Mamici de mai-iunie 2005 (19)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nefertari spune:

Buna dimineata !
Dragele mele , va anunt oficial ca AM RAMAS FARA HAINEEEEE !!!!!
Am urcat toti pantalonii in pod -crapau pe mine .Singurii care ma mai suporta sunt o pereche de blugi cumparati inainte de Sarbatori - cu ei la piata , cu ei la serviciu !
In weekend m-am straduit sa-mi gasesc haine decente ,dar fara folos .
La Cocor era raionul inchis ,nu ca ar fi avut cine stie ce ,dar ochisem niste raiati . La Rococo nu aveau nimic interesant , la Obor m-am enervat de-a dreptul, cand am intrat la Siliana si am dat peste niste ramasite de haine urate de mama focului . Vanzatoarea mai ca nu mi-a bagat in traista niscaiva carpe d-alea de cre'ca nici cersetorii nu le-ar fi acceptat,pe motiv ca alea sunt ultimele , ca producatorul nu mai fabrica .
In disperare de cauza mi-am cumparat niste pantaloni negri , cu 3 numere mai mari decat ce purtam in mod obisnuit ,dar si pe aia i-am trimis la croitor sa-i scurteze . Oricum mai mult de 2 saptamani banuiesc ca nu ma vor incape .

Acum ma gandesc ca la urmatorul salariu sa ma duc in targ la Obor - am vazut acolo niste haine pentru femei de varsta a II-a spre a III-a , maaaaaari si ieftine , de 1000 de ori mai frumoase .

Voi de pe unde va imbracati ?

Eu,el(Alex-5ani)si ea(Adela-DPN 11.05.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Neata si sa avem o spatamana cat mai buna!!!
Urata e ziua asta de luni! Yeah!
In week-end m-am odihnit grupa mare si am vizitat si eu Cocorul. Vedeti ca la raionul de la parter am vazur hainute destul de dragute, dar cam piperate ca pret.
Voi ati inceput sa va umflati?
Eu remarc de doua zile ca verightea ma cam strange. De buze nu mai vorbesc, ca le-am facut ca de maimuta...Cred ca de asta le simt si asa amortite...in dimineata asta o voi intreba si eu pe ginecoloaga mea. Ii dau un tel la spital.
Va pup, numai bine!

andutzy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Si eu ma umflu. Cizmele de anul trecut nu se inchid decit citiva centimetri la fermoar, verigheta de mult nu mai iese de pe mana, si parca si la fata sint mai umflatzica.
Nici nu stiu daca se poate lua ceva, vreun ceai diuretic, nu stiu daca faca bine la bebe sau la mamika' lu' bebe.

Gabitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Buna dimineata burtici,
Gabitza puteam sa pariez ca asa se va intampla la faza cu Ym-ul
Eu d-aia nici nu am scris adresa aici, pe ym nu mai mi se pare a fi public tot ce discutam si mi se pare mult mai greu de urmarit o discutie intr-o fereastra de chat, unde fug mesajele.......
Hainutze.. eu aveam o salopeta de catifea reiata bej, cumparata cu 850000lei din Sir (cine spunea ca a luat cu 1,3 milioane si i s-a parut ok?) si vineri seara am gasit tot acolo une de blugi cu 550 de mii.
Plecasem foarte hotarata sa imi cumpar o pereche de pantaloni pentru ca la salopeta nu pot purta o mare parte din pulovere dar xcand am vazut ce pantaloni uarati si scumpi erau nici nu am mai stat pe ganduri si am luat salopeta de blugi. E foarte draguta.........

Cloreta
http://img.photobucket.com/albums/v148/cloreta/expo/Clara/DSC05575.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Ah uitasem sa va spun ca am mainile umflate, am vazut ca acelasi lucru vi se intampla si voua. Doar ca mie picioarele nu mi s-au umflat si din fericire am piciorul subtire, sper sa nu am probleme. Eu simteam ieri niste impunsaturi la rinichiul drept, parca infigea cineva un cutit din cand in cand Ce oa mai fi si asta? Sper sa nu am probleme cu rinichii.

