mamici de ianuarie - februarie (77)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Viktoria, emotionata e putin spus...eu ma simt tare bine, sunt in plina amenajare a camerei lui bebe Andrei, aseara mi-a venit si mie patutul si masuta de infasat cu cada si dulapior si acum sunt in cautare de saltele la comanda fiindca patutul e 120x70 si nu am gasit pe nicaieri marimea asta...si m-am ametit de tot intre tipurile de saltele, habar nu am care este mai buna, de iarba, de cocos, de poliuretan, etc...
Tu cum te simti?

Oana si comoara 34+ sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

buna fetele,

felicitari Oana, Cocolino, Mia!!!

sa va traiasca micutii si sa-i cresteti sanatosi! Oana, cel mic al tau zici ca e un strumfulet cu caciulita aceea simpatica tare!

azi am fost si noi sa facem ultimul set de analize. la recoltarea singelui vad ca asistenta aia mi-a facut un hematom de ma doare mina acolo si mai si zicea, vai da ce vene bune aveti ies imediat la iveala!... nu am mai patit asa ceva de cite ori mi-am luat singe! sper sa-mi treaca repede.

alta faza e ca le-am spus CLAR ca la secretia vag. sa caute streptococul de grup B caci asa mi-a cerut medicul meu si asistenta ce mi-a recoltat imi zice ca cei de la laborator cauta oricum tot in secretie, deci daca il gasesc il trec. eu ii spuneam ca totusi sa specifice pe hirtia cu care trimite moastra sa se caute acest strptococ si ea nu, ca daca il gasesc i ltrec ei. eu i-am zis totusi sa scrie aia CLAR streptoco de grup B POZIT. sau NEG. sa vada si medicul meu, ca altfel poate ma trimite iar sa fac analiza din cauza lor! sper sa fi inteles aia si sa ceara la laborator exact asa!
alta faza e ca aveau toate lamele la sterilizat si dura mult sa astepte si atunci mi-au luat secretie pe un fel de vata pusa in capatul unui bat de plastic, exact ca la exudat daca stiti. a introdus-o putin in vagin si gata a sigilat-o pt laborator. voi ati mai auzit de asa ceva? eu ma tot intreb de dim. de cind m-am intors de la ei daca asta e normal? adica daca aia la lab. pot efectua analiza unei astfel de probe luate pe acel betigas???

tare ar fi sa creada aia ca proba e de exudat si sa o analizeze ca atare... - am mai dat si 400mii pe analiza asta!

astept parerea voastra daca sa ma iau de ei sau nu, cam luni am inteles ca ar fi gata rez.

Eu si bibisor sapt. 35
Dr. Tutunaru - ELIAS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corneliaa spune:

Shobo, pe aici multe laboratoare particulare sau nu, iau analizele asa cu betisor din ala si le baga apoi intr-o eprubeta. Stai linistita..

(39 sapt.).

Cornelia si bebe-strumf
http://community.webshots.com/user/corneliaa100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

corneliaa, merci tare mult, m-ai linistit! iti dai seama ca mie mi-a convenit de minune sa nu-mi mai bage lamele alea... ca acel betigas de abaia l-am simtit si tare m-a bucurat ca nu m-a rupt vreuna cu lamele lor!

sa speram ca si streptococul ala il cauta si apoi chiar ca m-am relaxat. cu hematomul de la brat ma descurc eu, ii pun gheata daca pina diseara nu se mai resoarbe, ce sa fac?!

Eu si bibisor sapt. 35
Dr. Tutunaru - ELIAS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Bine v-am regasit!
In primul rind vreau sa va zic "la multi ani" pe anul acesta, sa le felicit pe fetele care deja au bebelusii nascuti, sa le urez multa sanatate si sa se bucure de ei! Celor mai noi (cocolino, dupa cite am reusit sa citesc)!!!
Am reusit sa vin si eu din nou printre voi, de data asta de acasa, este prima data cind folosesc internetul ce abia mi-a fost instalat. Sincera sa fiu, sint putin dezamagita pentru ca ma asteptam sa mearga ceva mai repede, obisnuita fiinf cu cel de la servici, dar, decit deloc, bine si asa.
Noi sintem bine, ne relaxam acasa si chiar a inceput sa imi placa. Am fost saptamina trecuta la dr si totul este ok, colul este deja scurt si moale, maine merg si la ecografie sa vedem ce imi mai zice. Am facut si eu streptococul, in seara asta mi-l aduce sotul meu ca eu nu am mai avut chef sa merg sa il iau, sper sa fie negativ.
Nu am apucat sa citesc prea multe, dar am vazut deja fetele care au nascut si ma bucur mult pentru ele. Imi va lua o vreme sa recuperez tot ce s-a scris.
Va pup si imi pare tare bine ca am reusit sa intru din nou in legatura cu voi!

