mamici de ianuarie - februarie (77)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corneliaa spune:

Amary e de azi acasa, probabil ca o sa intre cand va avea putin timp (azi era tare extenuata si nu-si dorea decat sa doarma putin linistita) sa va povesteasca ea totul.

Coca e....binisor. A trecut ce a fost mai greu, acum e in perioada de acomodare cu Teo. Dar probabil ca despre trauma suferita mai bine de 12 ore in spital o sa va povesteasca ea.Pe mine m-a ingrozit pur si simplu. Dar asa cum am zis bine ca totul s-a terminat cu bine.

Fetele, si eu azi sunt in sapt. 39 si tot nici un semn. daca pana acum am avut contractii si dureri de toate cele, acum abia daca mai am arsurile infernale. Atat. In rest liniste si pace. Nici bebelinei mele nu-i prea vine sa dea ochisori cu noi.... Si cand ma gandesc ca doctorita pe 20 dec. se ruga sa stau cuminte sa apuc macar 6 ianuarie. Se pare ca am stat prea cuminte!!!Asta e....

(39 sapt.)

Cornelia si bebe-strumf
http://community.webshots.com/user/corneliaa100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

FELICITARI MIA SI COCA!!!! Sa va traiasca minunile, sa fie sanatosi, frumosi , voiosi si mancaciosi!!! si sa va aduca numai bucurii!

Noi suntem bine si parca vad ca dupa sperietura ce-am tras-o saptamana trecuta acum va sta pana la termen sau dupa...de fapt nu ma prea intereseaza, important e sa treaca si sa fim amandoua sanatoase!

V-am pupat si bafta fetelor care nasc azi sau maine!

Natalia si bebelusa - 38 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi.i spune:

Galaxi multumesc . eu urmeaza sa nasc un baietel pe care ilva chema iustin gabriel la bucur cu d-na doctor niculescu silvia. cronologic data nasterii ar fi 8 febr. dar astazi laeco mi-au zis 25 ian pt ca bebe este dezvoltat acum de sapt38 si eu deabia am 36.

I.G.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ja spune:

Felicitari fetelor si bafta celor ce urmeaza
Si noi am fost la control si bb nu se grabeste,iese in grafic asa cum era prognozat initial...m-a chemat pe 27(nu stiu exact cum iese..in functie de situatie,dar banuiesc ca nu m-a chemat sa ma tina internat o sapt)
ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kita spune:

Buna dimineata!
Ceva Noutati? Inca nu?
Nu-i nimic, noi avem rabdare, caci suntem mai mici!

Kita si Samburasul de 35+ saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Buna dimineata!
Kita, nu ai somn? nici eu, sint foarte matinala.
Da, dupa cum vezi, am acum internet si parca merge mai binishor, cel putin la ora asta.
ai mai fost la doctor? dar la echo?\eu merg astazi la 11, abia astpt!

Patricia

si o foarte jucausa!
saptamina 36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viktoria spune:

Buna dimineata!
Kita am sa-ti dau datele cerute legate de pernita atunci cind o primesc. Ai dori sa-ti faci si tu una la fel? Stiu ca sint diferite lungimi . Stai ca ma uit in catalo poate acolo scrie.

Mergi la inceput

Kita am gasit in catalogul de la Baby-Walz doar ca au o lungime de 180cm sau 190 si sint diferit umplute. exista trei tipuri niste bilute de polyester de fapt arata ca un fel de vata, Mikroperle si a treia varianta cu griu special care e foarte bun pentru cei care au alergie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kita spune:

Patricia eu abia marti am programre la dr. Ginecolog. In rest, la mine au inceput contractiile destul de urat. Nu mai pot sta in picioare ca am intepaturi, iar cand stau in fund am dureri ca de ciclu, de fapt ca atunci cand ai racit, de ma cocosez de durere (mai ales in zona ovarelor apare durerea si tendinta la mine de a ma apasa).

Cred ca asa se manifesta contractiile nu?

Viktoria abia astept!

Kita

Mergi la inceput

Da Kita asa sint contractiile. Dute mai bine si te pune in pat. Am vazut ca ai intrebat despre masajul pentru bebelusi. Uita-te in internet poate gasesti niste linkuri sau poate exista si la voi cursuri unde te poti inscrie cu copilasu. Eu am de gind sa merg cu la inot. pentru masaj am o carte insa e in germana. Pot sa-ti spun insa in general ca e important ca masajul sa fie facut atunci cind copilul e linistit, deci nu dupa ce a mincat. Poti sa-l faci inainte de baie. Poti folosi cel mai bine ulei, temperatura camerei sa fie de 20 de grade, tu sa ai miinile calde si trebuie sa ai tot timpul contact cu corpul copilului.

Mergi la inceput