Nunta in Buzau
Raspunsuri - Pagina 4
dana_ene spune:
Vrabiuta, mamica de superba domnisoara , voi intra in magazin si am sa intreb ce marimi au. Nu am idee deocamdata ?
Iti raspund imediat ce aflu.
P.S. Si eu am 2 nunti planificate anul asta si n-am de gand sa dau banii pe rochitze noi .
Daniela si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUMUL OANEI MARIA
Cata_pufy spune:
Wow cata lume din Buzau!Nu imi vine sa cred.Si eu sunt din Buzau si acum stau in Bucuresti,si culmea,tot lina ma cheama.Am nunta pe 23 iulie la Buzau la Tessence Pub,unde e superb (am fost la botezul nepotelei mele).Sa nu ma intrebati detalii de pret si chestii ca tata se ocupa (din fericire!!).Ca locatie,e una din cele mai frumoase in Crang,in rest nu am fost de ani de zile inauntru,asa ca sorry....nu stiu ce sa zic.
Pupici,buzoience si miresici pe deasupra!
BraveGirl spune:
Tebuie sa merg la o nunta in Buzau la Hotel Pietroasa. Aveti idee cam cat e darul pt 2 pers? Ma gandeam ca daca ne asigura si cazare sa dam 5 mil. E putin?
Corina
Albumul meu
dana_ene spune:
Fiindca s-au pierdut postarile din ultima saptamana, revin cu precizarile pe care le facusem aici, in ideea ca fetele interesate vor reveni sa citeasca.
BraveGirl, 5 milioane e foarte, foarte bine. Nu e putin deloc.
Cand are loc nunta ?
Cata_pufy, unde este "Tessence Pub"?
------------------
Despre magazin:
Rochitele au un pret pentru cumparare, dar se pot si inchiria la jumatate de pret.
Nu se inchiriaza decat de 2 ori aceeasi rochie, apoi este scoasa din uz. (Asta mie mi s-a parut foarte interesant, e o idee buna !)
ALBUMUL OANEI MARIA
Cata_pufy spune:
De ce s-au pierdut,scrisesem si eu cate ceva,si sincer nu mai tin minte tot.Vroiam sa spun ca Tessence Pub este la capatul Unirii spre Maracineni,fostu Dealul Mare, fostul Tess 3,e facut superb pt ca e si destul de exclusivist,adica baietii intra de obicei cu legitimatie.Ma grabeam si m-am exprimat gresit,de aceea nu s-a inteles bine.Ce am vrut sa spun ca parcul Crang e frumos ca locatie de nunta,fata de alte restaurante.
Si vroiam sa va intreb fetelor unde o sa va coafati?Stiti vreo coafeza buna?Eu am avut una dar si-a mutat salonul undeva pe langa Crang si nu stiu exact unde.Si apropo de florarii,cred ca puteti da si nume pt ca nu e face concurenta celor de pe acest site,deoarece e in alt oras.Credeti ca la Bz se pricepe careva sa faca un buchet de cale?Si cam cat mai e o cala acum?
Pupici buzoience miresici!
dana_ene spune:
Cata_pufy, o sa-ti raspund eu, chiar daca nu sunt o viitoare miresica .
Sfatul meu este sa incerci la Floraria de la parterul Starii Civile (pe bd. N. Balcescu). Am auzit numai lucruri bune despre ei si am vazut buchete si aranjamente facute de ei si mi-au placut.
In privinta coafezei, sfatul meu este sa nu incerci tocmai intr-o zi atat de importanta o coafeza noua.
Daca ai fost multumita de cea pe care ai avut-o, incearca sa dai tot de ea. Daca te pot ajuta cu ceva, scrie-mi, o sa incerc sa ma interesez pentru tine.
ALBUMUL OANEI MARIA
olguttza spune:
Ziua buna, fetele!
