mamici de ianuarie - februarie (76)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Crinuta, dar poze cu Rayan unde gasesc? Eu am venit mai tarziu si nu tsiu daca ai dat linkul. De ecograf ia mare dreptate, dar eu eram internata in spital si nu aveam de ales.

Ana Maria

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Gabiu, felicitari, sa-ti traiasca baietelul si sa fie sanatos...si taceai asa chitic...asteptam sa ne povestesti mai multe si sa vedem poze

eu, asa tare v-am invidiat pe toate care au putut pune poze mereu, cu hainute, cu burtica, etc, iar eu nu aveam cum, ca acum sa ma mandresc ca sunt fericita posesoare de camera digitala (am primit-o de Sf.Ion), asa ca voi putea pune si eu poze cu ingerasul meu cand va veni momentul.

Noilor mamici, am si eu o intrebare pentru voi: la cat ne-am pregatit noi psihic si la cat am citit si cercetat au existat lucruri care v-au luat prin surprindere cand a venit bebe? a fost ceva care v-a luat pe nepregatite si v-ati spus "uite, la asta nu m-am gandit", etc?

Oana si comoara 34+ sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Amaya, uite iti raspund eu: sa stii ca m-am simtit mult mai bine si mai informata in sensul ca atunci cand imi spuneau asistentele sau doctorita cate ceva eu stiam deja despre ce e vorba, nu ma copleseau noutatile si in general aveam deja ceea ce cereau ele. Ba chiar una s-a mirat ca am un bagaj de spital foarte bine alcatuit si foarte complet. In rest stiam cam ce urma sa mi se intample si am resimtit multe lucruri ca fiind mai usoare decat banuiam, tocmai pentru ca ma asteptam la ele si stiam cum sa ma comport. In fine, spun eu ca faptul ca suntem informate ne ajuta sa trecem mai usor peste prima perioada...

bebe Dragos si mamica Lali

http://community.webshots.com/user/laurastoica100

"Daca ii judeci pe oameni nu mai ai timp sa ii iubesti " Maica Tereza

Mergi la inceput

Lali, multumesc mult pentru raspuns...sa inteleg ca noi, aici intre noi, am acoperit toate bazele!?! nu am pierdut chiar nimic din vedere? mie, una, cel mai frica imi este de necunoscut, imi place sa planific totul si ma cam dezechilibreaza lucrurile neprevazute si din cauza asta intreb, as vrea sa fiu cat de pregatita se poate...

Oana si comoara 34+ sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amo2004 spune:

quote:
Originally posted by Amaya

Lali, multumesc mult pentru raspuns...sa inteleg ca noi, aici intre noi, am acoperit toate bazele!?! nu am pierdut chiar nimic din vedere? mie, una, cel mai frica imi este de necunoscut, imi place sa planific totul si ma cam dezechilibreaza lucrurile neprevazute si din cauza asta intreb, as vrea sa fiu cat de pregatita se poate...

Oana si comoara 34+ sapt

Ca bine zici, Oana, de planificare Mi-ar fi placut sa stiu dinainte care e ziua cea mare, sa zic - Gata, azi ma duc sa nasc , decat sa astept in fiecare zi sa se intample.

Mona, 40 sapt, DPN 10 ian. 2005
Dr. Cruciat, Gine I, Cluj
http://community.webshots.com/user/monicabologa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Ana Maria, trimite-mi adresa de mail si iti trimit poze, ok?

pupici

Crinuta si micutul Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Gabiu, felicitari!!!!!! Sa iti traiasca puiul.
Ne povestesti cum a fost la nastere?

pupici

Crinuta si micutul Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ixxi spune:

Amaya eu am luat sutienul din piata de le una din cele 2 stand-uri cu lenjerie. Era o tipa draguta acolo si mi/a spus sa il probez acasa si daca este nevoie mi/l schimba oricand, chiar si peste o luna dupa ce nasc, cu conditia sa nu/i rup eticheta. Eu l/am spalat si a intrat f putin la apa, chiar s/a asezat mai bine acum.

Ana Maria ce/ti mai seamana voinicul!!! si ca marisor este!!!

ixxi si piersicuta 35+
dr Ludmila Calaras
http://community.webshots.com/user/ixxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaS spune:

Irina, Oana, Gabiu, felicitari!!!!!!!!!!!!! Sa va traiasca bebelusi, sa va aduca multe bucurii si sa fie sanatosi! Doamne! Oana draga, cat ma bucur ca ai scapat

Ramona si Sara (34+ saptamani) (DPN 21.02.2005)

www.geocities.com/ramonnastoian/DuringPregnancy.html" target="_blank">Pozici-Sarcina
www.geocities.com/sarastoian/clothes.html" target="_blank">Pozici-Hainute Sara

Mergi la inceput

Mona, pai ce faci? si tu depasesti termenul? sa speram ca bebe nu te va tine in sah ca pe Oana si ca sa hotaraste zilele astea sa vina pe lume...

Ixxi, multumesc mult, o sa ma duc si eu sa-mi iau...

Oana si comoara 34+ sapt

Mergi la inceput