Mamici de mai-iunie 2005 (19)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NewMami spune:

La Multi Ani, sanatate si numai bucurii ptr. toate Ioanele si Ion, si in special ptr. fetita ta Mickyyy, care este o scumpa si jumatate.
Si eu mi-as dori tare mult ca bebita din burtica sa fie fetita, dar simturile mele imi spun ca este baietel.
Sper sa aflam pe 14 ianuarie. Indiferent ce este , pana la urma nu conteaza, sanatos sa fie.
Gusta ai grija de tine, nu mai plange ptr. ca numai rau iti faci. Daca doctorul iti spune sa stai linistita dar tu simti ca ceva nu e in regula, du-te mama la urgenta si nu te mai chinuii singura. Sper ca totul sa fie bine, si incearca sa te linistesti.
In legatura cu burticile, eu am 18 saptamani si ceva si burtica e destul de mare, poate ca se vede asa si ptr. ca sunt f. micuta de inaltime (1,60) si am plecat cu 60 kg (cam mult ce-i drept) dar n-am ce face ca niciodata n-am reusit sa ma incadrez in categoria "slabuta". Eu zic ca e prea mare, dar tati spune ca nu, e normala. O sa incarc si eu poze cu burtica, cat de curand dar nu vreau sa fac pe nimeni sa fie invidios. Lasa ca la toate o sa creasca pana la sfarsit si atunci sa vezi bataie la dimensiuni, in luna a 8-a.
Mi-am propus ca anul acesta sa fiu mult mai activa pe forum si sper sa reusesc. La citit nu raman in urma prea des, cu scrisul stau mai prost.
Aveti grija sa nu si sa prea mult daca sarbatoriti vre-un Ion sau Ioana, dar sa va distrati pe cinste.

Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaruta spune:

quote:
Originally posted by gusta

Am sunat medicul si mi-a zis cat nu sangerez nu e problema dar daca durerea persista sa merg diseara la spital asa ca stau cumintel si vorbesc cu bebe si ii zic ca mami o fost o proasta si impedicata si nu a vrut si il mangai si sper sa ma asculte si sa doarma si sa se linisteasca.Daca nu pe la 6 merg la spital ,asa mi-a zis medicul asta e.Plang si ma rog sa fie bine ca numai eu sunt de vina.

marilena

Gusta, sa te duci totusi la medic, dar nu-ti face probleme prea mari. Orice problema de a lui bb o simti cu varf si indesat.
Eu cu Mara am cazut pe burta si mi se invinetise sanul stang, si ea nu a avut absolout nimic, multumesc lui Dumnezeu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Gusta,cum te simti,ai fost la medic?Cred ca nu trebuie sa iti faci probleme,nici eu nu simt bebelusul intotdeauna,doar cind ma odihnesc il simt mai mult.
Hai,nu fi trista,oricum bebelusul e bine protejat in burtica.
In ce oras stai?.Poate ne intilnim,daca ai chef si mergem la un shopping pentru bebelusi.Ce zici?

Numai bine si ai grija de tine

Anca DPN 08.05.05 si Bianca Mellisa 02.02.2003
http://community.webshots.com/user/anky2100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pengunica spune:

BUNA tuturor si LA MULTI ANI!
NU am mai scris de mult dar sper sa va mai amintiti de mine
EU si bebica suntem bine si dupa ultima consultatie sar putea sa am un baietel dar inca nu este nimic sigur...pt ca suntem inca mic ,avem doar 17 saptamani...
Inca nu m-am ingrasat decat doar cu 1 kg si sper sa reusesc ca pana la sfarsitul sarcinii sa nu depasesc cele 12 sau 15 kg ....dar mai este totusi cale lunga pana atunci...
Burtica a inceput sa fie vizibila si sunt tare mandra de ea asa ca nu ratez nici o ocazie de a purta pulovere cat mai mulate...sa nu mai spuna lumea ca m-am ingrasat....
Cu permisiunea voastra am sa trec si eu ID-urile pe lista mea de messenger nu inainte de a va spune si ID-ul meu care este;pengunica_andra@yahoo.com
In rest va doresc multa sanatate si sarcina usoara in continuare!tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Buna burtici .Dupa ce am fost aseara la medic si ne-a asigurat ca bebe este bine deja ma simt mai linistita.
Anky eu stau in Rozemburg .
va pup dulce.
marilena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaruta spune:

Gusta bine ca te-ai linistit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Burtici am pus poze in album.Sa ma laud si eu cu ceva nu numai cu lucruri rele.

marilena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Gusta,ma bucur ca bebelusul e in regula.

Anca Dpn 08.05.05 si Bianca Mellisa 02.02.2003

http://community.webshots.com/user/anky2100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NewMami spune:

Gusta, ma bucur mult de tot ca bebe este bine si ca te-ai mai linistit si tu. Sper ca de acum incolo sa ai mai multa grija la scari.
Uite am adaugat si eu niste poze cu burtica.
http://img.photobucket.com/albums/v236/NewMami/100_1586.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v236/NewMami/100_1583.jpg

Va doresc un weekend cat mai placut si sanatate multa la bebei si la mamicute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

'neatza la toate fetele, si o saptamina buna va doresc

Hei, n-am vrut sa creez o miscare de destabilizare a forumului sau o revolutie prin amintirea aici a messenger-ului.
Raman fan infocat si dependent de forum. Dar daca o sa ajungem sa ne cunoastem personal sau sa organizam vreo intalnire, e bine sa mai avem la indemina un mijloc de comunicare in afara forumului, care poate avea diverse probleme de accesare din cind in cind.

Gabitza

Mergi la inceput