mamici de ianuarie - februarie (77)
Raspunsuri - Pagina 4
PatriciaArdeleanu spune:
Alina, cum se prezinta colul la tine?
eu ma simt excelent, cum spuneam, cred ca este cea mai usoara perioada pentru mine din sarcina -desi, sa nu rideti, eu tot vomit dimineata :-))
in rest, pot minca (putin, nu mult, dar nu mi-e foame), pot merge, pot fae treaba, am o energie de ma mir si eu, iar noaptea dorm ca un prunc!
Patricia
si o
foarte jucausa!
saptamina 36
Alina Maria spune:
Patricia habar n-am cum e colul meu , astia nu fac mare lucru .
Ma bucur ca poti dormi bine , si ca ai parte de energie , insa cred ca ar trebui sa fii mai linistita nu fa prea mult efort .Tine-o tot asa .
Sper ca in noaptea asta sa dorm mai bine decat pana acum , sper sa vina bb. cat mai curand , nu mai am rabdare , nu mai am putere .
Alina ,Wichard si bb. 38 saptamani
http://home.wanadoo.nl/w.deroo/
Witchie spune:
Hello Ladies,
Si eu m-am intors de la doctor. saptamana 38 si fata mea sta bine merci nu da nici un semn ca ar vrea sa iasa :(. Ma tot gandesc ca e mai bine asa, sa mai stea putin dar pe de alta parte nu prea mai am nervi... Noaptea nu pot dormi, ziua e zgomot, nu mai sunt in stare sa fac mai nimic, zac pur si simplu si nici chef de vizite nu prea mai am... Acum dau eu in depresii...
Felicitari mamicilor celor noi! abia astept sa imi iau si eu fata in brate. Nu mai stiu cine povestea de visul cu manutza dar e tare frumos. Eu am visat mai demult... inainte sa raman insarcinata, ca imi tineam fetita in brate si ca eram tare fericita... O fi fost o premonitie. Haideti ca bat campii:)
Scuzati, sunt cu creierul vraiste.
Anda, 38+ saptamani, dr. Radoi, Municipal
Alina Maria spune:
Anda stiu cum trebuie sa te simti , nici eu nu am nici un semn , si simt ca o iau rasna . Si fetita mea sta acolo ca si cum asa e cel mai bine si nu mai e alt loc .
Avem aceleasi probleme , mai ales cu somnul. Asta e , acum ne suparam acum ne bucuram , asa e scris sa fie , sunt convinsa ca fetitele noastre vor veni atuci cand le e ceasul , va fi o zi speciala , o ora magica .
Avem amandoua data de 23 , sa vedem care va fi prima , daca esti tu multa bafta si sa vi cu povestea repede daca vei putea , eu una am sa incerc .
Alina ,Wichard si bb. 38 saptamani
http://home.wanadoo.nl/w.deroo/
Viktoria spune:
Alina pernita respectiva am comandato la ebay. Nu stiu daca aveti si voi asa ceva in internet.Ma costa 20 de euro, e noua si se poate spala si in masina. Sa stii ca se merita. Poti sa ti-o doresti de la rude sau prieteni. Poti sa o folosesti si in patut la picioarele lui Mandy sa nu se intoarca pe burtica in patut. In spital au asa ceva si o folosesc foarte mult mamicile.
crinuta spune:
Felicitari Coca si Mia. Sa va bucurati de puiutii vostri.
Coca, tare mult as vrea sa aud povestea nasterii tale. De ce te-au chinuit?
Alina Maria si Witchie, ce bine va inteleg ca nu mai aveti rabdare. Si eu am trecut prin asta, insa gandit-va ca in curand va veti tine ingerasii in brate si veti uita de tot ce a fost.
Ca sa va umpleti timpul, ganditi-va la ce va asteapta : schimbat scutece, sterilizat biberoane, tetine( zi si noapte), schimbat hainute de fiecare data cand se uda, spalat, calcat, baita, colici, etc.
Eu va sugerez sa va odihniti, deoarece dupa aceea gata cu odihna.
Oricum, indiferent cat de greu va fi, nimic nu se compara cu asta. E superbsa iti vezi copilul, sa ai grija de el. E minunat.
pupici
Crinuta si micutul Rayan
Witchie spune:
Alina:) Esti o dragutza:) Sigur ca o sa scriu, abia astept sa am despre ce sa scriu, ca de cand zac acasa n-am mai scris nimic si imi lipseste activitatea asta:)
Vedem noi, eu sper sa nastem cand e mai bine pt bebe, dincolo de nerabdarile noastre.
Witchie spune:
Crinuta ... :) macar de as putea dormi dar nici de aia nu mai sunt in stare!
crinuta spune:
Lali, ce faci? Ce noutati aveti?
Tu ai inceput sa ii dai lui Dragos Vigantol?
Cornelia, ce mai stii de Coca?
Crinuta si micutul Rayan
kita spune:
FELICITARI COCA !
FELICITARI MIA !
SA AVETI COPILASI SANATOSI SI ASCULTATORI!
Patricia ma bucur ca ai rezolvat-o in final cu internetul.
Intr-adevar sunt momente in care merge foarte prost internetul pe RDS. Stiu ca zilele astea au avut si niste lucrari in zona noastra!
Viktoria cand primesti pernuta, sa-mi spui si mie te rog ca lungime, latime si inaltime are. Please!
Stii cumva cu ce material este umpluta?
Proaspetelor mamici sa stiti ca ne face placere sa aflam cu ce probleme va confrunatati, si mai ales ce fac gagalicile voastre!
Kita si samburasul de 35+ saptamani