Sunt o miresica de 2005, dar nu de Buzau. Insa la Buzau va avea nunta una dintre cele mai bune prietene. Viitorul ei sotz este de-acolo, asa ca amandoua vrem sa aflam amanunte, adrese, tot ce se poate despre o nunta in Buzau, inclusiv obiceiurile locului. Deci, nunta va fi pe 3 septembrie, la Tessence Pub, despre care, de-aici, am aflat numai lucruri bune. Am aflat si de filmare, decoratiuni si flori. Rochitze insa, doar la un magazin - Just Marry. Altele mai sunt? pe unde? cocarde? coshuletze etc?
V-am fi recunoscatoare...
PS: Cam cat ar trebui sa fie darul pt. 2 persoane, avand in vedere locatia si faptul ca mi-e prietena buna?
http://pg.photos.yahoo.com/ph/olguttza/my_photos
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
Cata_pufy spune:
Olguttza, eu am nunta la Tessence Pub.Eu am fost la un botez organizat de ei si a fost superb,de la mancare (care a fost propunerea lor) pana la aranjatul salii etc.Dupa parerea mea,este cea mai luxoasa locatie din Buzau,insa parerea mea e sa nu iti faci probleme de dar,adica sa ii dai cat poti si cat consideri pt faptul ca ti-e cea mai buna prietena,nu pt locatia nuntii.Daca iti permiti poti sa ii dai 5-6 mil,daca nu 4 mil,tu stii.Apropo de decoratiuni,a vb la local?Eu stiu ca tot ei iti pot decora sala,o chestie de aia pt scaun costa 1 Euro de scaun parca si baloanele nu stiu sigur cat.
Eu in legatura cu cocardele stiu ceva,dar inca nu am cercetat.Exista un magazin de mirese,cel mai vechi din Buzau din cate stiu eu,aproape fata in fata cu McDonalds,nu stiu cum se numeste dar este micutz si unde am auzit ca au de toate pentru nunta,deci poate si coshuletze.Eu merg pe 14 mai la o nunta si pe 16 ma duc pe acolo sa vad daca imi poate face la comanda o rochie de mireasa si sa aranjez si cu cocardele etc.Prietena ta sa isi intrebe sotul,pe Bd. Unirii,vis-a-vis de McDonalds,langa un gang intre un bloc si un magazin.Trebuie sa dea de el.
Cam atat,revin cu detalii in jur de 20-25 mai.Va pup,sa fiti iubite!
olguttza spune:
Multumesc frumos pentru informatii!!
Astept vesti!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/olguttza/my_photos
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
dana_ene spune:
Olguttza, magazine cu rochitze de mireasa ar fi (din cate stiu eu) cam acestea:
- cel mai vechi (cum spunea si Cata_pufy), vis-a-vis de McDonalds, langa Camera de Comert. Este un magazin foarte mic, cam inghesuit. Sigur il stie orice buzoian (sau buzoianca ). Au si flori de nunta, voaluri, etc, etc. (e atat de vechi, ca de-acolo mi-am luat si eu rochia de mireasa.. in '94)
- cel mai nou, Just Marry, este vis-a-vis de Big, pe Unirii. In momentul in care intri in Buzau venind de la Ploiesti, poate fi vazut pe partea dreapta. Sfatul meu este sa-l viziteze prietena ta. Sunt lucruri deosebite. Inclusiv voaluri, aranjamente, etc., etc.
- un altul este langa Contactoare, ceva mic, n-am intrat niciodata asa ca nu pot sa-ti dau multe informatii
- altul este in zona Bancii Tiriac, in dreptul statiei de autobuz. Nici in acesta n-am intrat.
Am dat locatiile asa, gandindu-ma ca un buzoian le cunoaste, asa ca va fi relativ usor sa le gasiti daca ajungeti in oras.
In privinta darului la nunta, nici eu nu cred ca trebuie sa-ti faci probleme. Dai cat poti. Eventual discuta si cu alti prieteni si va puneti de acord.
ALBUMUL OANEI MARIA