Mamici de mai-iunie 2005 (19)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crissi spune:

speranta , nu esti casatorita??... mai e vreuna dintre voi necasatorita?? , ce naiba e vreo problema daca raminem asha necasatorite? adika religios vorbind? acuma ca vin bebeii toata lumea ma toaka la cap , ca nu i in regula...dar nu mi arde delok...

crissi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstroie spune:

Sperantza te mariti? Cand? Sa fie intr-un ceas bun!

Mari22+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

In Cora am vazut ieri niste salopete de gravidutze din raiat, roz, foarte haioase, costau undeva pe la 900.000, n-am retinut exact.
Si niste pulovere si tricouri cu mineca.

Gabitza

Mergi la inceput

bai nenika, sint io retardata.???.deci nu mi iese la numaratoare nici daca trag cu tunu'.... a mai incercat vreuna dintre voi sa calculeasca astea 40 de saptamini incepind cu luna 1?? ca na, logik ar fi cam asha , daca o luna are cca 4 saptamini... am tot numarat io de mi fac ochii ca la poker... tot 36 de saptamini imi ies... cum naiba vine asta.. ?
adika intrebarea mea este in ce luna sint , mai fetelor? daca incep in curind saptamina 20 sint in LUNA? 4? 5? sau mai am putin si nasc..

crissi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Roz? Vai ce dragute trebuie sa fie pentru primavara!
Nici eu nu sunt casatorita cu tati si nici nu ma gandeam la asta pana acum. Problema e ca te izbesti de tot felul de canoane atunci cand parintii nu sunt casatoriti. Si chiar daca esti numia civil cununata fara biserica.
Eu am intalnit cu caz nefericit, sunt convinsa ca exista si alte probleme de genul asta dar nu le stiu eu.
Mi-a murit un prieten., el si o colega de-a mea din licei au fost casatoriti si erau finii mei (eu am fost casatorita de la 22 la 27 de ani). Parintii tipului, oamnei trecuti de 70 de ani, nu erau cununati la biserica si preotul i-a spus mamei lui ca nu ii poate face pomenile din cauza asta!!! Va dati seama ce durere pe capul femeii? Sotul ei, cam betiv si tacanit nu a vrut sa se cunune religios. I-a zis preotul ca nici acum nu ar fi tarziu si ca vine el si le face o slujba acas dar femeia i-a spus ca daca afla sotul pleaca de acasa.
Imi pare rau ca a trebuit sa dau un exemplu de genul asta dar imi dau seama ca apar tot felul de probleme.

Iar pentru bebe e bine sa fie parintii cununati.

Cloreta
http://img.photobucket.com/albums/v148/cloreta/expo/Clara/DSC05575.jpg

Mergi la inceput

40 de saptamani se socotesc de la ultima menstruatie.
Deci copilasul dupa astea 40 de saptamani are virsta de aprox. 38 de saptamani.
Daca pui la socoteala ca o luna are 4 saptamani si ceva, 9 luni adunate la un loc fac 38 saptamani.
Ia un calendar si numara la intimplare pe el 38 de saptamani si vezi daca-s 9 luni.

Gabitza

Mergi la inceput

si e pe naiba , Cloreta? adika care i legatura cu pomenile ca ori preotu era plecat cu pluta n croaziera , ori... nu stiu' dar parca i aberant rau..
io , intrebam intradevar , din pct. de vedere al bebeului , daca in afara de faptu ' ca poarta numele tatalui si mama pe al ei, e vreo alta problema... ca v am zis, de cind cu bebeu' in burtika, toata lumea se grabeste sa mi dea exemple , ce rau le a mers unora ca n au fost cununati, altora nu stiu ce li s a intimplat tot din motivu' ala... adevaru pur e ca ni mi mai arde , si io am fost casatorita de la 24 la 25..si mi se pare ca ajunge.....si oricum parca nu stiu , dar mi e bine asha cum e acum...
Crissi, 19+

crissi

Mergi la inceput

mda, se pare ca greseala era la media saptaminlor/luna, care nu i 4 ci, citeodata chiar 5 saptamini/luna , sau 4 si ceva... acum parca mai vin de 'acasa..

crissi

Mergi la inceput

Oricum, daca va maritati venim la sfat cu si o sa aveti o galerie de burticoase, si invitatii nu o sa se mai uite la burtika voastra ci la burtile celelalte

Gabitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

crissi, stai calma, nu esti singura...io's la al doilea bebe si tot necasatorita sunt .
Deja m-au invatat (si pediatra si ginecologu) ca peste tot pe unde mergeam fie-mea si cu brabata-meu era Vranceanu si eu Voicu....pediatra-mi incurca fisele, ginecologu vorbea cu d-l Vranceanu si la cabinet aparea d-na Voicu si tot asa. Si la mine bate lumea apropos-uri...cum ca ar cam fi cazul....pana si barbata-meu a inceput. Daca la primul bebe nici nu ma gandeam sa ma casatoresc...acum nu mai sunt la fel de sigura insa n-am nici un chef de plimbat burta pe la starea civila....asa ca probabil daca va fi sa fie....dupa ce voi naste....in nici un caz acum.
Daca traiesti intr-un orasel mic de provincie e posibil ca lumea sa te priveasca ciudat (eu deja m-am obisnuit cu asta cand merg la tara la bunici), insa in Bucuresti n-am vazut sa intereseze pe cineva daca am sau nu verigheta. Si eu am mai fost casatorita si-am zis ca n-o sa mai fac prea curand pasul, oricum nu hartia te leaga!

Legat de burtici, nasa Malinei e si ea graviduta in vreo 22 de spatamani (tre sa nasca pe 21 mai dupa calcule). Vreau sa zic ca am iesit sambata seara in oras cu ei....nici nu zici ca e gravida....n-are aproape deloc burtica si purta haine mulate. De fapt nu cred sa aiba mai mult de 55kg (si e cat mine de inalta) si nu stiu daca apus mai mult de 1 kg pana acum. Eu care ma vaitam ca nu prea mi-a crescut burtica paream o balena pe langa ea!!

Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)

Mergi la inceput