mamici de ianuarie - februarie (77)
Raspunsuri - Pagina 7
PatriciaArdeleanu spune:
Lali, sa stii ca ti-am admirat azi dimineatza mindretea de baiat! este foarte frumusel si cred ca seamana cu tine, asa e?
cind l-ai scos prima data afara? ce a zis dr, cam la cit tip e voie? bine, depinde si de vreme, si cu primavara asta....
eu am venit de la echo super incintata, beblina mea este foarte bine, cica nu da semne ca vrea sa iasa, vreo 2-3 sapt sta lejer, dar sint in termen oricum. este maricica, are intre 2,5-3,1 kg, si se pare ca ii merge bine acolo la mami in burta. sincera sa fiu, nu imi imaginam sa fie asa mare, nu stiu unde incape. dar e cu capul jos, on poz buna, are insa cordonul in jurul gitului, dar sint sanse sa nu ramina asa. daca nu....
kita, si eu am apropoape zilnic astfel de dureri, se pregateste uterul. citeodata simt in col niste junghiuri si in perineu, dar se pare ca nasterea nu e chiar apropiata. cum ti-a iesit streptoc b? la mine e negativ.
Patricia
si o
foarte jucausa!
saptamina 36
Shobo spune:
Patricia si kita, la voi pe foaia de analiza a specificat EXPLICIT a se uita in secretie dupa streptococul de grup B, ca eu m-am contrazis cu asistenta ce mi-a recoltat proba ca nu e nevoie, ca la lab. oricum se uita dupa tot si daca nu trec inseamna ca nu-l am. eu nu-s asa sigura de asta si as vrea sa stiu cum a fost la voi. adica ce scria pe foaia rezultatului?
crinuta , la ce folosesc tampoanele luate de tine? ca nu prea mi-e clar si as vrea sa ma pun la punct. cele de bumbac sint ca sa le pui in sutien cind iti curge lapte in exces din sini? ca mi-am comandat si eu din astea vreo 24 buc. printre alte chestii de la bebelusultau insa nu mi-e clar la ce-mi vor folosi!?
acum la 4 astept un tip de la ei sa vina la usa cu tot ce am c-dat.
Eu si bibisor sapt. 35
Dr. Tutunaru - ELIAS
coraly spune:
Crinuta, eu il alaptez. Si mananca destul, ca l-am cantarit. Poate si tu ar trebui sa te limitezi la laptele tau, nu stiu daca e bine sa amesteci.
Coraly si bebe Denis
http://photos.yahoo.com/drcapusan
Monique spune:
Heeeeei Tizooooo ....
Sunt o gramada de coincidente,am exact aceleasi "probleme" : dureri oase bazin...ma trezesc noaptea si nu mai pot adormi de durere (in special pe stanga acolo unde-i place si lui Victor sa se aciuiasca...), sa nu mai pomenesc ce dificil imi e sa ma rostogolesc pana la baie...noaptea...cu grija sa nu m-auda Vladutz... Pan'acum am luat...16kg, tu ?...Simptomele se aseamana cu durerile musculare dupa o noapte fierbinteeeeee, eeeeee ?...
Haios este ca m-am dus pregatita, cu bagajul facut la micul detaliu..., tot patzitul fiind priceput mi-am administrat si-un sup.cu glicerina...stiind ca m'asteapta aceia in Stanca cu clisma lor nenorocita !... M-am si ras...(am avut nevoie de 2zile la rand pt asta, hahahhahahahaha![]()
)
Cool ...(e ziua mea azi...)
40+ (PLUS)
crinuta spune:
Shobo, iti raspund pe privat.
Coraly, eu pana acum nu l-am alaptat. E lenes si nu avea rabdare sa apuce sanul. De cand cu mameloanele astea e mai bine.
Acum a stat la san cam 40-50 min si inca nu terminase, insa nu mai puteam eu sta in pozitiile respective, asa ca acum ii dau completare si vad ca mananca. Nu i-as da daca nu ar cere.
Crinuta si micutul Rayan
Witchie spune:
Vesti proaste de la Municipal. O colega de-a mea de la radio a nascut ieri prin cezariana, tot cu dr. Radoi. Operatia a decurs bine, si ea si Madalina (fetita ei) sunt ok. A fost foarte multumita de doc. Din pacate spitalul este supragalomerat si de ieri de la ora 9.30 colega mea inca nu a primit un loc intr-o rezerva. E inca in sala de tranzit si spune ca nu e foarte curat acolo. Nici de mancare nu i s-a dat nimic, am inteles ca trebuie sa vina cu mancarea de-acasa. Eu auzisem ca nu e tocmai ca la Ritz dar parca ma deprima ideea ca platesc aproape 100 usd lunar ca asigurari de sanatate si cand ma interneaza in spital nu mi se ofera decat ceai si un pat in sala de tranzit. cateodata ma enerveaza tare rau Romania asta.
Anda, 38+ saptamani, dr. Radoi, Municipal
Monique spune:
Lali,
Nu e nici o problema daca-i dai Sab Simplex(dimeticon) si mai "asociezi" si Baby-drink (musetel, cimbru.menta, etc) !...Efectul nu poate fi decat unul sinergic si nu in sensul rau...deci nu se exclude combinatia !
40s PLUS
PatriciaArdeleanu spune:
shobo, eu am facut la Medicover analiza si scrie ca nu s-a dezvoltat streptococul B pe cultura luata. si rez negativ.
Dar tie cum ti-a zis ca a iesit? in rst, cum te simti, ai fost recent la dr si echo? cum e colul, cum e copilul, cu capul in jos banuiesc, nu?
Amaya, cit ti-a zis tie la echo ca are bebe? a mea e chiar maricica :-)
Crinutza, nu mai sint pozele tale pe adresa Oanei...le ai in alta parte?
Patricia
si o
foarte jucausa!
saptamina 36
amo2004 spune:
Monique, eu am luat 18 kg, desi pana la 33-34 de saptamani as fi putut face pariu cu oricine ca nu voi depasi 13-15 kg, dar socoteala nu s-a potrivit
. In zilele in care reusesc sa nu pun in gura sare deloc ma mai dezumflu, dar altfel am edeme la picioare si abia ma incalt cu cizmele, cumparate si alea special mai largi ca sa ma incapa
. Cum, in cat timp ti-ai revenit dupa ce l-ai nascut pe Vladut? Sunt putin stresata de kg pentru ca eu nu slabesc usor, din contra ....
Mona, 40+ sapt, DPN 10 ian. 2005
Dr. Cruciat, Gine I, Cluj
http://community.webshots.com/user/monicabologa
miha04badea spune:
Fetelor uitati-va ce mindrete de baiat are MIA TINCU.
Am vorbit azi cu ea si a zis ca va pupa pe toate.
IATA-L PE COSMIN:
http://community.webshots.com/user/mihaelatincu