mamici de ianuarie - februarie (77)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns galaxy spune:

Mia, felicitari!!! Inca un baietel in trupa noastra!

io si un (intr-un burtic de 38+ saptamani)

"Als du geboren wurdest war ein regnerischer Tag. Aber es regnete nicht wirklich, sondern der Himmel weinte, weil er einen Stern verloren hatte." A. de Saint-Exepury

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viktoria spune:

inca un bebelus in mijlocul nostru. Coca sa va bucurati de fetita si Dumnezeu sa-ti ajute sa uiti repede de experienta nasterii. Imi pare rau ca te-ai chinuit si nu ti-au putut face epidurala.
Cornelia vezi ca mare majoritate a fetelor au avut totusi o nastere usoara, asa ca capul sus doar stii tu ca gindirea pozitiva aduce ceva pozitiv. Pe linga asta nu mai avem acuma cale de intoarcere, ce este inauntru trebuie sa iasa afara, deci Dumnezeu te va ajuta si pe tine. Nastere usoara la fetele care urmeaza azi sa nasca. Dupa cum observ la mare majoritate au venit bebelusi la termen sau unii chiar sau grabit. Daca ar fi sa-mi aleg nu stiu ce as alege, insa nu cred ca as avea rabdarea de care a dat dovada Oana sa fiu peste termin. Insa cel de sus stie mai bine cind este timpul pentru fiecare.
Alina inseamna ca daca ti sa coborit burtica jos nu mai ai nici tu asa mult. Asteptam vesti de la tine. Trimite-mi te rog pe PM numarul tau de telefon. Asa am sa te pot suna dupa ce nasti si sa vad cum iti merge.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique spune:

FELICITARI COCA !

FELICITARI MIA !

Mona,

Voi naste cu dr.Fulga Florescu (Stanca). Tu...cum esti azi ?...

40s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corneliaa spune:

Felicitari si un bebe sanatos Mia!!!!

Merci de incurajari Viktoria, uneori uit si mai am nevoie si eu de asa ceva...ironie nu?

(39 sapt.)

Cornelia si bebe-strumf
http://community.webshots.com/user/corneliaa100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Multe felicitari Mia , sa-ti traiasca puiutul si sa fie mancacios si somnoros!
Curand ma duc la control si sper sa aflu ceva nou , precum vei naste maine .
Succes la mamiciile care intra in faza de nastere .

Alina ,Wichard si bb. 38 saptamani

http://home.wanadoo.nl/w.deroo/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Felicitari Mia si Coca. Va urez copilasi sanatosi si norocosi!!

Ana Maria

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Cornelia de aceea sintem aiceea sa ne sustinem moral una pe alta. Culmea e ca la prima sarcina nu mi-a fost deloc frica, poate si datorita faptului ca nu am discutat cu atitea mamici sau viitoare mamici. Si acuma deocamdata gindesc pozitiv. Saptamina viitoare merg la medic si pe urma in spital sa vad daca pot naste atunci cind e momentul in apa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

MIA si COCA, felicitari mamicutelor si bebei sanatosi si cuminti...

Eu sunt intr-o stare foarte ciudata, tocmai m-am trezit si am avut un vis atat de deosebit si de placut...am visat ca imi atingeam burtica din loc in loc si bebe isi intindea manuta si, prin piele, imi prindea degetele si ma tinea strans si cum mutam mana cum venea dupa mine cu manuta lui, uff parea atat de real...oricat de aiurea ar suna acesta este primul vis despre/cu bebe pe care il am de cand sunt insarcinata...of Doamne, abia astept sa-l tin in brate.

Oana si comoara 34+ sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mara2004 spune:

FELICITARI celor care au nascut!Bebei sanatosi,destepti si frumosi!

Mergi la inceput

Mia felicitari si tie pt. bebelus. Oana cred ca ai ramas foarte emotionata dupa acel vis. Lasa ca nu mai avem nici noi mult si ne tinem bebelusi in brate. am vazut ca avem aproape aceeasi data de nastere. Tu cum te simti?

Mergi la inceput