru, si as vrea unul electronic, desi acum nu prea ar fi momentul, insa cam trebuie.

Crinuta si micutul Rayan

Mergi la inceput