mamici de ianuarie - februarie (76)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monique spune:

FELICITARI TOMASA !

FELICITARI OANA !

SA VA TRAIASCA BB-II SI VOI SA VA BUCURATI DE EI ! SA CREASCA MARI, NOROCOSI, SANATOSI SI FRUMOSI !
40s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viktoria spune:

Doamne Coraly si Oana ce copilasi draguti aveti. Sint asa de scumpi si mititei, ca cred ca daca acuma nu as fi gravida si as vedea pozele cu atitia bebelei m-as apuca sa fac din nou unul. Oana se vede dupa poze ca sinteti fericiti, dupa atitea prin cite ai trecut. Coraly nu exaspera dureaza un pic pina ce copii se obisnuiesc cu diferenta dintre zi si noapte. eu am folosit la Doris produsele de la Nivea exista si o crema speciala cu zinc pentru .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique spune:

Mona,

Inca nu am nici un semn...dar...eu STIU ca-l voi naste Miercuri, 12.01.05 (travaliu declansat artificial...asta e...am mai trecut o data prin asta...). Probabil ca si tu vei naste tot atunci...doar avem acelasi prenume, nu ?...

Rabdare, sigur ti se va intampla zilele acestea !

40s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Coraly, Rayan nu prea se irita. De dat cu crema dau numai cand vad ca e iritat, de ex acum 2 zile era tot iritat pe burta si atunci am dat cu Sanosan si a trecut.

Am vazut pozele, e scump foc. Cum il hranesti?

Crinuta si micutul Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

Coraly, Oana, Gabiu, Tomasa , sa va traiasca micutii si sa va aduca cit mai multe bucurii! Doamne, ce scumpi sint toti bebelusii! parca nu mai am rabdare cind tot citesc si tot vad pozici cu cei mici, sa-l vad si pe al meu... insa trebuie sa mai astept, bebe sigur vrea sa vina la termen, simt eu asta! dar hai, ca nu mai e mult, vorba lui taticu aseara la culcare:

"hai bebitza ca mai ai o luna de stat la mami acolo si gata!..." - o stii el ceva, o fi sa nasc chiar pe 9 febr... mi-ar placea, 9 e cifra norocoasa in viata mea! super norocoasa! tot ce e cu 9 s-a dovedit super norocos pt mine! Asa sa fie daca bebe vrea!

pupici

Eu si bibisor sapt. 35
Dr. Tutunaru - ELIAS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amo2004 spune:

Monique, asa sper si eu, sa fie zilele astea! Nastere usoara iti doresc. Apropo, tu cu cine/unde nasti?

Chiar ca toti bebeii sunt tare scumpi, nu te mai saturi privindu-i

Mona, 40 sapt, DPN 10 ian. 2005
Dr. Cruciat, Gine I, Cluj
http://community.webshots.com/user/monicabologa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Sa umplut lista cu bebelusi , si mie tare drag de ei , am vazut pozele fiecareia , de multe ori ma uit din nou , din nou , si iarasi .
Incerc sa-mi imaginez ca ceva in genul lor va fii si bb. mea , micuta , dulcica , cu pielea rozalie , etc.
Eu presimt ca bb. mea va veni mai devrem,e de termen , nu de alta dar chiar nu mai e loc .
Succes fetelor care vor intampina marele moment !

Alina ,Wichard si bb. 38 saptamani

http://home.wanadoo.nl/w.deroo/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corneliaa spune:

Dupa ce de azi dimineata de la ora 9,00 o tin in travaliu....si se chinuia ingrozitor, Coca a intrat in sala de nasteri pentru cezariana!!!! In curand vesti bune!!!!

(38 sapt.)

Cornelia si bebe-strumf
http://community.webshots.com/user/corneliaa100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leta spune:

Buna, fetele,

azi ne-am intors si noi acasa si incercam sa ne descurcam cu noul statut - de parinti.

Va multumesc pentru incurajari si felicitari, sinteti niste dulci si, de asemenea, ma bucur ca de vineri pina azi au mai aparut citiva bebei.

Eu am nascut vineri, la 18.45. De la 10 pina pe la 17.30 am avut contractii suportabile si dilatatie 2. Apoi au inceput niste contractii dureroase si atit de puternice incit doar 3 au fost suficiente sa imi rupa membranele. Apoi in 20 de minute am ajuns de la dilatatie 2 la peste 4 si mi-au facut epidurala - o adevarat minune, o recomand cu caldura.

Bebela mi-a facut o mega-surpriza, a venit pe lume salutind (ca Basescu in afisele electorale "sa traiti bine"), iar minuta cu care a salutat m-a cam facut praf dar, cum spuneam, avind epidurala, n-am simtit nimic si nu intelegeam de ce toti din sala ramasesera masca; Am crezut evident ca e ceva in neregula cu bebe, dar atunci cind pe bebe au luat-o cei de la neo-nato s-o curete si ochii celorlalti ramasesera la mine, am inteles ca de fapt la mine e ceva. A "brodat" bietul dr. la mine vreo ora si ceva (in conditiile in care avea o garda super-grea si il asteptau afara vreo 50 de paciente!)
Repet, eu nu am simtit absolut nimic! Traiasca epidurala.

Bebe a avut 3,200 kg si 49 cm, scor 9 (a avut si circulara de cordon si a fost putin vinetie, dar si-a revenit imediat)

Dupa aceea am stat in sala de "post travaliu" pina la 1 noaptea cind m-au transferat in salon, iar 4 ore mai tirziu mi-au adus bebela s-o alaptez. "Fomista lumii" si-a infipt gingiile in sinii mei si mi-a facut rani; problema e ca acum singereaza sinii si mi-au spus doctoritele de la copii sa n-o alaptez daca singerez. Eu ii mai dau totusi d\si de la sin putin, oricum am lapte putin, nu m-as descurca fara completare. Am inceput sa beau ceai de chimen pentru lactatie si sper ca in citeva zile sa pot s-o hranesc exclusiv de la sin.

Daca vreti sa ma intrebati si alte lucruri, va raspund cu placere; bebitza e linistita deocamdata, n-are colici, papa si doarme, ramine de vazut cit o sa dureze...

La spital i-am facut o vizita scurta si Simonei (avea o operatie micuta si discreta si se simtea bine) - intre timp a cred ca a plecat acasa. De asemenea, m-am vazut cu Andrutza si Tigabitza.

Va mai povestesc si miine, acum astept pediatra pentru "instructiuni".

Va pupam

Leta si Andreea-Oana (s-a nascut pe 7 ianuarie si a primit si numele Oana)

Leta
dr. tutunaru - elias

Want my life back...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

FELICITARI OANA si TOMASA !!! Sa va traiasca copilutii si sa va aduca numai bucurii!!!

Coraly mama - ai un super beiat!!! sa-ti traiasca si sa inceapa sa recunoasca ziua si noaptea!!!!

Mona si celelalte fete care asteptati sa vina bebeii zilele astea - multa bafta si sa scapati cat mai usor!!!

Pupici,

Natalia si bebelina (37 sapt)
Dr. Doru Diculescu - Stanca - Cluj
http://community.webshots.com/user/natalias103

Mergi la inceput