Patricia

si o foarte jucausa!
saptamina 36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amo2004 spune:

quote:
Originally posted by Monique
Mona,
Voi naste cu dr.Fulga Florescu (Stanca). Tu...cum esti azi ?...
Monique 40s

Tocmai m-am intors de la gimnastica, unde am facut putin efort, pe urma am venit pe jos cam 30 de minute, dar tot nu am nici un semn inca. Maine merg la monitorizare si sunt curioasa ce va zice dr.

Mona, 40+ sapt, DPN 10 ian. 2005
Dr. Cruciat, Gine I, Cluj
http://community.webshots.com/user/monicabologa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viktoria spune:

Oana mie imi merge bine. Mi-am comandat azi si eu o pernita de care spunea Alina ca si-ar dori pentru alaptat si ma gindeam de ce mai am nevoie pentru copil.In legatura cu saltelele parerile sint impartite.Eu am cumparat de data asta un pat din pinza si nu din lemn. Am si o saltea speciala pentru acest tip de patut. Doris este azi la o prietena asa ca am un pic de timp liber.
Shobo comprese cu apa rece, sau la noi exista la farmacie o crema speciala cu care te poti da pe mina si iti trece foarte repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Felicitari Coca si Mia ! Sa va traiasca bebelusii si sa va reveniti rapid !

Patricia, bine ai revenit printre noi, e bine ca ai net acasa, sa putem vorbi si dupa ce nasti? Cum mai esti ? Ai mancat multe prajituri de sarbatori ? Ca eu am cam dat iama in ele.....

Leta, bebelina ta il saluta si pe bebele meu care si el avea manuta langa cap la nastere. Sa stii ca asa doarme de multe ori si acum, cu manuta ridicata, sa o urmaresti si tu pe Andreea Oana.

Pupici,

bebe Dragos si mamica Lali

http://community.webshots.com/user/laurastoica100

"Daca ii judeci pe oameni nu mai ai timp sa ii iubesti " Maica Tereza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Lali, ce ma bucur sa te aud!!!
Sper ca esti bine si tu si baietelul! Ai poze puse cu el? am reusit sa vad citiva bebelusi, dar la tine parca nu am vazut.
Bineinteles ca de acum o sa intru zilnic pe net, doar abia am asteptat sa mi-l puna, nu?? sint asa de incintata. vad ca a inceput sa mearga mai bine, o fi in functie de ora sau??? tu esti tot prin rds?
Nu prea am dat iama in prajituri, dar m-am simtit si ma simt excelent in perioada asta, care cred ca este cea mai frumoasa si usoara pentru mine. De revelion am facut treaba, pregatiri, am avut toata familia mea invitata la mine acasa, am iesit la cumparaturi si chiar am urcat de 2 ori pe jos pina la 7!!! am avut ghinionul sa se strice liftul si nu am avut incotro!! dar, vad ca ma simt bine, abia astept maine la ecografie sa vad ce imi zice.

Patricia

si o foarte jucausa!
saptamina 36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Buna , m-am intors de la control , totul e bine , nimic deosebit .
Lali ma bucur sa te vad prezenta , imi dai incredere ca este timp si de calculici nu numai de bb. Poti sa ne spui lucruri marunte prin care treci , imi place asa de mult sa stiu micutele miscari ale bb .
Mona mai usor cu miscarea sa nu fi prea obosita cand se va intampla sa nasti .
Viktoria cat ai dat pe perina aia , aici e cam scumpa , inca nu mi-am cumparat .
Patricia bine ai revenit , acum te mai simti , cum dormi , si cum merge cu mancarea?
E destul de greu sa mananc , nu mai stiu ce si cum sa inghit. Totusi bb. creste din nimic.

Alina ,Wichard si bb. 38 saptamani

http://home.wanadoo.nl/w.deroo/

Mergi la inceput