Mamici de mai-iunie 2005 (19)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nefertari spune:

Mie mi se umfla picioarele numai cand merg la serviciu ! Probabil nu le place lor sub birou acolo , la intuneric .

gabitzam - chiar voiam sa intreb si eu de ceai - am cumparat aseara ceai HIPP , special pentru gravide ,care cica ar avea coada de cal in el - asta,din cate stiu eu , e diuretic .
O sa postez subiect despre asta - sa aflam pareri

at andreea - da cu nuantator , poate alunga sforaitul . Eu am folosit de sarbatori Pallete -mi s-a parut slab si , dupa ceva spalari ,parul inca are colorul schimbat .

crissu - ghiocei am primit cadou chiar inainte de Craciun . A fost cea mai mare surpriza .

Eu,el(Alex-5ani)si ea(Adela-DPN 11.05.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns at andreea spune:

Ce tampenie pe popi cu comentariile si pe ceilalti oameni cu comentariile vis-a-vis de starea civila.
Pai fiecare isi traieste viata cum poate mai bine si cum crede de cuviinta. E drept ca eu sunt casatorita si am luat aceasta decizie in momentul in care ne-am simtit siguri pe noi sa facem copii si sa-i crestem-adica relatia era rodata (4 ani) si trecuta prin tot felul de incercari.
Decat sa te casatoresti ca-ti pica fisa si dupa 5 ani sa-ti vina sa-i dai respectivului in cap si nu stii cum sa scapi de el, mai bine lipsa.
Daca va apucati sa va casatoriti, sa imi spuneti din timp, sa va trimit de la mare departare macar o felicitare.

Andreea si Emma sau Thomas de 22 saptamani (24 de la UM)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sperantza nu moare spune:

fetelor-dragelor,

ma voi casatori civil nu de alta dar nu vreau ca bebe sa aiba la numele parintilor doua nume diferite, poate e o prostie, dar asa mi se pare mie bine. n-as vrea sa-l deranjeze cu ceva pe parcursul vietii,
inca n-am stabilit nimic, astept sa se puna la punct ceva in familia sotului. Bb n-a fost programat si ne pune pe fuga acum. Bunicul patern al lui bebelusca s-a hotarat acum la batranete sa-i adopte pe cei 2 fii pe care i-a crescut de mici, pe 13 e termen la tribunal, a doua infatisare respectiv, daca si acum ii amana plecam la insuratoare.
ma gandeam ca nu prea avea sens sa schimbam actele de 2 ori, dar nici sa fiu cu burta la gura nu mi-ar placea. in alta ordine de idei la noi acasa e inca santier, tati face amenajari singur ca se pricepe, dar dureaza ca se intampla pe langa serviciu, in plus ne tot vin idei. sper sa se termine mai repede. voi invita acasa citiva prieteni, cred ca e suficient pentru a ne simti bine, ca la restaurant trebuie mai multi bani, si inca nu i-am strans.
pentru nunta religioasa mentin parerea ca trebuie sa se deplaseze si surioara mea plecata peste ocean + cumnat + nepotzel, respectiv si mama mea care e la ea de paza la nepotel de 8 luni.

A propos de nunta religioasa pe soacra sora-mii n-a vrut s-o impartaseasca un preot cand a auzit ca nu e cununata la biserica si a dat-o afara; dar cu pomana ce treaba are? cred ca poate face pomana si un strain, ce-i intereseaza pe ei, pana la urma e pacatul tau....de-aia nu ma dau in vant dupa biserici si preoti, de fapt mai mult dupa preoti, ca sunt ingusti la cap (Doamne iarta-ma, dar asa e!)

Sperantza nu moare
DPN 26 iun 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nefertari spune:

Mai fetelor , nu va inghesuiti la maritat, mai ales acum ! Las' ca nu pleaca tati nicaieri !
Eu m-am maritat legal de gura lumii si tare rau am facut .Am vrut un copil , l-am facut ,dar tare rau mi-a parut ca a trebuit sa trec printr-o experienta dura .Noroc ca am evitat biserica .

Pentru cele hotarate - CASA DE PIATRA ! Si vorba lu' gabitzam - poate venim si noi cu o floare si burta noastra proprie - sa eclipsam mireasa !!

