mamici de ianuarie - februarie (76)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Felicitarii noilor mamici , Oana , Gabiu , Irina , sa va traiasca puiutii si sa auzim numai de bine !
Viktoria astazi am dormit pana la 10.00 insa m-am luat cu foarte multe treburii in casa si acum am picat , nu mai pot desi nu am terminat . De simtit nu imi e asa de bine ma doare jos la burtica de numai pot si spatele la fel .
Acum sincer nu-mi doresc decat sa ma intind ca nu mai pot .
Sper sa nu nasc acxum ca n-as avea putere

Alina ,Wichard si bb. 38 saptamani

http://home.wanadoo.nl/w.deroo/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amo2004 spune:

quote:
Originally posted by Amaya

Mona, pai ce faci? si tu depasesti termenul? sa speram ca bebe nu te va tine in sah ca pe Oana si ca sa hotaraste zilele astea sa vina pe lume...

Sper sa nu mai dureze ...

Mona, 40 sapt, DPN 10 ian. 2005
Dr. Cruciat, Gine I, Cluj
http://community.webshots.com/user/monicabologa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viktoria spune:

Gabiu felicitari pt. baietel.
Sa va bucurati de el si sa creasca mare. Cornelia ma bucur ca iti merge bine cu tensiunea.Cit despre nervii prosticred ca sint si hormonii de vina. O mai iau si eu uneori razna si fara sa stiu de fapt de ce. Noroc ca al meu sotior are o rabdare de otel si ma cunoaste, si stie ca in curind imi revin. Oricum concediul mi-a prins foarte bine, nu a trebuit deloc sa gatesc si ne-am plimbat mult la soare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ixxi spune:

Fetele care ati nascut...am si eu o intrebare: care este "chestia" cu lohiile? sunt intr/o cantitate mare? la ce trebuie sa ne asteptam?

ixxi si piersicuta 35+
dr Ludmila Calaras
http://community.webshots.com/user/ixxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Din experienta mea:

Lohiile sunt o sangerare la inceput cam ca in primele zile de ciclu, dar am vazut si persoane care pierdeau cantitati mari de sange. Dupa vreo saptamana devin mult mai putin abundente si seamana cu sangerarile de sfarsit de ciclul. Si cica tin 6 saptamani. Eu am aproape 4 de la nastere si sunt neglijabile, dar mai am. Sunt mai puternice atunci cand alaptezi (te mulgi, in cazul meu).

Cu sutienele de alaptat pot sa va spun ca faceti o investitie foarte buna. Eu am trei si parca tot mi-ar mai trebui vreo doua. La mine fiind lapte destul de mult se pateaza cu tot cu tampoanele puse. Si atunci schimb cam unul pe zi. Dar am renuntat la ideea de a-mi mai cumpara si din cand in cand mai port din acelea obisnuite. Cert e ca fara sutin nu nstiu ce faceam. Eu dorm si noaptea cu sutien pentru ca altfel curge laptele, sub greutatea sanilor peste tot.,

Ana Maria

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

BB Sebastian, mami & tati

.................................................................................
Dragii de noi
.................................................................................
« C’est une grande folie que de vouloir ętre sage tout seul. »
La Rochefoucauld

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Lu, nu se vad pozele:(

Anda, 38+ saptamani, dr. Radoi, Municipal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galaxy spune:

Oana, felicitari si numai bine. Niste poze fantastice. Sa fiti fericiti ca aveti de ce.

va pup pe toate,

io si un baiatel (intr-un burtic de 38+ saptamani)

"Als du geboren wurdest war ein regnerischer Tag. Aber es regnete nicht wirklich, sondern der Himmel weinte, weil er einen Stern verloren hatte." A. de Saint-Exepury

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

Salutare fetelor! Felicitari la noile mamici! Oana, ma bucur ca ai scapat!
Noi suntem bine, daca se poate numi bine faptul ca puiutul confunda ziua cu noaptea... ziua doarme tun, poti sa-i faci orice si noaptea incepe programul artistic care tine toata casa treaza de pe la 1-2 noaptea pana pe la 6-7 are numai un somn din ala chinuit si scurt cu reprize aprige de plans... acuma incercam sa-l tinem treaz mai mult ziua, sa vedem daca vom reusi, ca pana acuma a dormit o gramada.
Mamicile, cu ce dati bebeii la fundic? Inafara de pasta Petrini? Ca s-a iritat cam tare si eu sunt cam nemultumita de scutecele astea noi, Pampers Baby Care, care cica au impregnat nu stiu ce gel in benzile alea de prins, dar de fapt sunt groaznic de aspre si irita... ma gandesc sa incerc si alte scutece.

Am pus un link cu pozici, daca vreti sa vedeti.
http://photos.yahoo.com/drcapusan

Coraly

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galaxy spune:

Coraly, ai un copil o dulceata si jumatate. bun de mancat!

io si un baiatel (intr-un burtic de 38+ saptamani)

"Als du geboren wurdest war ein regnerischer Tag. Aber es regnete nicht wirklich, sondern der Himmel weinte, weil er einen Stern verloren hatte." A. de Saint-Exepury

Mergi la inceput