Nunta in Buzau
Raspunsuri - Pagina 5
Cata_pufy spune:
Olguttza,am revenit..
Deci,in legatura cu magazinele de mirese ai detalii de la Dana si as mai adauga unul pe Cuza Voda,aproape vis-a-vis de Cofetaria Ioana,este un gang larg si in capatului lui este un magazin Simfonie in alb parca se numeste,mie mi-au placut modelele si sunt de la 3 la 5 milioane si spunea tipa ca poti lua corsetul de la una si fusta de la alta.Eu am fost si la Just Marry,sincer,numai rochita din vitrina mi-a placut...dar poate am alte gusturi.
Cocarde artificiale,pernitze de verighete,diademe, coshuletze etc gasesti la magazinul de langa McDonalds (cel cu rochii de mirese) si la cel pe care tocmai l-am mentionat.Am vorbit cu o prietena care are nunta in iunie acum si zicea ca ea are cocarde naturale (la 8.000 bucata) dar am uitat de unde anume le-a comandat,trebuie sa mai vb cu ea.
TRaditii...sunt aceleasi..depinde de nashi si de familiile mirilor ce fel de nunta vor sa faca:una mai traditionala,cu mai multe obiceiuri din popor, sau una moderna in care eventual sa pastrez baza (adica eventual furatul miresei si despodobitul...cine vrea hora cu lautari la bloc...cate bordeie atata obiceie).Eu nu o sa am lautari si o sa plecam de acasa fara alai dupa noi,o sa pastram doar despodobitul (asa zice nasha) - daca era dupa mine nici pe ala nu-l faceam - si sincer nici cu furatul nu ma incanta.Am fost acum la o nunta unde s-a preluat modelul occidental cu scosul jartelei cu dintii de pe piciorul miresei de catre mire...ma rog,nici asta nu prea imi place sa mi se intample mie.
In legatura cu rochia...dezamagire totala la mine,ca eu vreau modelul meu si la Buzau nu face nimeni,toate magazinele sunt un fel de reprezentante ale unora din Bucuresti si atat.Acum am ajuns prin cineva la o tipa care cica face dupa modelul tau,dar inca nu am vb cu ea.
Pupici si daca mai aveti intrebari...va stau la dispozitie.
Cata_pufy spune:
Olguttza...inca ceva...cred ca o sa ne cunoastem pt ca merg in luna de miere tot pe 4 august cu aceeasi firma :)),ti-am scris si la luna de miere.Ce chestie!
Pupici
olguttza spune:
Saru'mana mult pentru informatii!!!! Sper sa se descurce prietena mea, buzoianca in devenire .
Cat despre honeymoon...ce pot sa zic?! Doar ca e o frumoasa coincidentza, iar eu, una, d-abia astept!!!! Noi o sa plecam in grup, ca sa zic asa, adica si cu nashii si cu inca o familie. Sper sa fie super!!!!
Cununia noastra
Nunta
Pozici
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
R.Cata spune:
Buna tuturor,
Am trecut prin emotiile unei nunti anul trecut, mai exact pe 20.08.2005, in Buzau. A fost f frumos si de neuitata, ca pentru orice mireasa care s-a pregatit dinainte cu un an. De aproape o saptamana am aflat ca vom fi nasi. ni s-a propus si noi am acceptat. Viitorii fini isi vor face nunta tot in Buzau. Noi suntem din Bucuresti si as avea nevoie de cateva recomandari. Deoarece nu pot sa vin machiata si coafata de aici, doresc sa stiu parerile voastre in legatura cu un salon de coafat bun si serios care sa faca si machiaj de calitate.
Si daca imi mai puteti impartasi din experienta "nasilor de Buzau", sa stiu si eu cam ce trebuie sa fac, ce obiceiuri specifice zonei sunt, in caz ca finii doresc asa ceva.
Si despre buchetele de mireasa si nasa, voi ce stiti, nu trebuie sa le ia nasii? Ca ei zic ca de fapt mirele trebuie sa le ia.
Multumesc si va pupic
rally spune:
Catalina, noi am avut nunta pe 10 septembrie la Magura, un complex turistic pe soseaua spre Brasov.Super loc!
Legat de traditii, nimic nou; depinde de cat vrei sa tii de ele.
Lumanarile sunt cumparate de nasi, in timp ce buchetele de mire.
Si unde ziceai ca nasesti?
pupici, rally
R.Cata spune:
merci de raspuns, rally
Dar pe mine ma intereseaza un cofor bun in buzau. care sa faca si make-up de durata. Tu de exemplu, unde te-ai coafat? Ti-a placut? A fost de calitate? Sau daca stie altcineva vreun cofor, plssssssssssssssssss helpppp
merci
rally spune:
sunt o gramada, mai scumpe si mai mai putin scumpe
bineinteles, cele mai scumpe ofera servicii de calitate; este unul chiar langa locul meu de munca si se numeste ELIXIR(str. Patriei)
am sa incerc sa aflu mai multe relatii de la o prietena care marge mai des acolo;sau poate imi recomanda si altele...
oricum, mai vb.
nu mi-ai spus cand e nunta
R.Cata spune:
nunta e pe 9 septembrie, la un restaurant nou langa parcul Tineretului, nu stiu cum il cheama. Deja incep sa ma gandesc la ce rochita sa-mi iau, nici prea serioasa dar nici sofisticata, um o sa-mi aranjez parul, si altele.....
Si, cum ti se pare dupa nunta? Ai mai trece prin toata "nebuneala" aia de dinainte de nuna? Cum cautari, framantari si alergaturi?
Noapte buna
rally spune:
A fost cea mai frumoasa perioada din viata mea! Imi lipseste acea grija si alergatura prin oras dupa detaliile care au dat farmec;si toate cautarile pe internet, si zeci de randuri citite pe acest forum care m-a ajutat enorm.As mai face-o oricand cu cea mai mare placere si daruire; de fapt ma gandesc sa-mi fac chiar o afacere din asta.Dar cred ca ai inteles gresit; noi am fost miri pe 10 sept, nu nasi. Asteptam si noi sa ni se propuna sa nasim pt. ca avem niste prieteni in strainatate care la vara vor sa vina in tara si sa faca o mica nunta; pluteste in aer intrabarea lor, dar n-a ajuns inca la urechile nostre...Si vor sa faca la acelasi local(www.restaurantmagura.go.ro)si astia suntem noi www.29dots.com/nunta_cristian_raluca in cea mai frumoasa zi din acel an de gratie 2005.