Eu,el(Alex-5ani)si ea(Adela-DPN 11.05.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonaeus spune:

Fetelor si eu sunt casatorita, dar tot dupa o perioada destul de lunga de 4 ani, in care am avut timp sa ne cunoastem.
Acum ca avem 11 ani de cand suntem impreuna, cred ca era momentul sa facem marele pas si sa avem si noi un copil.

Eu cred ca important este ca voi sa va intelegeti si copilul sa aiba doi parinti care se iubesc.
In rest, actele conteaza mai putin.

Propunea cineva o intalnire.
Sunt total de acord, cu conditia sa fie in timpul saptamanii, dupa 5.30 si evident in Bucuresti.
Nu ca m-ar deranja o invitatie in Japonia, Belgia, Olanda, Canada sau SUA, pe unde stau fetele noastre mai plimbarete.

Simona si Anna (DPN 15-20 mai).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissi spune:

ehe, fetelor, acu' ca vorbi sperantza, chiar ca mi se pare cotoioasa treaba ... ca io mi am pastrat numele dupa prima casatorie, adika numele primului sot, pe tati de bebe mik il cheama intr un fel anume, iar pe parinti mei .... lol, ce combinatie mare, adika mama cu un nume, tatal cu alt nume, bunicii cu totul alt nume... ce i explik io lu'bebeu'?cam complicata treaba.. hm??

crissi

Mergi la inceput

si eu sunt cu tati de aproape 4 ani, pe 7 feb e aniversarea noastra. stam impreuna de peste 1,5 ani, sper ca ceremonia in sine sa nu schimbe nimic si sa fim tot noi cei de pana acum. e drept ca cine s-a fript e mai precaut si pune pret doar pe relatia in sine

Gabitza va invit negresit, si va astept cu placere

cat despre toalete tocmai am gasit pe agnes toma niste de-alea cu buricul gol, cred ca mi se vor potrivi cel mai bine :-)))))

pe site-ul rococco am vazut ceva, dar urateeee!

Sperantza nu moare
DPN 26 iun 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Azi la ora 14 am programare la Sanador pentru ecografia morfologica. O sa fie si 3D, iau si casetuta sa-l inregistreze pe bebe. De-abia astept, sint tare curioasa.

Gabitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns at andreea spune:

Nefertari-ce nuantator, ca eu ma vopsesc blonda din saten mediu.

Andreea si Emma sau Thomas de 22 saptamani (24 de la UM)

Mergi la inceput

crissi

la fel de cotoioasa e si la mine povestea acum, doar ca e vorba de parintii lui tati care au un nume, el care provine dintr-o casatorie anterioara a soacrei are alt nume, eu alt nume;
dar ce treaba avem cu bunicii, sa fie ei sanatosi, noi avem de impartit ce-avem cu tovarasu' tatic. e parerea mea, nu inseamna insa ca am dreptate; eu n-am nimic impotriva celor care nu se casatoresc, doar pata cu numele din certificatul de nastere o am

ca sa povestesc ceva haios a propos de numele parintilor. eu sunt secretara si ca atare imi parvin la tehnoredactat tot felul de acte de-ale angajatilor, la un moment dat trebuie sa descifrez ceva scris de mosulicul de la resurse care scrie cu picioarele, hieroglifele sunt floare la ureche. o adeverinta a unuia care in buletin la numele tatalui avea o liniuta, iar mosu' nostru scrie Cutare-Cutare, fiul lui MARIA si NATURAL; la care eu il intreb foarte senina, cum il cheama pe asta Natural? ce nume mai e si asta, s-a starnit un ras in birou, ca bleaga de mine nu stiam ca pe vremea lui pazvante asa se spunea la tata necunoscut. La care tot eu tare in clont, pai ce natural nu e si tatal pe care il cheama Ion? da' cum sa scoti ideea fixa din capul mosului, daca asa a stiut o viata, asa stie si de-acum incolo

n-are nici o legatura cu discutia dar mi-am adus aminte

Sperantza nu moare
DPN 26 iun 2005

Mergi la inceput