Cloreta
http://img.photobucket.com/albums/v148/cloreta/expo/Clara/DSC05575.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns at andreea spune:

Am inceput sa sforai! Cel putin asa zice tati si il cred. Ce dracu' ma fac? Pe langa faptul ca arat ca un butoi de varza ambulant, nu m-am mai vopsit sa nu-i dau chimicale la bebe, etc, etc, acuma mai si sforai!!!
De imbracat ma imbrac la croitorie. Apoi am o gramada de bluze mulate care le port cu camasi deasupra; am o geaca mare pe care n-as purta-o nici moarta in conditii normale, dar acuma merge si vreo 2 fuste elastice (tricotate) carora le-am lungit elasticul.
Gusta ma bucur ca totul e in regula.
Pengunica bine ai revenit. Ai cam tras chiulul.

Andreea si Emma sau Thomas de 22 saptamani (24 de la UM)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissi spune:

ha, ha, se vorbeste de intilniri... ?? si io vreau sa vin , sa vad io cu ochii mei ce burti aveti voi in real life.., oricum feritzi-va , ca in cazu' in care pin' la intilnire nu mi creste si mie ceva burta, va alerg pina mi ies ochii ca la soricel..
Oricum , ar fi misto, sa ne vedem , sa papam o pizza mexicana impreuna..lol, fac io ce fac si tot la mexicanisme ma duc, sau la picantzenii...
io pe yahoo sint cristinucacris.... hai poate ne vb. acolo...
nashpa rau ziua de luni... si e asha de marfa afara , mirare mare daca n or iesi ghioceii si zambilele...
Pupici multi la burtoase..
Crissi, 19+

crissi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonaeus spune:

Buna dimineata... daca poate fi numita asa o dimineata de luni la serviciu.
Mie mi se umfla din cand in cand doar picioarele, iar doctora mi-a spus sa incerc sa mananc cat mai nesarat si sa fac miscare (eu stau toata ziua la calculator).
La ultimul control mi-a dat si fier (Maltofer), pe care a spus ca trebuie sa-l iau mereu pana dupa nastere.

Eu am observat alta problema: cand stau culcata pe partea stanga ma dor coastele.
Cand stau culcata pe dreapta mi se pare ca bebe misca f. jos (aproape de pat) de parca l-as deranja.
Rezultatul e ca toata noaptea m-am intors de pe o parte pe alta, nereusind sa ma odihnesc .

In rest totul e f. bine.
Bebelusa noastra e foarte vesela, se misca mult... e o scumpa.

Simona si Anna (DPN 15-20 mai)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sperantza nu moare spune:

Buna dimineata tuturor, mamici cu burtici

gabitzam multumim, si tie o saptamana frumoasa si usoara.

bine spus cu hainitele, in curand trebuie sa asaltez si eu magazinele, dar am vreo sansa sa gasesc si altceva in afara de bulgi si salopete, imi va trebui ceva mai elegant, pentru cununia civila, deh! sa intru si eu in randul lumii? sau trebuie sa-mi iau de la mama :-((((
sper sa ajung curand in victoria

daca stabiliti vreo intalnire ma prezantez si eu

numai bine tuturor

Sperantza nu moare
DPN 26 iun 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstroie spune:

Hello gravidute!
Am vazut pozele cu burtici, sa va traiasca si la mai mare! Imi pare rau ca n-am cu ce sa ma pozeze sa ma laud si eu cu burta mea
Eu am 2 perechi de pantaloni: o salopeta de raiat neagra in care ma simt foarte bine si o pereche de pantaloni cu cateva numere mai mari decat eram odata. Si eu am observat ca ma scol cu mainile umflate si nu pot sa-mi scot inelele, dar mai tarziu se desumfla.
A! si mai am o salopeta de blugi imprumutata, dar e mare la burta, astept sa mai creasca, poate nu o sa ma mai incapa la fund mai tarziu.

Mari22+ saptamani

Mergi la inceput