mamici de ianuarie - februarie (76)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabi.i spune:

Buna fetelor cum sa fac sa ma inscriu si eu pe lista mamaicilor de ianuarie-februarie?

ig

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrutza spune:

FELICITARI OANA, SA-TI TRAIASCA SEB !!!! SI FELICITARI LA TOATE NOILE MAMICI SA AVETI COPII SANATOSI, FRUMOSI SI NOROCOSI !!!!

Leta, ma bucur ca ai ajuns acasa. Ti-am urmat sfatul si am fost la Municipal pentru trusa de anestezie, m-a costat exact cum ai spus tu 700000 si acum ma simt mult mai in siguranta, nu ma asteptam. In schimb am uitat cum spuneai tu ca se numeste unguentul pentru sani si nici farmacista nu a putut sa ma ajute, asa ca o sa te rog sa imi mai spui tu o data.

In seara asta m-a apucat treaba, sa termin de facut bagajul ca mai aveam cateva maruntisuri de pus, sa calc, sa fac curatenie... Cred ca e efectul maternitatii asupra mea, am inceput sa constientizez ca mi se poate intampla oricand. Abia astept. Fetita mea are deja 3650g, dar din fericire Tutunaru mi-a spus ca nu are capul mare si nu e nici o problema sa o nasc normal.

Intr-adevar Tigabita, mi-a facut si mie control azi pe masa si am reusit sa nu ma incordez desi imi bagase niste chestii reci pe-acolo. Cand am fost la analize, era acolo o doctorita care imi spusese ca nu o sa fiu in stare sa nasc daca nu ma relaxez putin. Are mana, nu ca altii.

Shobo, stai fara grija ca vei fi informata cu privire la tarife, oricum o sa te sun si eu dupa ce nasc, dupa cum ti-am promis, si o sa iti spun cam cat am dat eu.

Andrutza si bebelusa
39+ sapt. - dr. Tutunaru - Elias DPN 13-15 ian. 2005
http://photos.yahoo.com/andrapg

Mergi la inceput

Felicitari Leta sa-ti traiasca bebita sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii.
spune-mi si mie la ce spital ai nascut ca as vrea si eu epidurala dar nu stiu daca se face peste tot.
Felicitari si celorlalte fete care au nascut deja am vazut ca sunt destul de multe si le doresc la toate numai bine.

ig

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leta spune:

Andrutza, unguentul se cheama Garmastan - e bine sa te dai cu el si inainte de nastere si dupa, cind faci rani sau cind simti ca ti se "sensibilizeaza" pielea; mai exista unul - Bepanthen, cu care te dai doar daca ai rani.

Gabi, eu am nascut la Elias, dar nu cred ca exista vreun spital in Bucuresti in care sa nu se "practice" peridurala sau epidurala sau cum s-o numi respectiva anestezie. Poti sa mergi cu incredere la orice spital, ca se foloseste peste tot. Dar tu nasti acum si inca nu stii la ce spital? N-ai discutat cu medicul tau?

Mergi la inceput

Ba stiu normal .O sa nasc la Bucur dar doctorul meu mi-a spus ca nu se face.Tu ai cumparat setul pentru anestezie ca parca am vazut un mesj in acest sens ?

I.G.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrutza spune:

Merci Leta am notat. Eu nu stiam ca exista unguente cu care e bine sa te dai si inainte de nastere, ai scris tu cu un timp in urma ca te dai cu ceva dar nu am dat importanta subiectului.

Inca o intrebare: ieri mi s-au terminat si fierul si uleiul de peste. Oare mai trebuie sa cumpar alte flacoane avand in vedere ca mai am cateva zile pana la nastere? Nu prea stiu ce sa fac...

Andrutza si bebelusa
39+ sapt. - dr. Tutunaru - Elias DPN 13-15 ian. 2005
http://photos.yahoo.com/andrapg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corneliaa spune:

A nascut Coca, o fetita de 2,850 kg, si 50 cm - prin cezariana.

Sa fiti sanatoase si fericite!!!!!

(38 sapt.)

Cornelia si bebe-strumf
http://community.webshots.com/user/corneliaa100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galaxy spune:

Coca, sa-ti traiasca fetita!

gabi, bine ai venit! Poti sa-mi dai mai multe informatii, ca sa te trec in lista noastra?

io si un baiatel (intr-un burtic de 38+ saptamani)

"Als du geboren wurdest war ein regnerischer Tag. Aber es regnete nicht wirklich, sondern der Himmel weinte, weil er einen Stern verloren hatte." A. de Saint-Exepury

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galaxy spune:

Fetele, continuare:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40006

Va astept acolo

io si un baiatel (intr-un burtic de 38+ saptamani)

"Als du geboren wurdest war ein regnerischer Tag. Aber es regnete nicht wirklich, sondern der Himmel weinte, weil er einen Stern verloren hatte." A. de Saint-Exepury

Mergi la inceput