Nunta in Buzau
Raspunsuri - Pagina 3
R.Cata spune:
Buna Dana
Stiu sigur ca ajung sambata in Buzau. Imi poti spune unde se afla magazinul. Macar vitrina sa i-o vad si eu.
Merci
dana_ene spune:
Nu am deloc idee de preturi.
La noi toata lumea este foarte curioasa si abia asteapta sa se deschida magazinul... da, inca nu s-a deschis .
Ma surprinde faptul ca toate toaletele sunt unicat, deci oare sa fie un magazin cu rochite de inchiriat ? Sunt "voci" care asa spun...
Oricum, toate rochiile arata bestial si nu par a fi fost purtate.
Merita vazut !
Tot timpul, pana seara tarziu, sunt persoane in interiorul magazinului, care aranjeaza interiorul.
Vitrina este foarte mare, asa ca se vede tot ce se petrece in interior.
Haide sa-ti spun unde este magazinul, asadar:
Pe str. Unirii Sud (adica la intrarea in oras dinspre Ploiesti), in locul magazinului de Plastice (cam toti buzoienii stiu unde a fost acesta), deci vis-a-vis de Big !
Spune-mi daca sotul tau stie unde vine locatia asta, ca, eventual, sa-ti pot da si alte indicatii.
Te pup si te mai tin la curent cu noutatile !
Daniela si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUMUL OANEI MARIA
R.Cata spune:
Mai, cred ca stie.
Din cate mi-ai povestit, nu pare magazin de mana a doua. Asa cred eu. Ca nu ar sta atat sa-l tot pregateasaca. Eu cred ca vor sa fie super aranjat pt marea deschidere.
Si mai ales ca ai zis ca au spatiul mare. Poate o fi vreun importator de rochite din strainatate. Dar atunci ma gandesc la ce preturi or fi
Oricum, trec sambata seara (ca masina ajunge in BZ pe la 17.30 cred)si poate zaresc ceva pe geam, sa-mi fac o idee. Poate reusesc sa vorbesc si cu cineva de pe acolo. Sa vad dc vin la targ la Mariott.
Iti dai seama ce curioasa m-ai facut.
Daca intre timp afli vreo noutate.......
Merci
dana_ene spune:
Da, Catalina, te anunt cum aflu ceva.
Intradevar, magazinul este de lux.
In interior au facut mai multe incaperi, fiecare cu mai multe rochii, cu canapele, cu mese si scaune (probabil poti sa te schimbi acolo).
Aseara, am observat ca au pus si inimioare din baloane si baloane cu heliu prin magazin (albe si rosii).
Am mai vazut ca au niste chestii pentru pus pe mese (cred !), niste suporturi cu picior cu o inimioara in varf.
Magazinul are firma luminoasa undeva in partea de sus a vitrinei. O veti vedea din masina.
O sa incerc si eu sa vorbesc cu cineva de acolo.
ALBUMUL OANEI MARIA
dana_ene spune:
Am noutati:
S-a deschis magazinul !
- Sunt rochite second-hand, ce pot fi cumparate sau inchiriate.
- Pretul de inchiriere este 50% din pretul de cumparat.
- Rochitele sunt taiwaneze. Modelele sunt chiar foarte reusite !
- Preturile nu sunt exagerate (rochite frumoase sunt cam la 5 milioane). Rochia de mireasa care mie mi-a placut foarte, foarte mult (cea cu trena) este cea mai scumpa din magazin (cred !) si are pretul de 13 milioane.
- Parerea mea: merita sa intri in el, macar numai pentru a vedea modele.
Te pup !
ALBUMUL OANEI MARIA
R.Cata spune:
Buna, Dana
Multumesc frumos de vesti. Da, o sa intru sa vad macar modelele. Mi se par totusi cam scumpe pentru niste rochite second-hand. Sper sa mai fie deschis la ora la care ajungem in Bz.
O sa ma duc si la targ la Mariott care e weekendul viitor. Iar din aprilie o sa ma apuc serios de cautari.
Pupici
Mai vorbim
dana_ene spune:
Catalina, ai fost ?
Am vazut ca au avut program si duminica, de la 10 la 14.
Eu n-am reusit sa ajung in week-endul asta acolo, dar am vazut rochitele din vitrina.
Mie mi-a placut mult rochitza de mireasa.
Sunt curioasa ce ai vazut tu.
Te pup,
Dana
ALBUMUL OANEI MARIA
R.Cata spune:
Buna Dana
Am ajuns in Buzau dar pe la 17.30. Am trecut si pe la magazin si m-am holbat prin vitrina. Era draguta rochita aia dar eu vreu ceva cu bretelute pt ca n-mi sta bine cu umerii goi.
Oricum preturile nu se vedeau.
Am rezolvat cu cameramanul si muzica, am dat avansul. Asa ca m-am mai linistit.
Cred ca o sa ma potolesc cu cautarile pana la inceputul lunii aprilie pt ca am si niste examene.
Merci
Pupici si o zi usoara
dana_ene spune:
Catalina, bafta la examene si spor la invatat !
Bine ca te-ai mai linistit cu nunta.
Ramanem in legatura, daca mai aflu ceva...
ALBUMUL OANEI MARIA
vrabiuta spune:
dragele mele,
am o intrebare - rochitele sunt si marimi mai mari?
ca am vreo 6 nunti anul asta si nu am bani sa imi fac atatea rochii... iar ce mai am prin dulap nu ma mai incape (si nici nu ma vor incapea prea curand )
mercic si pupici
marcela si alexandra lia
pozele noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37669" target="_blank">cum s-a nascut alexandra lia